>Thomas Flindt - foredrag om latter - arbejdskulturoplæg - booking<

 

Thomas Flindt - foredrag om latter - arbejdskulturoplæg - bookingThomas Flindt kan bookes til foredrag med nedenstående emner:

Positiv Power
Du har drømmejobbet, du har din drømmebolig, måske har du også din drømmemand eller kvinde. Du har alt hvad du ønsker dig, og alligevel er du ofte træt, udkørt eller helt flad for energi.

Start dagen på den rigtige måde. Start jeres næste seminar med dette foredrag. Positiv Power - 2 timer i kontakt med den positive energi.

Alt i denne verden er energi: Ord, tanker, følelser, mad, miljø, tid, sted, handling og valg. Alt hvad du tænker, indtager eller bringer til veje i dit liv, vil give dig en følelse af velvære og overskud eller det modsatte.

Bliv bevidst om hvad energi er. Bliv bevidst om din enorme indflydelse på den positive og/eller negative energi der er i dit liv. I virkeligheden er der kun 2 grundfølelser. Føles det her valg godt eller føles det skidt? Den gode følelse er din guide, det er din sti - din vej.

Føles tid, sted og handling godt, er du på rette spor. Føles det forkert, skal du træffe nye valg. Det er meget simpelt, og alligevel er det så svært at praktisere. Er det svært fordi det er simpelt, eller er det svært fordi vi har glemt at lytte til os selv?

En positiv tanke er 100 gange stærkere end en negativ tanke. Alt hvad der er i dit liv lige nu, har du skabt på baggrund af noget du har tænkt. Du er og bliver hvad du tænker! Tanker er den største skabende kraft i dit liv. Hvis du kan se billedet i dit hoved, kan du snart se det i dit liv. Spørgsmålet er om du trækker de rigtige billeder ind i dit hoved!

På dette kursus starter du en positiv proces som vil have indflydelse på både dit arbejds- og privatliv. Her begynder du at skabe bevidst positiv energi i dine arbejdsopgaver og i dit miljø, i og uden for arbejdspladsen.

Påvirk dine kollegaer, din arbejdsplads og dine kunder i en retning hvor tingene ganske simpelt glider nemmere.

Log on på den gode energi!

Varighed: 1½ - 2 timer eller efter behov.

Stresshåndtering
Livet er ikke som man har det - men som man tager det!

Aldrig før har vi haft så mange muligheder. Aldrig før har vi haft så meget at leve op til - så meget at se frem til - så meget vi skal nå - og så meget vi skal være for hinanden.

Det giver os stress at tænke på.

Men det meste af vores stress er imidlertid selvforskyldt, og fuldstændig unødvendigt. Retter vi vores fulde opmærksomhed ind i nuet, ved vi også, at vi kun skal tage en ting ad gangen, at vi kun skal træffe et valg ad gangen, og at vi skal give tingene og menneskerne omkring os den rette opmærksomhed.

Overskud, nærvær og nydelse er værdier vi alle sætter højt, men du kan kun nyde de værdier hvis du er her i nuet!

Lær, at fokusere al din kraft og energi ind i nuet. Det er her livet leves. - Lær at Leve efter dine mål i nuet. Prøv en metode hvor du når dine mål hurtigere og sjovere! - Lær at fokusere på dine værdier i nuet!

Når du lever efter dine værdier, træder du mere i karakter som det menneske du virkelig er! - Lær hvordan du enkelt og nemt kan skabe kontakt til nuet

Et nærværende foredrag af Thomas Flindt

Varighed ca. 2 timer

Begejstring
Lad dig Begejstre og oplev en større livsglæde

Trivialiteter er blot handlinger uden glød.
At begejstre sig, er en evne vi alle rummer. Begejstring sker når vi rent fysisk giver udtryk for en lille eller stor succesoplevelse. Succes avler succes. Jo oftere du fejrer dine små og store oplevelser, jo oftere vil du opleve en følelse af velvære og succes.

