>Dennis Knudsen - frisør - foredragsholder - booking<

 

Dennis Knudsen - frisør - foredragsholderDennis Knudsen kan bookes til at holde foredrag om styling og demonstrerer også gerne produkter, som man kan style med.

Få din virksomhed stylet af Dennis Knudsen og forkæl dine medarbejdere.
Et foredrag med Dennis Knudsen i 1½ time om hår, makeup og styling. Foredraget kan tilrettelægges efter virksomhedens behov. Dennis Knudsen er kendt som en frisør og make-up artist, der er vant til at opfylde de højeste krav hos verdens førende stilikoner.

Kendis-frisøren har ikke mange mandlige tilhørere, når han holder foredrag på arbejdspladser.
Selvom der er rift om Dennis Knudsens ekspertise i mange sammenhænge, så må Dennis sande, at han i arbejdsmæssigt øjemed primært appellerer til kvinderne, når han holder foredrag i virksomheder rundt om i landet.

”Det var en stor fornøjelse at komme ud på arbejdspladser og møde en masse sjove og dejlige mennesker. Ofte har mændene skullet et eller andet med biler, mens deres kvindelige kolleger blev underholdt af mig,” skriver Dennis Knudsen i sin klumme i Ude og Hjemme.

”Og når de mandlige kollegaer kommer tilbage fra deres session, kan det godt være, at de foretrækker at få ørepropper i. For når mange kvinder er samlet, og de er blevet grebet af hår og makeup-snak, så kommer der gang i den!”

Klokken 18.30 åbnes dørene til forretningen og kvinderne strømmer ind i et virvar af klikkende høje hæle, flagrende jakker over arme og mere småsnak. Butikken er til lejligheden indrettet med et podium med plads til 100 siddende kvinder foran og langs butikkens front er der opstillet buffet.

Dennis skal lave 2 x 30 minutters show om hår. Han har sin assistent, Lars, med. Mellem service, brugskunst, lysestager, vaser og tøj indtager de to podiet, og straks får Dennis salen til at grine.

Han hiver hele tiden ’ofre’ op og viser med enkle midler, hvordan de kan få det bedste ud af deres hår og de hårprodukter, der passer til deres hår. Samtidig fortæller han lidt om de kendis-kvinder, han har arbejdet med. Navne som Paris Hilton, Ghita Nørby, Nicole Kidman og Penelope Cruz svæver i luften.

Armbevægelserne er store og stemmeføringen en sprechstallmeister værdig. Da en fotograferer ham, kigger han skævt på hende og siger med påtaget forarget stemme:
- Tager du billeder nedefra?
Et latterbrøl ruller gennem butikken, da han sætter sig på hug, poserer for kameraet og med et blink til fotografen siger:
- Jeg er ikke en skid forfængelig.

Sælgergen
Efter to gange 30 hæsblæsende minutter, er Dennis at finde bag en interimistisk disk, der er fyldt med hans produkter. Han rådgiver om hårtyper, produkter og pleje. Gang på gang rækker Dennis hånden over den lille disk og rører ved kvinders hår. Vurderer. Rådgiver. Alle der beder om det, får råd med på vejen, han smiler og dirigerer samtidig med Lars, der pakker den ene kasse efter den anden ud, så der er produkter at sælge af.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music