>Thomas Blachman - Q&A foredrag - booking<

Thomas Blachman - Q&A foredrag - bookingThomas Blachmans talent som komponist, producer og musiker har fem gange indbragt ham Grammy-prisen, og derudover har han modtaget magasinet Nat og Dags Københavnerpris for årets plade, og selvsamme magasin har vurderet, at Blachman står bag tre af de tyve vigtigste danske plader fra 1990’erne.

Han har bl.a. co-produceret Caroline Hendersons succesalbum “Cinemataztic” og på hans eget pladeselskab “Manrec”, står han bag en række af andre produktioner, mens han har leveret værker til strygekvartetter, samt orkesterværker.

Blachmans tv-karriere omfatter, udover at have været benhård X-factor-dommer, at have været dommer på TV3’s “Idols” og “Smagsdommer” på DR2. Derudover er han foredragsholder. Har udgivet bogen “Længe leve den kreative masse. Beføjelser til ungdommen”. (2017)

Foredrag af Thomas Blachman:
Q&A med Thomas Blachman – Blachman kan de heller ikke få nok af Thomas fortrækker denne spontane form, da der her er de bedste vækstbetingelser for en åben ægte ærlig og altid morsom samtale imellem Thomas og publikum.

Det starter med “arrangøren” sidder med på scenen og stiller egne spørgsmål til Thomas. Herefter er der så mange bolde i luften som hurtigt gribes og returneres af publikum i form af nye spørgsmål og så er vi for alvor i gang.

“Jeg elsker den udfordring det er at fromgive et improviserede så pointer og holdninger følelser kommer til udtryk uforudsigelig og derfor extremt nærværende.”

Emnerne er altid i alle retninger og intet er i dette lukkede forum tabu. Et centralt punkt kredser altid omkring udvikling og det at se hinandens særlige evner. Det kræver et talent for at se et talent.

“Når vi i plenum vender og drejer anskuelsen om os selv og den verden vi har skabt omkring os føler jeg mig altid beriget gladere og klogere bagefter”

Her er overskriften: Om at ankomme til sin egen tid. Thomas Blachman vil blandt andet causere over spørgsmål som:

Hvis alt, hvad vi siger, er sagt af andre før os, hvem er det så, der taler?
Hvis alt, hvad vi kan fremstille, ikke er andet end nye momenter over det gentagelseshelvede, vi allerede befinder os i… hvad så?
Der er i vores samfund i dag en så stor indesluttet energi, at det bare er et spørgsmål om, hvornår og hvordan den frigiver sig selv.
Er der her en mulighed for at ankomme til vores egen tid i et virvar af nye ideer?
Tiden er moden, det er det gode ved tiden; den er altid moden, man kan ikke være foran – kun bagefter…

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music