>Carsten Jensen - forfatter - foredragsholder - booking<

 

Carsten Jensen - forfatter - foredragsholder - bookingCarsten Jensen er forfatter og debattør. Har bl.a. skrevet rejsebøgerne “Jeg har set verden begynde” og”Jeg har hørt et stjerneskud”, som er solgt i over 200.000 eksemplarer.

De er nyudgivet under samletitlen “Horisonter” i 2011. Endvidere har han udgivet ”Vi, de druknede” og “Sidste Rejse”. “Vi, de Druknede” er solgt til udgivelse i 16 lande og har solgt en halv million eksemplarer. Har siden sommeren 2000 skrevet fast søndagskommentar i Politiken.

Forfatterskabet omfatter ud over ovennævnte titler flere romaner og essaysamlinger. Seneste bogudgivelse “Hovedspringerne” (Politikens Forlag, 2019).

Carsten Jensens forfatterskab omfatter flere romaner, essaysamlinger og rejsebøgerne: ”Jeg har set verden begynde” og ”Jeg har hørt et stjerneskud”, som er solgt i over 250.000 eksemplarer. Carsten har modtaget adskillige litteraturpriser for sit forfatterskab - bl.a. Søren Gyldendal Prisen, Olof Palme-prisen, Danske Banks litteraturpris og Radioens romanpris.

Carsten Jensen har rejst i det meste af verden, og har gennem mange år rapporteret fra forskellige krige, hvilket har gjort ham til en markant deltager i debatten om krig. I 2010 udgav han: ”Ud – opdagelsesrejser 1978-2010”, som består af Carstens rejsereportager gennem 32 år.

Carsten Jensen om sit forfatterskab
Hans forfatterskab er stort og varieret. I dette foredrag kommer vi bag om kulissen, og hører om de kræfter, der driver ham - ikke kun når han skriver sine romaner, men også når han deltager i samfundsdebatten med sine ofte kontroversielle synspunkter.

Carsten taler desuden om sine seneste bøger: "Vi, de Druknede", "UD" samt romanen "Den Første Sten", som omhandler krigen i Afghanistan. Han vil desuden også komme ind på sine mange rejser og sit syn på samfundsudviklingen netop nu. Både som danskere og som verdensborgere bliver vi hele tiden stillet det samme spørgsmål: Hvem er vi? Et spændende foredrag om et forfatterskab, der ofte har overrasket, og ikke altid spiller efter de konventionelle regler.

Dette foredrag efterlader deltagerne med en øget indsigt i Carstens forfatterskab og ikke mindst med en nysgerrighed.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music