>Lone Hertz - skuespiller - foredragsholder - booking<

 

Lone Hertz - skuespiller - foredragsholder - bookingFotograf: Pia Burmølle Hansen

Lone Hertz er skuespiller, foredragsholder og forfatter samt tidligere teaterleder og tidligere rektor for Statens Teaterskole. Endvidere har hun været medskaber til filmen om sin søn, Tomas – et barn du ikke kan nå. Budskabet er centralt i Lone Hertz` alsidige repertoire. I budskaberne ligger der en for hende absolut nødvendighed, helt fritaget for overfladisk underholdning. Det handler om glæden, smerten, håbet, lunet – om troen på livet og den aktive medleven.

Lone Hertz optræder med følgende:

Fra frk. Nitouche til foredragsholder

Vælg selv, hvad I vil høre, og Lone Hertz improviserer over emnet. Lone Hertz er ofte blevet opfordret til at fortælle om sit liv. Nu er hun blevet så voksen, at der måske er lidt at fortælle. Hun repeterer højdepunkterne fra sin biografi for jer, og så er det op til jer, hvad de to næste timer så skal indeholde – forhåbentligt bliver jeres spørgsmål et underholdende mix af både lyst og mørkt. I hvert fald er der en del at vælge imellem: Hun har været ved teatret som skuespiller fra hun var otte, hun har været teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor – hun har skrevet bog, lavet film, rejst i tredje verden for nødorganisationer, og er dybt involveret i handicapverden og i meget, meget andet – så er det op til jer, hvad de to næste timer – eller mere – skal indeholde!

Viljen til at ville giver evnen til at kunne
Et spøgefuldt, opløftende og dødsensalvorligt foredrag om handicapvilkår, livsmuligheder – ja, om livet for os alle.

Salmer til livet
Poetiske ord, som har båret mig igennem lys og mørke. Lyt til disse pragt-ord – og jeg fortæller, hvad de betyder for mig. Og la’ os så synge dem sammen! Varighed: ca. 1 time. Bagefter er der mulighed for dialog om tro – og alt muligt andet.

Elsk din skæbne – ord om og af Karen Blixen
I fascination over den skæbnetro, som prægede hele Karen Blixens liv – en tro, som Lone Hertz selv føler sig beslægtet med – fortæller hun om de kærlighedstab, som Karen Blixen med sejhed og mod gennemlevede og overvandt, og som den store digter – hun pr skæbne var tænkt som – til sidst formåede at omsætte til gigantisk kunst. Dette skæbnedrama, oplevet gennem en skuespillers øjne, varer 1½ time+ debat.

Det ny Bud: I skal elske hinanden
Oplæsning af kernen i Johannes Evangeliet. Et uddrag, som med held kan stå alene – eller indgå i en større helhed – eller i andre kirkelige handlinger. Oplæsningen er også brugbar til en efterfølgende debat, om dét at læse op af bibelen, om andre kirkelige spørgsmål – om det at tro. Varighed ca. 45 minutter, men kan gøres længere efter behov.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music