Jeg bliver begejstret når …
Jeg lader mig begejstre når ..
Min begejstring bliver vækket når ..
Begejstring er en tilstand man skal aktivere, sige ja til og dernæst integrerer i sit liv.

Det ligger dybt i vores arbejdskultur at være mådeholdig, seriøs og korrekt. Mange mennesker oplever anspændthed, stress og smerte fordi kroppen er låst og uforløst i en alt for korrekt arbejdsstilling i mange år. Begejstring er en fysisk forløsning som fjerner facaden og løsner op for stress og anspændthed. Den anspændthed og stress som ligger i små eller store arbejdsopgaver fortjener at blive fejret på behørig vis. Men har vi lært det? Og er det okay at lade sig begejstre helt op i skyerne?

I udviklingsprocesser er det vigtigt at der skabes energi, begejstring og glæde. Lær at fejrer alle små og store mål, så der gang på gang bliver åbnet op for energien.

Vi skal have Begejstringen ind som en daglig positiv adfærd hos os selv og vores kollegaer. Begejstring smitter, og øger optimismen i enhver gruppe.

Oplev et meget levende foredrag når Thomas Flindt og skuespilleren Lykke Scheuer lader begejstringen strømme, motivere og aktivere alle succesfølelserne i dig og dine kollegaer.

Begejstring er en ægte indfølt nydelse af dette øjeblik - Slip tøjlerne og lad dig begejstre.

Varighed: 1 ½ time eller efter behov.

Latterkursus
Latter forlænger livet og øger din livskvalitet.

Når vi ler sammen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden. Vi får en følelse af velvære i kroppen, og vi begynder at fokusere på de gode sider af tilværelsen. Latteren giver os nærvær og ligeværd, den gør at vi kommer mere tilstede i os selv.

Hvordan kan det så være, at vi voksne griner mindre og mindre? Børn griner 20 gange mere på en dag end en voksen. Hvad er der blevet af den latter, du havde som barn?

Et skridt på vejen er at søge glæden og latteren mere bevidst, at træde ind i nuet og tage ansvaret for din egen livsglæde.

På kurset får du værktøjer til at være i nuet. Du får værktøjer til at grine af de små ting i hverdagen. Du kan også lære at grine af dig selv, hvis du tør!

Når du har nemt ved at grine bliver livet meget sjovere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere.Du mærker og oplever flere succesoplevelser når latteren flyder frit i dig.

På kurset lærer du alle de fysiske fordele der er at hente i latteren, og hvordan du gennem kroppen kan åbne op for glæden og latteren der bor i dig.

Varighed: 1 ½ time, eller efter behov

Om Thomas Flindt:
Uddannet Fitnessinstruktør 1988
Uddannet kommis i 1989: 10 år i detailhandlen, 5 år som leder.
Uddannet lærer i 2001: Lærer på den kgl. Vajsenhus 2001-2003

Uddannet Latterinstruktør og lifecoach i 2003
Vært og arrangør af Latterens Verdensdag: 2005, 2006, 2007, 2008
Forfatter til bogen: Lattercoaching – en bog om ægte livsglæde.
Producer og idemand til cd’en: Greatest Laughter vol. 1.
Fuldtids latterinstruktør og foredragsholder siden 2003.

Jeg har som en af de første i verden været med til at bevise, at når humørkurven stiger på arbejdet så følger omsætningen også med. Efter at have gennemført længere grineforløb med flere danske virksomheder. (Grineforløbet bestod i, at alle ansatte på virksomheden grinede sammen i 10 – 15 minutter om morgenen, inden de gik i gang med dagens arbejde) har disse virksomheder kunnet måle en markant omsætningsstigning i lige netop den periode der var latter på programmet. Denne nyhed har gået jorden rundt – og jeg bliver nu inviteret til både Asien og USA for at holde foredrag om dette spændende emne.

Nuet er det centrale i mit liv og i mine foredrag.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music