>Anne Villemoes - strategisk og politisk foreragsholder<

 

Anne Villemoes - strategisk og politisk foreragsholderAnne Villemoes er strategisk og politisk foredragsholder med mere end 20 års erfaring - dækker alle discipliner. Før den reporter hos Jyllands-Posten - den danske avis - i seks år. To år som tv-reporter og forankring.

Uddannet fra Den danske journalistskole januar 1994 og studerede strategisk lederskab ved Stanford Executive Program (SEP) i 2009.

En stærk og underholdende offentlig taler med fokus på omdømmestyring, kommunikation & branding, lederskab, presse og kvinder i ledelse.

Anne Villemoes er særligt stærk inden for strategisk branding - mestring af alle aspekter af virksomhedens historiefortælling - på alle niveauer. Fra bestyrelse til begivenheder på gadeniveau. En stærk tro på strategisk tilgang for at sikre, at vi alle er på den samme vej mod det samme mål. Med en stærk og præcis opfattelse af identitet. Kreativitet er en vigtig del af Annes tilgang til de fleste spørgsmål og situationer.

Om vinduer og bildøre
Hvor mange vinduesfag skal man have, for at være direktør? Og er der forskel på, om man er mand eller kvinde? Anne Villemoes har igennem godt 10 år været direktør i en global koncern, hvor kvinder på direktionsgangen var et særsyn. Hvorfor er der så få kvinder i toppen? Gider de ikke? Med både latter og stikpiller til begge sider stiller Anne nogle spørgsmål, som kan sætte eftertanken i gang.

Om at forstå sin modtager
Langt den meste kommunikation – fra medarbejderblade over forandringsledelse til samtalen over middagsbordet – tager udgangspunkt i, at dem, vi taler med, mener og ved det samme som os selv. At vi ser tingene på samme måde. Derfor strander vi ofte og ender med at kommunikere forgæves eller skabe mere forvirring.
Anne Villemoes har arbejdet med kommunikation og forandring fra alle sider af bordet og med konkrete og underholdende eksempler tager hun dig med på rejse gennem Danmark og de forskelligheder, man møder. Fra øst til vest – og på tværs af både mødebord og middagsbord.

Om at styre sit omdømme, når man lever af at slå ihjel
Anne Villemoes har igennem godt ti år stået i spidsen for omdømmet i en af landets mest udskældte virksomheder.
Hvordan ændrer man fjendskab til dialog?
Hvordan sikrer man, omdømmearbejdet er strategisk?
Og hvad gør man, når journalisterne så alligevel stiller umulige spørgsmål?
Tag med på en hæsblæsende tur i strategisk branding. Med sjove eksempler og med konkrete værktøjer, der kan tages med hjem.

På randen af Danmark
- eller hvorfor kan de ikke se, jeg har ret?
I Hjerm producerer de det, vi skal leve af i Danmark. Ikke kun det, vi spiser til aftensmad, men også det, vi eksporterer og som giver os mulighed for at importere tøj, møbler, telefoner og biler.

I København bestemmer de, hvordan produktionen i Hjerm skal foregå.

I Hjerm spiser de ikke ret meget sushi.

I København spiser de ikke ret meget gris. Siger de.

I Hjerm læser de ikke ret meget Politiken. I København læser de ikke ret meget andet.

Og i begge ender af landet tror de, at flertallet af danskerne er ligesom dem selv.

Uanset hvor rummelige og kreative vi tror os selv, omgiver de fleste af os sig helst med mennesker, der lever og tænker, som vi selv gør, siger Anne Villemoes. Så når dagens mening om alt fra koriander til katastrofer afstemmes i venners lag over en god middag, så viser det sig, at vi nogenlunde mener det samme.

I Hjerm vil de gerne vide, hvorfor er landbruget i Danmark så misforstået – når det nu er så vigtigt?

Og i København vil de gerne vide, hvorfor landbruget ikke forstår, at økologisk nicheproduktion er den eneste vej frem.

Selvforståelsen er lige stor – der giver det nogle gedigne clash, når de mødes – både i det virkelige liv og i medierne.

Anne Villemoes kan også vende tingene på hovedet, så alle kan følge med og forstå!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music