>Foredrag - causeri - peptalk<

 

       

Se alle foredragsholdere

Hos Musiker-Børsen beskæftiger vi os med booking og formidling af foredrag til erhvervslivet og til kulturelle arrangementer.
Kunstnerne er forfattere, journalister, sportsfolk, forskere, ledere, konsulenter eller undervisere. Emnerne kan f.eks. være livskvalitet, forandringer, ledelse, coaching, teambuilding, politik, erhverv, film, teater eller humor.


Nils Villemoes - minifotoNils Villemoes vil gerne tegne: "Giv mig en tavle og to stykker kridt eller en væg, der alligevel snart skal males – og jeg skal tegne og berette, hvordan verden ser ud i mit foredrag"
Hvordan er SAMFUNDET skruet sammen? - Hvorfor skal alting hele tiden laves om? Hvorfor går LEDELSE op i en spids? - Hvad ligger der i bunden af lederskabet? - Hvor går UDVIKLINGEN hen, mens vi sover? - spørger han i sit foredrag. Læs mere om: Nils Villemoes - forandring - ledelse   

Susse Wold - minifoto
Susse Wold - ny bog: "Fremkaldt"
”Fremkaldt” er både en erindringsbog, og en bog, som fortæller om, hvordan jeg har brugt mine mange forskellige oplevelser i livet til at komme videre i tilværelsen. FREMKALDT er andet og mere end et tilbageblik. Det er et foredrag om, hvad og hvem der har formet mig som menneske, og hvilke oplevelser, der har krævet ekstra styrke og lærdom, for at jeg har kunnet bevæge mig videre. Foredraget handler altså om mit liv - i lyst og nød.

Læs mere her om:
Susse Wold

Mads Barner-Christensen minifoto
Når Mads Barner-Christensen taler om selviscenesættelse i sit foredrag.
Det er evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting vi omgiver os med har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde hvorpå vores omverden ”læser” os. I sit foredrag Den Store Blærerøv, gennemgår Mads Barner-Christensen de mekanismer der er afgørende for hvordan vi opfattes som personer og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet.
Læs mere her om:
Mads Barner-Christensen - rapkæftet blærerøv

Mette Bloch minifotoMette Bloch: Foredrag om erfaringer og forcer
Mette Bloch har i mange år holdt foredrag for større virksomheder og holdt et utal af indlæg om vindermentalitet, målsætninger, drømme, jantelov samt om egoistens fordel. Karriere: Aktiv idrætskarriere –roning - •2 gange guld ved verdensmesterskaberne - •2 gange bronze ved verdensmesterskaberne - •5 gange nordisk mester - •10 gange dansk mester •Stadig aktiv atlet - Erhvervskarriere: Freelance foredragsholder - •Skribent for Jyllandsposten - •Forfatter - •Kommentator på TV2. Læs mere her om hendes foredrag: ::Mette Bloch - visualiseringsforedrag::

Nis Boesdal minifotoNis Boesdal - en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere - STORYTELLING OG LIVSKVALITET
Dette foredrag er primært henvendt til erhvervslivet, hvor behovet for at knytte en historie sammen med et produkt er stigende. Hvad er det, historien kan, som indholdsdeklarationen og brugsanvisningen ikke kan? Bliver vi lykkeligere og klogere af de gode historier, hvorfor elsker vi dem, hvor kommer de fra og hvordan får vi dem fortalt? Hvilken rolle spiller medierne i den forbindelse? 50 bøger har Nis Boesdal udgivet, og han er vært på et af DR's populæreste quizprogrammer - Danmarksmester. Læs mere her om hans foredrag: Nis Boesdal - Danmarkshistorier

Lars Bom minifotoLars Bom: Mobning er overgreb, og det skal vi ikke acceptere!
Brug klassens time til at tale om problemerne, arbejd på at løse konflikter og lyt til hinanden. Skuespilleren Lars Bom får børn og unge til at lytte, når han holder foredrag om sine egne oplevelser med at blive mobbet. Elverne lytter med, når skuespilleren Lars Bom fortæller om det at være offer for mobning. Lars Bom, der er kendt fra tv-serier som ”Rejseholdet” og ”Strisser fra Samsø” vedkender sig gerne at have ”været inde i” DR tv´s store gule og til tider irriterende Bamse: Læs mere her om dette foredrag her: :.Lars Bom.: skolemobningsforedrag


Se alle foredragsholdereHvad er det, der gør, om et foredrag bliver godt?

