>Carl Quist Møller - tegnehistorieforedrag - booking<

Carl Quist Møller - tegnehistorieforedrag - bookingCarl Quist Møller har siden 1997, hvor hans næse voksede i ”Fjernsyn for dig”, fortalt løgnehistorier, der starter den indre film hos publikum. I bogform bragte historierne ham i 1999 Dansklæreforeningens forfatterpris. Historierne går igen i Carl Quist Møllers tegninger, som senest har været udstillet på Glyptoteket. Og endelig kan man møde hans humoristiske og skæve historier, når han optræder sammen med levende musik.

* Løgnehistorier for børn
Løgnehistorier er et arrangement, hvor sandhed og løgn smelter ind i hinanden, og hvor børnenes realitetssans får kamp til stregen. Bl.a. kan man møde en læge med speciale i fodsvamp, som fortæller ufattelige, men dragende historier. Løgnehistorierne fortælles for op til 700 børn i alderen 7 – 15 år, men showet kan også målrettes specifikke aldersgrupper.

* Løgnehistorier for voksne
Løgnehistorier skræddersyes også til voksne og forskellige erhvervsarrangementer. Selvom man er voksen, kan lade sig rive med af en god historie og opleve at blive taget kraftigt ved næsen.

* Løgnehistorier med tegnekursus
Løgnehistorierne blandes i dette arrangement med sjove, men nemme tegneopgaver, der får publikum til at grine. Publikum deltager aktivt i dele af arrangementet og får gode tricks med hjem.

Carl Quist Møller har gennem de seneste 20 år brugt en stor del af sin tid på at finde vej ind til barnlige sjæle. Både som tegner, historiefortæller, musiker og skuespiller.

Blandt Carl Quist Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo, som han udviklede i forbindelse med tegnefilmen af samme navn (Forfatteren er Carls far Flemming Quist Møller). Men Jungledyret Hugo er ikke det eneste dyr i Carl Quist Møllers verden. Den indeholder også dyr som Dovendyret Erna, Brøleaben Ebbe og Ællingen Ægir, der opfandt rap-musikken. Disse og flere andre dyr optræder alle i Carl Quist Møllers historier - hvad enten de bliver fortalt og illustreret i en bog, i en sang eller i et teaterstykke. Senest har man kunne møde Elefanten Slatne Snabel i en forestilling på Anemone Teateret og på udstillingen ”Skøre dyr og Jungledrømme” på Glyptoteket, hvor Carl Quist Møller i bogstaveligste forstand har haft sine tegninger udstillet i børnehøjde på udstillingen.

Siden 1997, hvor Carl Quist Møller første gang fortalte sine løgnehistorier i ”Fjernsyn for dig”, har han bidraget til at gøre løgnehistorier tilladte. Løgnehistorierne er siden blevet udgivet som bøger og bragte ham Dansklære foreningens forfatterpris i 1999. Carl Quist Møller fortæller endnu i dag løgnehistorier til 700 børn ad gangen rundt om på landets skoler og biblioteker. Hér møder børnene en læge med speciale i fodsvamp, der udgiver sig for at være Carls dobbeltgænger, og som i løbet af en time fortæller historier, hvor sandhed og løgn smelter ind i hinanden.

Historierne har bevæget sig med ind i Carl Quist Møllers musiske virke i bandet Djanzz, hvor han skriver sangtekster og spiller trommer. Djanzz har udgivet ”Jungle Jazz for børn” og musik fortællingen ”Elefanten Slatne Snabel”, som bandet i dag turnerer rundt i hele landet med.

Carl Quist Møller har dog ikke givet køb på det mere modne publikum.

Udover børneudgivelsen har Carl Quist Møller blandt andet skrevet tekster til en ny voksen CD med Djanzz ”Ta' en dans”.

Herudover spiller Carl Quist Møller trommer i Tango Orkestret, der blev dannet for 15 år siden. Sammen har de udgivet 6 ny-tango cd'er. De har optrådt over hele verden, fra Hong Kong over Skandinavien og Sydeuropa til tangoens absolutte midtpunkt Buenos Aires i Argentina, hvor orkestret også har vundet anerkendelse. Turen til Argentina inspirerede til kærlighedshistorien ”Den 3 Tango”, som blev til et teaterstykke på Kalejdoskop i marts 2005 i samarbejde med blandt andet Tango Orkestret og instruktøren Mikael Fock. Udover at Carl Quist Møller i stykkets hovedrolle for første gang prøvede kræfter med teater for et voksent publikum, var forestillingen også en verdenspræmiere på en særlig 3D teknik, der danner en slags levende hologrammer på scenen. Dette gav Carl mulighed for at slås imod sig selv på scenen.

Carl Quist Møller har ikke tænkt sig at stoppe her. Og han prøver hele tiden nye veje. Han skal optræde med en af sine løgnehistorier akkompagneret af Århus Symfoniorkester, som Andy Pape komponerer ny musik til. Og så skal han passe sin stribe Caj Qvast Mølædt i Hus forbi og videreudvikle figuren Næsebjørnen Rigo, som alle syge børn på Rigshospitalet stifter bekendtskab med. En ny cd med ”Den 3 Tango” og en ny Djanzz cd er på tegnebrættet, og så var Carl bygge/male en udstilling for børn på Brandts klædefabrik.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music