>Peter Kær - booking<

 

Peter Kær - hulemandsoplæg Peter Kær er tidl. TV-vært og cand.mag. i kulturformidling og kunsthistorie

Peter Kær er bedst kendt som TV-vært på en lang række populære TV2 programmer. I dag er værtsrollen lagt på hylden, og han har dedikeret sit arbejdsliv til kulturformidling og kunsthistorie, som han i dag på levende og underholdende vis holder foredrag omkring.

Peter Kær er kendt af mange som TV-vært fra udsendelser som “Hvem vil være Millionær?”, “Hit med Sangen”, “Mandagschancen” og “Aftenshowet”.

Peter Kær har haft en varieret karriere som gadesanger, skuespiller, tv-trold og har som vældig voksen vendt skuden, studeret kunsthistorie på Københavns Universitet og blev i efteråret 2013 Cand. Mag. i Kulturformidling og Kunsthistorie. Peter Kær har siden holdt foredrag, omvisninger og lavet tv-programmer om kunst, blandt andet: “1000 års kunst”, Scavenius og Kær – rundt i kunsthistorien” og senest “De Uartige Kalkmalerier”, sammen med historikeren Torben Svendrup.

Livet set gennem kunsten. Kunst, der kan mærkes

Liv og død…polerne i vores liv.

Vi er på en udfordrende, berusende, lykkelig og bedrøvet rejse gennem livet mellem fødsel og en kortfattet gravsten. Får vi det hele med? Har vi for travlt eller er vi for sløve? Det hjælper kunsten os med at begribe, for kunst er langt fra et spørgsmål om hvorvidt noget er kønt, skønt og dekorativt. Men hvad skal vi så med kunst? Hvad kan vi med kunst?

Kunsten giver os muligheder for at reflektere over livet gennem en direkte tilgang til billeder og udtryk i det hele taget. Vi kan pejle og spejle med udgangspunkt i os selv. Både det navlebeskuende, men også os som en lille maskindel i en historisk menneskehistorie gennem tid og sted.

Nå, for Søren, kan man bruge kunsten til det? – Ja, det kan man, og det er ikke så svært, for vi er meget bedre trænede i at afkode billeder og skulpturer end ord.

Peter Kær vil, uanset hvilken vinkel, han eller I vælger på foredraget, få det til at betyde noget og ikke kun fremstå som en opremsning af must-sees, -ismer og årstal. Personlighed, originalitet og livsanskuelser er en naturlig del i kunsten, der, uden at pege på dogmatiske løsninger, giver os muligheder for at se og tænke over vores væren i verden.

  


 
Relaterede kunstnere:

Christine Feldthaus . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner . Trompet entertainer Per Nielsen . Kaare R Skou - Christiansborgreporter . ::Brian Hansen:: . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music