>Pensionistunderholdning – kreativ ældreunderholdning<

 

Pensionistlivet kan nemt blive ret kedeligt.

Men pensionistunderholdning kan komme i flere former som f.eks. seniordans, samfunds teater eller måske gåture.

Klik her for at se kunstnere, som optræder med seniorunderholdning


Stillesiddende pensionister kan finde brætspil eller bogklubber fornøjelige. Undersøg flere former for pensionistunderholdning for at finde den bedste for dig.

Aktive ideer til pensionistunderholdning

Seniordans kan være sjovt og en god måde at møde nye mennesker på. Hvis du aldrig har prøvet seniordans, så tjek dine lokale danseskoler eller aktivitetscenter for åbne dansekurser.

Mange mennesker bliver begejstret for denne type aktivitet på grund af det sociale netværk, det skaber.

Nogle entusiaster opretter dansekonkurrencer! I mange større byer finder du selskabslokaler, der sponsorerer disse arrangementer hver uge.

Fællesskabsteater er også god pensionistunderholdning
Mens du ser produktioner på teatret, er det underholdende, har du nogensinde tænkt på at være på scenen selv? Karakter skuespil er ikke kun for de unge; der er mange roller, som teaterdirektører har svært ved at udfylde, fordi de ikke har nogen til at spille de ældre roller. Se i din lokale avis for optagelsesprøver eller ring dit lokale teater for at finde ud af mere om deres kommende produktioner. Bliv involveret i kunsten og have det sjovt!

Red Hat Society
Har du nogensinde været i en restaurant, når en gruppe damer i rød og lilla glider ind? Den populære klub The Red Hat Society har spredt sig over hele kloden til glæde for kvinder overalt. Denne gruppe mener, at du aldrig er for gammel til at have det sjovt og have fester! Mens enhver kvinde er velkommen, kan kun de, der er 50 år og ældre, bære den røde hat og lilla outfit. Deltag i denne pensionistunderholdning og find ud af, hvad du har manglet.

Udendørs skattejagt
En ny måde at tilbringe tid med venner, børnebørn og andre familiemedlemmer er GPS skattejagt eller geosport. Denne nye trend kræver, at du bruger en håndholdt GPS-enhed til at finde bestemte koordinater, hvor skat eller andre geosport-bokse er skjult. Hvis du kan lide udendørs aktiviteter og ønsker at tilføje lidt sjov til dine vandre- eller vandreture, er dette en god ide til pensionistunderholdning. Hvis du tror, du kun kan gøre dette ved at vandre på bjerge, tænk igen. Mange geosport områder er placeret i byer og andre tilgængelige områder.

Stillesiddende pensionistunderholdning
Bare rolig, hvis du har problemer med mobilitet, er der masser af andre aktiviteter for dig at nyde. Overvej følgende muligheder:

Deltag i litterære begivenheder som bogsigneringer på dit bibliotek eller i en boghandel
Se nye udstillinger på museum eller videnskabscenter
Besøg et kunstmuseum og nyd en afslappet frokost
Tjek afsnittet om ugentlige kunst og underholdning i avisen for kommende begivenheder af interesse
Deltag i en bogklub eller start en af dine egne for at diskutere interessante litterære fund med venner
Se en ny film eller deltage i et spil på et lokalt teater
Hvis du nyder et bestemt bord eller kortspil, skal du oprette en regelmæssig spilletid med venner på biblioteket eller seniorcentret
Gå til foredrag på biblioteket eller dit seniorcenter
Få hjælp fra en ven eller et familiemedlem, så du kan nyde ting uden for dit hjem. Du kan også ansætte en ledsager, der kan hjælpe dig med at gå på ugentlige udflugter.

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Italiensk musik i Danmark
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Mariachi musik i Danmark
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere

Mexicansk musik i Danmark