>Gitte Jørgensen - forfatter - lifecoach - freelancejournalist<

  

 

0 Gitte Jørgensen - forfatter - lifecoach - freelancejournalistForedragsemner Gitte Jørgensen:

Find Din Indre Pippi Power
INTERAKTIVT FOREDRAG eller WORKSHOP: målgruppe: Biblioteker, aftenskoler, fagforeninger, netværk m.m.
Ansatte i private - og offentlige virksomheder og institutioner, samtfirmaer.

Har du lyst til at vende tingene lidt på hovedet?
Trænger du til at leve mere spontant og finde magien og glæden frem i dit liv?
Vil du gerne leve dit eget liv, og ikke de andres, og derved mindske stressen i dit liv? - spørger Gitte Jørgensen
Så er chancen her. "Find din indre Pippi Power” er et interaktivt foredrag/workshop, hvor vi stikker fingrene i flødeskummen og tager hesten med ind i spisestuen - i overført betydning, selvfølgelig!

Vi står ved en milepæl. Vi har fået flere og flere muligheder, men også mere og mere stress. Vi kan i stor udstrækning gøre, hvad vi vil. Alligevel gør de fleste det, de andre gør, eller det, de selv plejer at gøre. Og længes samtidigt efter noget andet - et liv, der ikke bare ser godt ud, men som også føles godt.

De fleste kæmper for at få jobbet og privatlivet og sig selv til at hænge sammen, for ingen skal sætte en finger på dem eller sige, de ikke er gode nok. Men prisen for at leve op til omverdenens idealer er, at man kan miste sig selv på den konto, eller gå ned af stress.

Derfor har vi brug for Pippi nu. Vi har brug for at råbe højt og være tro mod dem, vi er, inderst inde. Sige de ord, der ligger på vores læber og danse de trin, som vi synes, verden mangler. Droppe forstillelsen og blive ærlige. Og glade, frem for alt!

Dette er et forfriskende, sjovt og anderledes anti-stress foredrag. Det handler om at mindske stress ved at lære at leve sit eget liv, ikke de andres, ved at have modet til at sige ja til det væsentlige, og ved at få mere spontanitet og glæde ind i sit privatliv og arbejdsliv. Foredraget/workshoppen er inspireret af min nye bog, der handler om Pippi Langstrømpe-kraften, og hvad vi kan bruge den til. Gitte Jørgensen udgiver bogen i foråret 2008.

Interaktivt foredrag:
Varighed: En eller to timer, Deltagerantal: Ubegrænset.

Simple Living – lev det, der betyder noget
INTERAKTIVT FOREDRAG: målgruppe: Biblioteker, aftenskoler, foreninger, netværk m.m. Privat- og offentlige virksomheder/institutioner, hvor man ønsker fokus på både arbejds- og privatliv.

Det spørgsmål, der trænger sig mere og mere på i vores tid, er: Hvad er det vigtigste? Spørgsmålet trænger sig på, fordi vi lever i en tid med flere og flere valg, informationer, deadlines, muligheder og fristelser.

Simple living er et sorterings-apparat og ikke en formular over en bestemt række ting, man skal gøre. Det er en livsholdning, der handler om at skabe et liv, der er udvendigt enkelt og indvendigt rigt - i arbejdslivet, familielivet, boligen, økonomien, sindet, kroppen m.m. At finde ud af, hvad der er det vigtigste i ens liv og så indrette de ydre omstændigheder efter dette, udtaler Gitte Jørgensen.

Men enkelhed er selvfølgelig ikke et mål i sig selv. Det er et middel til at få det liv, du virkelig drømmer om. Enkelheden begynder, når du finder det, der virkelig betyder noget for dig! Foredraget handler om, hvad simple living er, hvordan og hvorfor tendensen viser sig netop nu i den vestlige verden, og hvordan man kan lade sig inspirere af livsholdningen i sit arbejds- og privatliv.

Interaktivt foredrag:
Varighed: En eller to timer. Deltagerantal: Ubegrænset.

Lidt om Gitte Jørgensen

Gitte Jørgensen er freelancejournalist (medl. af Dansk Journalistforbund), forfatter, foredragsholder og life coach

Hun er forfatter til to “Simple Living” bøger, som er udkommet i Danmark, Norge og Sverige, samt redaktør, initiativtager og medskribent til flere debatbøger og antologier med temaer om børn, familie og kvinder.
Gitte Jørgensen er uddannet coach hos et af de førende, internationale institutter. Det hedder “The Coaches Training Institute” og jeg afsluttede uddannelsen i 2006. I 2007 deltager jeg i instituttets lederudviklingsprogram, der har titlen “Leadership”.

Som freelance journalist har hun igennem de sidste seks år skrevet interviews, klummer og temaer til “ALT for damerne”, “Femina” og “Vores Børn”. Hun er i dag fast klummeskribent hos Femina.

Gitte Jørgensen har en baggrund i PR- og informationsarbejde, herunder som PR og marketingchef på Tycho Brahe Planetarium, i pressesekretariatet for Kulturby 96 og som informationsmedarbejder for daværende kulturborgmester i Københavns Kommune, Tom Ahlberg.

I starten af sin journalistkarriere arbejdede Gitte Jørgensen på Politikens Lokalaviser i Helsingør, som radiovært og reporter på Radio Helsingør, Frederiksberg Amts Avis’s lokalradio og som radiovært på Espergærde ungdomsskoles Nærradio.

Gitte Jørgensen er medlem af kvindenetværket ”Cybersisters”. Hun bor på en stor, 200 år gammel lystgård, sammen med seks andre familier, i “Bondebyen” i Lyngby udenfor København sammen med sin søn Jonathan, f.1998.Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music