>Kurt Strand - journalist - foredragsholder - ordstyrer . booking<

 

Kurt Strand - journalist - foredragsholder - ordstyrer . bookingKurt Strand er journalist med 40 års erfaring. Har siden begyndelsen af 1990’erne undervist i journalistik, interview og fortælleteknik.

Han holder foredrag om medier og fungerer som ordstyrer ved konferencer og debatter. Er forfatter til en række bøger om journalistik og politik. Mediekommentator i Kristeligt Dagblad. Formand for dommerkomitéen i Sprogprisen.dk.

Kurt Strand er ekstern producent og vært på P1’s “Mennesker og Medier”.

Kurt Strand tilbyder foredrag om medier, spin, fake news, politik og ytringsfrihed; et foredrag varer typisk 45-60 minutter efterfulgt af spørgsmål og debat. Mine foredrag tilpasses og aktualiseres til målgruppen – f.eks. højskoleelever, erhvervsledere eller seniorklubber

Tonen i store dele af den offentlige debat er præget af mudderkastning; rendyrket racisme, sexistisk svineri og tankeløse trusler. Via især Facebook er det blevet nemt og hurtigt at blande sig, men måske lidt mere omtanke ville højne debatten?

Med konkrete og aktuelle eksempler lægger Kurt Strand op til diskussion om ordentlighed. Om vores personlige ansvar. Og om de etablerede mediers ansvar for at trække en streg i sandet.

Foto: DR

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music