Passion (eller i det mindste vise det): Passion er ligesom latter, det er smitsom. At have en person foran et publikum, der holder et foredrag med en monoton stemme, kommer ikke til at virkelig engagere folk. Men de foredragsholdere, der har passion kan virkelig engagere publikum.

Publikum kan mærke denne passion i diktionen, tonaliteten og kropssproget i dit foredrag.

Brænder disse foredragsholdere for det emne, de taler om? Måske, måske ikke. Pointen er, at de kan holde et foredrag, så det ser lidenskabeligt ud. De sørger for, at det virker troværdigt, samt at de engagerer sig i emnet.

Element af humor: At være i stand til at tilføje et element af humor kan virkelig gøre hele forskellen i dit foredrag.

Jo flere følelsesmæssige niveauer foredragsholderen rammer publikum med, jo bedre bliver dit foredrag.

Humor er virkelig en fantastisk ting. Hvis du får tilhørerne til at le, eller hvis du gør det sjovt, vil du meget bedre være i stand til at sælge dem budskabet i dit foredrag.

Elementet af humor betyder ikke en joke eller en vits. Humor bruges til at engagere publikum anderledes for dit foredrag.

Brug det visuelle i dit foredrag til at påvirke publikum med. Det kunne være en power point præsentation, eller det kunne være noget så simpelt som et objekt i dine hænder, måske en tavle du skriver på.

Disse ting kan medvirke til, at dit foredrag bliver godt. At blive en karismatisk og bevægende foredragsholder er noget de fleste kan blive.

Hvis du blot følger disse råd, kan du forvandle dit foredrag fra at være helt almindeligt og til at blive noget ekstraordinært, som kommer til at gøre indtryk på publikum.

På torsdag inviteres til foredrag om et meget aktuelt fænomen. Titlen er ”Succes og stress”. Foredragsholderen fortæller om, hvordan han selv bukkede under for stress og kom ovenpå igen.

Ældrecentret har netop udsendt sit program for sommerperioden - juni og juli måned. Man tilbyder spændende udflugter, samt foredrag med fællesang.

Efterfølgende underholder en fhv. højskolelærer med sang og foredrag over temaet "Kan sangen give livsglæde".

Kirkehøjskolen er et samarbejde mellem 20 menighedsråd om foredrag.

Plejehjemmet er mødested, når FOA på onsdag inviterer til et foredrag, hvor der sættes fokus på pleje af cancer/terminalpatienter.

Konfirmandsstuen skal torsdag 9. september danne rammen om et foredrag med sundhedsplejerskeen. Hun vil fortælle ”Om hverdagen med børn” og lidt om sig selv.

Desuden er der lagt op til et humoristisk foredrag, når DGI’s landsformand causerer over tilværelsens pudsigheder.

Efter et fælles foredrag skulle de yngste lave og spise vikingebrød over bål, mens de ældste støbte tin og lavede filtarbejder af uld.

Dagen inden varmer den tidligere landsholdstræner Sepp Piontek op med foredrag med bl.a. sin tid som træner for de berømte danske spillere.

Programmet for turen omfatter busture i grænselandet, sang/musikaftener, foredrag, museumsbesøg/ byvandringer.

Man kan høre have-eksperten fortælle om rododendron. I sit foredrag forklarede han, at det er vrøvl, at rododendron skal have skygge.


Aften1skole2fore3drag

Tro1værdig2hed - fc95DxBXfcB2XMBX

Hjernefærdighed

Bogen så vil de fleste formentlig finde stor interesse for