>Lars Hannibal - musikambassadør - foredrag - booking<

 

Lars Hannibal - musikambassadør - foredrag - bookingMusiker og foredragsholder

Lars Hannibal afsluttede sine studier i guitar og lut i 1980 fra henholdsvis konservatoriet i Århus og Den Haag i Holland. Siden har han turneret intensivt i Europa, USA, Kina, Japan og Mellemøsten, indspillet en lang række cd´er, og været en hyppig gæst i TV- og radioprogrammer.

Han har arbejdet sammen med så forskellige kunstnere som Kim Sjøgren, Palle Mikkelborg, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Lone Hertz, Ghita Nørby, Svend Asmussen, Birthe Kjær, og selvfølgelig sin kone Michala Petri, som han har dannet duo med siden 1992.

Lars Hannibals engagement i samfundet har bl.a. som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp bragt ham til Afrika, hvor han har arbejdet med Aids-projekter.

I mange år underviste han som musiklærer, vejleder og konsulent på henholdsvis Socialpædagogisk Seminarium i Århus og Musikkonservatoriet samme sted.

Lars Hannibal kan bookes til foredrag med dette emne:

Et liv i musikkens tjeneste - en anderledes musikerkarriere.
Hvordan forener man personlig nysgerrighed og lyst til at afprøve grænser og nye projekter med en karriere som klassisk musiker?

Gennem mere end 30 år har Lars Hannibal udforsket grænseområderne af sine instrumenter, og placeret sin musik i uventede sammenhænge, samtidig med at han har holdt fast i det klassiske musikerskab.

På sine rejser rundt om i verden har han mødt kulturer, musik og personer som har påvirket hans liv - ikke bare som musiker, men også som menneske. I sit foredrag vil Lars Hannibal bl.a. komme ind på betydningen af møder med personligheder som bl.a. H.H. Dalai Lama, Mr. Sony og Bill Clinton. Også mødet med den afrikanske musik, aidsramte kvinder/børn i Tanzania, hellige mænd i Indien, og muslimske mænd i Damaskus har været udfordringer i hans liv.

Lars Hannibal vil bl.a. fortælle om betydningen af musikalske brobyggerprojekter med kinesiske musikere i Kina, og om mange andre ideer han har haft, som er blevet ført ud i livet. Han vil selvfølgelig også fortælle om samarbejdet med nogle af de danske kunstnere han har mødt gennem sin karriere, og spille eksempler fra sine forskellige projekter.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music