>Charlotte Lindholm - pengehumor - stresstæming - foredrag<

Charlotte Lindholm - pengehumor - stresstæming - foredragJournalist, økonom og foredragsholder

Charlotte Lindholm har markeret som en meget slagkraftig, indsigtsfuld og dagsordensættende journalist og studievært gennem mange år på TV-avisen og magasinet Penge i DR. Hun har interviewet nogle af de tungeste mænd og kvinder i dansk politik og erhvervsliv. Hun er kendt for sine skarpe, nærværende og uforudsigelige interviews i det populære og succesfulde tv-program Penge og humoren er en del af hendes afvæbnende stil.

Charlotte Lindholm er cand.merc.int fra CBS og har desuden læst amerikansk politik og journalistik på The American University i Washington, D.C.

Hun ar arbejdet som journalist og studievært på TV-avisen siden 1996.

Hun er gift med chefredaktør Mikael R. Lindholm og sammen har de tre børn i alderen 4 til 15 år.

Find dit indre engagement og lær at præstere under pres.
Når studievært Charlotte Lindholm går på skærmen uge efter uge for at bide skeer med dansk erhvervslivs tunge drenge og, og tager kampen op med banditter i pæne habitter, så er det altid med et kolossalt engagement, en ægte indre energi og passion, og et klart mål. Lær hvordan du kan gøre hende kunsten efter, når du skal præstere uden at andre kan se, at du føler dig presset.

Hvorfor pæne piger aldrig scorer kassen...
Lær hvordan du opnår økonomisk frihed og succes uden at miste din kvindelighed. Du kan lære at elske penge, få mere overskud i hverdagen og blive rig. Hør hvordan du får styr på din økonomi.

Charlotte Lindholm er uddannet økonom fra Handelshøjskolen i København og studievært gennem mange år på DR's populære tv-program "Penge". Hør hvordan hun på skarp og underholdende vis deler ud af hendes store viden om, hvordan du kan tage ansvaret for dine egne penge og sikre dig en sjovere tilværelse.

Få styr på pensionen - kan det betale sig at spare op?
Få gode tips og nyttige tricks til hvordan du sikrer dig de gode pensionsordninger. Og lær at spotte faldgruberne i pensionsjunglen. Den kyndige økonom og studievært på succesprogrammet "Penge", Charlotte Lindholm, tager dig i hånden og guider dig på underholdende og inspirerende vis igennem de 10 vigtigste pensionsovervejelser.

Lær at spotte stressen og tæmme den
Masser af mennesker bliver syge af stress. Ofte er det for sent når først kroppen siger fra, for det er typisk de stærkeste mennesker, som bliver syge uden at de selv opdager det. Hør den gribende og barske historie om, hvordan den skarpe, stærke og energiske studievært på det populære tv-program "Penge" pludseligt blev forvandlet til en handlingslammet grøntsag, som ingen ting kunne eller magtede. Hør hvordan hun kæmpede sig tilbage til livet og lær hvordan du undgår at komme i samme situation som hende.

Hvordan leder du kreative og krævende medarbejdere?
Følg det hektiske arbejdsliv på den sprudlende tv-redaktion bag succesprogrammet "Penge" på DR. 1 kvinde og 5 mænd der uge efter uge skal finde arbejdsglæden og motivationen til at levere toppræstationer under stort tidsmæssigt, økonomisk og politisk pres. Lær at dyrke din kreative side, så du kan sprudle af gode ideer og tænke tanker, du ikke anede, at du kunne få.

Kvinde og kontrolfreak?
Lær at slippe kontrollen og kysse kaos. Hvorfor er det altid os kvinder, der lige kommer til at påtage os et par nye opgaver, selv om vi allerede er ved at lægge os ned på grund af stress. Lær hvordan du siger nej, undgår dårlig samvittighed og passer på dig selv samtidig med at opgaverne bliver løst. Hør Charlotte Lindholm, studievært på DR's "Penge", fortælle hvor langt ud hun selv kom før hun forstod, hvor vigtigt det er at sige fra, når man er kvinde, kontrolfreak og perfektionist.

Hvordan overlever du som kvinde i en mandeverden?
Følg med den populære og kontante journalist og studievært, Charlotte Lindholm, når hun tager os med bag forhænget til den dynamiske og hårdtslående redaktion bag det meget populære tv-program "Penge" på DR. Hvad skal der til, når man som kvinde skal udfordre, tackle og tæmme nogle af de mest indflydelsesrige og tunge beslutningstagere i dansk erhvervsliv, og i det politiske liv? Få svaret på hvad Charlotte Lindholm gør, når hun uge efter uge sætter sig i den varme stol i studiet og udfordrer erhvervslivets tungeste topchefer.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music