>Anne Dorte Michelsen - koncerter - foredrag - booking<

 

Anne Dorte Michelsen - koncerter - foredrag - bookingJULEKONCERT MED ANNE DORTE MICHELSEN:

TÆND ET LYS
Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule og vinter koncerter for fulde huse i danske kirker.
Især i vintertiden, når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er Anne Dortes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte Michelsen og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale, og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum, og folder sange og salmer ud, så man hører dem, som var det første gang.

Koncerterne frem mod jul rummer flere jule og vintersange og salmer med afsæt i Anne Dorte’s to meget succesfulde albums med danske salmer og sange : ’Fred hviler over land og
by’ og ”Så stille som sne”.
Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte og klassiske sange. Hertil kommer enkelte nye salmer, skrevet af Anne Dorte selv.
Koncerten bindes sammen af små historier fra Anne Dortes liv og rundes af med fællessang.

Julekoncert:
Der er noget i luften
Velkommen igen Guds engle små
Bruge og bruges
Dejlig er jorden
I sne står urt og busk i skjul
Jeg har lagt mine våben
Mit hjerte altid vanker
Tænd et lys for mig
Ud under åben himmel
- Og mange flere

Velkommen til en jule og vinterkoncert med Anne Dorte Michelsen, der skaber varme, fælleskab og lys i mørket.

MORMØDRE I STORFORM
Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er tilbage med alle de kendte sange.
Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen
lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under
åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Publikum var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede evergreens opleves live igen med bandets to energiske frontfigurer på scenen.

Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Og udover tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu. Sangkatalogets tekster kommer hele vejen rundt i tilværelsen og fremføres med rytmisk nerve af Anne Dorte og Maria, der begge er blevet mormødre siden sidst!
Anne Dorte og Maria lover et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne
80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Anne Dorte Michelsen tilbyder foredrag iblandet a capella sang, og med udgangspunkt i musikkens evne til frigørelse og forvandling.

Foredrag: Kroppen og sjælens sprog
Når man lukker sine øjne og synger, mærker man sig selv, kroppen rumsterer, hjertet gi`r sig og man får mulighed for at høre kroppen og sjælens hemmeligheder.

Vi må aldrig glemme at give sangen til hinanden, som et kys, som en fortrolighed, er sangen det sted, hvor vi åbner os både udad og inad. Lyt til barnets sang om livet, når det kører på sin røde traktor en sommermorgen, moren, der går afsted om formiddagen med barnevognen og synger godnatsange, den gamle dame på plejehjemmet, som næsten intet kan huske, men husker sin barndom og ungdomssange.

Når vi synger i kor, når vi græder til musikken, danser til den, gribes af den og husker ved den, møder vi os selv og hinanden, mærker verden og os selv.

Anne Dorte Michelsen fortæller om sine egne sange, om at finde dem, lære dem at kende, og mig selv at kende gennem dem. Jeg fortæller om at finde Gud og møde ham i salmerne, selvom jeg som rigtig mange danskere ikke er religiøst opdraget, bibelkyndig eller flittigste gæst i sognehuset. Ind imellem giver hun eksempler på den musik som hun taler om med a capella (uakkompagneret) sang.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music