>Helle Helle - forfatter - foredragsholder - booking<

 

Helle Helle - forfatter - foredragsholder - bookingHelle Helle er født i 1965 og opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 1991.

Hun har modtaget en række priser og præmieringer, bl.a. Kritikerprisen, PO Enquist-prisen, De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Holberg Medaljen.

Hendes noveller og romaner er oversat til 22 sprog. I Danmark udkommer hendes bøger på forlaget Gutkind.

HELLE HELLE FOREDRAG

Foredrag om de
Romanen de er en skildring af et mor-datter-forhold. Det er en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80erne. Om sprog, der ikke slår til, men alligevel gør det.

I foredraget fortæller Helle Helle om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen de. Om skriveprocessen. Hvordan bliver en roman til? Og hvorfor bliver den – heldigvis – aldrig som planlagt?

Helle Helle foredrag om forfatterskab
Helle Helle beretter i disse foredrag om sit eget forfatterskab og skrivearbejdet forbundet hermed. Det hele sker med stor variation, skarphed og humor. Derudover kan foredraget også tage udgangspunkt i udvalgte historier eller værker.

Helle Helle kan tilpasse sit program til de enkelte arrangementer. Hun kan eksempelvis tale om skriveprocessen, hvordan en bog bliver til, forskellen på at skrive noveller og roman, osv. Ofte kan der også være tale om en bredere gennemgang af egen litteratur.

Hvis det er
Et foredrag på baggrund af Helle Helles nye roman med titlen “Hvis det er”, der udkom i efteråret 2014. Bogen handler om to vildfarne løbere, der render på hinanden i en stor, jysk skov og via omstændighederne tvinges til at tilbringe weekenden sammen.

Helle Helle fortæller om, hvordan romanen blev til, hvorfor den foregår i en skov i Jylland? Hvad skal hovedpersonen med løbesko, der ikke passer, og hvor længe kan man leve af rundstykker og rejer?
Endvidere fortæller Helle Helle om skriveprocessen, og hvorfor en roman aldrig bliver, som planlagt.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music