>Naja Marie Aidt - 90er foredrag - booking<

 

Naja Marie Aidt 90er foredrag - bookingNaja Marie Aidt er en utrolig populær forfatter og foredragsholder, der har godt fat i skønlitterære emner, lige såvel som foredrag om forfatteres egne digte, noveller og romaner er ganske efterspurgte. Naja Marie Aidt foredrag formår at fylde salene, fange publikum, og er især eftertragtet hos biblioteker, skoler og gymnasier.

Naja Marie Aidt er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere.


Som anerkendt forfatter fortæller hun om sin success og læser op af sine noveller og digte
Med et foredrag fra Naja Marie Aidt får du med garanti et vellykket arrangement


Naja Marie Aidt debuterede i 1991 med “Så længe jeg er ung” en digtsamling om en kvindes overgang fra et livsafsnit til et andet, der året efter fik følgeskab af “Et vanskeligt møde”, og i 1994 udkom så “Det tredje landskab”. Dermed afsluttede Naja Marie Aidt en hel lille lyrisk suite, en trilogi om at blive voksen, hvilket i dette tilfælde betyder at modnes og efterhånden lære sorg og savn at kende.

Som prosaist trådte Naja Marie Aidt frem i 1993 med den overbevisende (og voldsomt kritikerroste) novellesamling “Vandmærket”, og to år efter, i 1995, kom der endnu et kortprosabind med den på én gang intetsigende og overmåde sigende titel “Tilgang”. Samme år lod hendes forlag Gyldendal i øvrigt de tre digtbøger udkomme samlet under den meget passende fællestitel, “Trilogi”.

I 2008 udkom digtsamlingen Poesibog, hvor Naja Marie Aidt i sine digte kredser om tid og erindring, og i 2009 fulgte endnu en bog, nemlig digtsamlingen Alting blinker, hvis tema er eksilet og det at være fremmed sat op i det hjemlige og dets dimensioner, hvilket er inspireret af forfatterens eget ophold i New York. Naja Maria Aidt udsendte i 2012 sin første roman, Sten saks papir, der kredser om mænds roller og positioner, fædre og sønner og det ofte uoverstigelige i at besejre den sociale arv.

I 2014 udgav hun i samarbejde med Mette Moestrup og Line Knutzon collagebogen Frit flet. Det er en bog, som indeholder en stor mængde interviews, logbøger, fotografier, lege, sange, sms’er, lister, digte og breve og giver et anderledes indspark i køns- og feminismedebatten. Naja Marie Aidt har vundet et hav af priser for sine anerkendte digte og noveller deriblandt Martin Andersen Nexø prisen, 1996 og senest den anerkendte pris Nordisk Råds Litteraturpris for novellesamlingen “Bavian” i 2008.

Naja Marie Aidt er den 24. marts 2017 bogaktuel med en gribende og personlig bog “Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage“, der handler om sønnens tragiske død. Naja Marie Aidt mistede ikke kun sin søn, men også sit sprog. Nu, to år efter ulykken, har Naja fundet sit sprog igen og har skrevet bogen på små noter fra hverdagen, der pludselig blev til mere.

Eget forfatterskab
Oplev et levende, underholdende og inspirerende foredrag med Naja Marie Aidt, hvor hun læser op af sine noveller, og hør om hendes succesfulde forfatterskab. Efter oplæsningen er der tid til og mulighed for spørgsmål og diskussion.
Foredraget egner sig især godt til litterære arrangementer på skoler, universiteter, biblioteker og gymnasier, hvor tilhørerne både får et indblik i livet som forfatter og selve oplevelsen og stemningen ved en oplæsning.

Digtoplæsning
Oplev Naja Marie Aidts foredrag med ren digtoplæsning. Her er tale om et kortere oplæg, hvor hun vil tage udgangspunkt i sine digte fra digtsamlinger såsom “Så længe jeg er ung”, “Et vanskeligt møde” og “Det tredje landskab”.
Naja Marie Aidt giver jer en lyrisk sanseoplevelse med de virkelighedstro og sproglige betragtninger fra sine værker.
Foredraget egner sig især godt til litterære arrangementer på skoler, universiteter, biblioteker og gymnasier
.

Relaterede kunstnere:

Finn Nøbygaard drillede ham med hans indianere og hans røde hår, mens hans rapport blev bragt til obersten. Men de var kun infanerister tilbage i fortet.

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music