>Flemming Jensen - jokende skuespiller - foredrag - booking<

 

Flemming Jensen - jokende skuespiller - foredrag - bookingONE-MAN-SHOW

Flemming Jensen one-man-shows har deres helt personlige form – men da Jensen selv er skrivende, finder han stor fornøjelse i at målrette forestillingerne. Showet kan i sin form variere helt fra decideret solo-optræden – det, der nu om dage bedst kendes under betegnelsen “stand-up” – og til andre bredere og mere musikalske form hvor han akkompagneres af nogle af landets bedste musikere.

KONFERENCIER
“Jensen er danmarksmester i at være konferencier! Og så er den ikke længere!”
OG DOG:

John Patrick (“founding father” of the internet”)
“…At first i thought he was just a good speaker with some added humor – but then i started to feel his immense charisma, and by the time the audience was nearly rolling on the floor in laughter i realized he was something much more”

KULTUREN PÅ TVÆRS
I en pause midt i over 100 forestillinger på Folketeatret med JAVEL, HR. MINISTER kan Flemming Jensen nu opleves i en NY FOREDRAGS-TURNÉ

Flemming Jensen er et levende bevis på, at kultur er bredspektret.

Manden er aktiv inden for dansk teater – både som skuespiller, dramatiker og instruktør. På litteratursiden er han forfatter til romaner og novellesamlinger – udgivet både herhjemme og i udlandet. Som entertainer i revyerne og i shows er han også på hjemmebane – han har været stand-up’er, før nogen fandt på at kalde det sådan. Som debattør blander han sig jævnligt i politik, og han har endog ikke fundet sig for fin til at lave TV – han er manden bag dynger af julekalendere, drama, underholdnings- og rejseudsendelser.

Og så er han altså foredragsholder.

Flemming Jensen holder fast i, at kultur ikke kun trives i nicher. Han insisterer på, at tingene hænger sammen – at en lille, smal forestilling på en intimscene i København ikke er finere end en glad sommerrevy i Sønderborg. Blot anderledes.

Hør ham fortælle om tilblivelsen af successer som Spindoctor, musicalen Let’s Kick Ass, NISSEBANDEN både som tv-serie, bog og musical, JENSEN tonajt, romanen og komedien Mogens og Mahmoud, Grønlandsromanen ímaqa, de mange års samarbejde og venskab med Jesper Klein, skabelsen af Østergaard & Jensens Store Hundeshow, der i dag er Søren Østergaards helt eget Zirkus Nemo, om alle de projekter, der aldrig blev til noget – og helt aktuelt om den nye, danske teaterversion af Javel, hr. minister!

Et livgivende kulturelt pust på tværs gennem genrer og årtier. Kultur kan ytre sig på så mange forskellige måder, men er dybest set et spørgsmål om identitet.
Kultur er for mange blevet til adspredelse, men er egentlig bedst egnet til koncentration – og hvis Danmark efterhånden er blevet multikulturelt, er det godt, at vi har kulturen. Den kan samle os, fordi forskelligheder primært er underholdende.

Munterheden er ledetråden gennem halvanden times fortælling om sammenholdskraften i vort land. Ikke uden kanter og bestemt ikke uden brod – men præget af, at Flemming Jensen har arvet Jesper Kleins valgsprog: INTET UDEN MILDHED

Foredraget kan justeres i længde og fungerer både med og uden pause.tterskab og ikke mindst med en nysgerrighed.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music