>Lotte - Søren Hammer - debutforfattere til svinehunde<

  

 

Lotte - Søren Hammer - debutforfattere til svinehundeLotte og Søren Hammer er søster og bror.

Krimidebutanterne Lotte og Søren Hammer kan bookes til forfatterforedrag, hvor de fortæller om tilblivelsen af krimien 'Svinehunde' og deres andre bøger.

Søren Hammer er uddannet lærer og arbejder lige nu på en folkeskole ved Frederiksværk som lærer i matematik, dansk og engelsk. Han har tidligere undervist på bl.a. Ingeniørhøjskolen.

Lotte Hammer blev i 1974 uddannet sygeplejerske og har primært været på operationsgange og skadestuer. Hun har boet og arbejdet som sygeplejerske i Grækenland, Tyskland, Grønland og på en boreplatform.

Fremragende dansk krimi fra debuterende søskende-par.
’Svinehunde’ er en særdeles spændende og velsmurt dansk kriminalroman, skrevet af søskendeparret Lotte og Søren Hammer. Debuten er usædvanlig, idet romanen allerede før den er udkommet, er solgt til udgivelse i flere lande.

Dette er fuldt forståeligt. Læsningen af ’Svinehunde’ er lige dele gru og underholdning på højt niveau.

De 400 sider indledes på uhyggelig vis, da et søskendepar en tidlig morgen finder fem nøgne og ilde tilredte lig af mænd hænge fra loftet i skolens gymnastiksal. Chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans gruppe fra Drabsafdelingen i København ankommer til skolen i Bagsværd.

Mistanken falder hurtigt på skolens pedel Per Clausen, der trods massivt alkoholmisbrug intelligent evner at føre Simonsen og hans mænd bag lyset. Clausen ved uden tvivl mere end han vil ud med, men er hans gerningsmanden?

Konrad Simonsen er presset med hensyn til opklaringen. Presset bliver ikke mindre da det viser sig at ofrene alle er pædofile. De makabre henrettelser tyder på selvtægt, hvilket ikke gør opklaringen lettere i forhold til hungrende tabloidpresse.

Simonsens datter, Anna Mia, viser sig at have en forbindelse til pedellen Per Clausen. Teamet fra Drabsafdelingen er med andre ord tvunget til at skaffe de sidste beviser ....

’Svindehunde’ er en krimi om pædofile, om selvtægt og om mediernes evne til at forføre på. Alt sammen serveret i højt tempo, i et fremragende handlingsforløb, troværdige miljøer og frem for alt personer, du gerne vil vide mere om.

En af de bedste danske krimier de seneste mange år. Læs den!

1. oktober 2010 udkom en krimi med Lotte og Søren Hammer: "Alting har sin pris".

I august 2011 udkom søskendeparret med Ensomme hjerters klub - en ny bog om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen.
 Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music