>Thomas Vinterberg - dogmeregler - foredrag - booking<

 

Thomas Vinterberg - dogmeregler - foredrag - bookingInterviewforedrag med Thomas Vinterberg om storhed og fald – dansk film, stjernestunder og karriere.

Jagten har premiere i 114 danske biografer den 10. januar 2013 – nu er der mulighed for et eksklusivt besøg af filmens instruktør, Thomas Vinterberg.

Thomas Vinterberg og filmkritiker Søren Høy taler åbent og ærligt om filmbranchen og Vinterbergs karriere, der har budt på
verdensberømmelse og nedture.

Filmens verdens er fascinerende og betagende. Stjerner og premierer er guf for den kulørte presse, publikum elsker biografens mørke og de store fortællinger, som gør at de kan flygte et par timer fra virkeligheden. Inden filmen kommer op på lærredet, skal den skrives, finansieres og laves.

Den spændende, kreative, udmarvende proces tager nemt et par år, og interviewforedraget går bag om skabelsen af filmen, for at give publikum et unikt indblik i den komplicerede kunstform.

Thomas Vinterberg har lavet film som De Største Helte (1996), Festen (1998), It’s All About Love (2003), Dear Wendy (2005) og Submarino (2010) – samt en række spændende kortfilm, musikvideoer og tv-eksperimenter.

Flere af titlerne indgår i interviewforedraget som eksempler på filmens muligheder, fortælling og til tider brutale bagside.

Vinterberg har vundet priser i Cannes, arbejdet med superstjerner, filmatiseret romaner og er en af bagmændene bag Dogme95, der bliver betegnet som et afgørende vendepunkt i moderne film.

Thomas Vinterberg er lige nu aktuel med Jagten (2012), der vandt prisen i Cannes for Mads Mikkelsens præstation der gav bedste mandlige hovedrolle og filmen er desuden nomineret til en European Film Award.

Søren HøySøren Høy er filmekspert ved Viasat Film, partner i produktionsselskabet Highwire og direktør i kunstselskabet artFREQ.

Han skriver desuden en ugentlig klumme i MetroXpress om film.
Han er tidligere rektor på European Film College i Ebeltoft, og har i en årrække skrevet om film for Morgenavisen Jyllands-Posten, og verdens største filmmagasin, amerikanske Hollywood Reporter.

Han har anmeldt film på DR-TV og TV2, skrevet bøger om dansk film og lavet dokumentarfilm om dansk films succes og adskillige kunstnerportrætter.

Vinterberg og Høy inddrager personlige erfaringer, anekdoter og viden – og kombineret med fantastiske filmklip er foredraget perfekt som inspiration for firmaets medarbejdere, filmfeinschmeckere og foredragsforeninger.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music