>Finn Nørbygaard - foredrag om LIV - psykologi<

 

Finn Nørbygaard - foredrag om LIV - psykologiForedragene med Finn Nørbygaard er på mange måder unikke, og det kommer også til udtryk ved, at de kan doseres på den både, som du ønsker i forhold til din virksomhed.

Foredragene kan nemlig sammensættes individuelt i forhold til den pågældende modtagergruppe, og det er en af grundene til, at Finn Nørbygaards foredrag er utrolig populære blandt det danske erhvervsliv.

Finn Nørbygaard, som er Psykoterapeut MPF, har skrevet bøgerne;
“Tillykke med din krise” (2004)
“Mine 12 veje til liv” (2020)

Foredrag målrettet det danske erhvervsliv
Finn Nørbygaard afholder en række foredrag om livets succeser og kollaps for det danske erhvervsliv, der tager essentielle emner op, der er relevante i enhver virksomhed eller organisation.

Det drejer sig blandt andet om følgende emner:

Ledelse

Arbejdsglæde

Samarbejde og kommunikation.

Det får du ud af at booke et foredrag med Finn Nørbygaard
Foredragene har hver især til formål at skabe motivation i alle dele af din organisation.

Som vi kender Finn Nørbygaard, vil du få et værdifuldt indspark til din virksomhed på en underholdende og humoristisk måde.

Book en lærerig og motiverende oplevelse
– book et Finn Nørbygaard foredrag

Referencer:

Ønsker du at høre mere om, hvad foredragene kan bidrage med til din virksomhed, eller er du interesseret i at booke en lærerig og motiverende oplevelse for dig og din virksomhed?

Vi havde den skønneste oplevelse i går aftes til foredraget med Finn Nørbygård
Det overgik på alle måder vores forventninger både ift performance og stemning.

Finn Nørbygård er så meget andet end den sjove mand, vi kender.
Humoren og selvironien er altid med ham - men udover det, er der et utrolig ærligt, eftertænksomt og indsigtsfuldt menneske i fuld øjenhøjde med sit publikum.

Finn Nørbygård har en historie, der er værd at lytte til ... og trods alvoren i den vigtige del af fortællingen , hvor et menneske knækker helt sammen - får revet hele gulvtæppet væk under sig ... så er den barske selvindsigt stor og historien knap så tragisk i lyset af den personlige udvikling og erkendelse, der fulgte

Vi var alle rørte ... ikke af medlidenhed - men over at blive indviet i vejen videre i et liv, der trods kollaps, ikke havde alle odd's imod sig - men åbnede alle de sluser, der havde været blændet af alverdens "billion dollar magic" too good to be true - og det var det.

Finn Nørbygård kommer dybt ind i sit eget følelses register på de to timer ... men udover han er en fantastisk storyteller, der kan tryllebinde sit publikum, så er han jo typen , der fletter masser af humoristiske input ind i det hele, så vi nærmest grinte og græd på skift.

Sikke en historie ... sikke en entertainer - sikke et menneske ... ham, gad jeg godt kende.

Jeg blev beriget med mange eftertanker omkring alt det, jeg kunne spejle mig selv i ... tak — her: Erhvervsklubben Club Danés Costa del Sol”. 

white1

Finn Nørbygaard er født i 1952 og er uddannet folkeskolelærer fra Esbjerg Seminarium (1975). Han har undervist i folkeskoler, ungdomsskoler og aftenskoler i 8 år.

Har ernæret sig som entertainer siden 1986.

Finn Nørbygaard har desuden bifag fra Nordisk Institut på Århus Universitet (1982) samt gennemført et 7-årigt uddannelsesforløb som terapeut på Institut for Gestaltanalyse.(2002-2009)

Siden 2004 har Finn Nørbygaard praktiseret som psykoterapeut i Søllerød og i Århus.

Har skrevet bogen " Tillykke med din krise - en komiker bag facaden" som er udkommet på forlaget Høst og Søn. (2008)

Foredraget “LIV” handler om livstilfredshed og livsvilje, og berører en lang række forskellige emner, som f.eks:
glæde, midtlivskrise, Stein Bagger, sex, genfødsel, indre rumleriller, nøjes-folket og flashe-folket, sammenbrud, dødspraktik, Gud…som jeg har mødt (ganske kort)….

”Rent arbejdsmæssigt blev 2014 et vendepunkt for mig. Den åre, som i næsten 30 år har forsynet mig med ideer til shows, film og TV, tørrede simpelthen ud. Der kom ikke en eneste dråbe fra mit
indre kreative Thyrafelt.

Heldigvis – senere samme år - oplevede jeg en ny ”boring”- en terapeutisk en af slagsen, bl.a. med mit eget program på Radio24syv ”Finnsk Terapi”. Dette program, udgør sammen med en 6-årig terapeutuddannelse og egen praksis siden 2004, baggrundsstoffet for ”LIV”..

Jeg stillede mig selv opgaven: “ku man lave et vidensbaseret foredrag med psykologiske og terapeutiske emner, formidlet på en personlig og underholdende måde (?)”

”Efter 30 år i showbiz vil jeg prøve at se, om der sker noget i den anden (venstre) hjernehalvdel”. Foredraget henvender sig til folk, som er interesserede i, hvordan vi mennesker er skruet sammen indeni. Men med et foredrag på 2 timer kan det naturligvis kun blive et smugkik.

Med LIV forsøger jeg at gå fra showbiz, som er en forglemmelsesindustri, til foredraget, som er båret af substans.

Med dette foredrag håber Finn Nørbygaard, at læreren, terapeuten og showbizzen vil gå op i en højere enhed.

Motto: ”Formålet er først og fremmest, at folk får noget med hjem, men vi må gerne have det sjovt undervejs”.
Jeg har til lejligheden opfundet et nyt ord: “faktainment” , da foredraget er et forsøg på at forene faktastof med entertainment.

Rejs dig og kom igen, stærkere

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i 25 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for - og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med af møde en voldsom krise ud så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer.

"Foredraget er et foredrag om håb!"

Foredraget findes både i en 60 min. version og en version som er delt op i 2 x 40 min. I det sidste tilfælde er de sidste 40 min med spørgsmål fra publikum.

Humor
I dette foredrag tager Finn Nørbygaard os på en rundrejse i humorens mangfoldigheder.

Humor har et forunderligt væsen. Den kan være venlig, spids, provokerende, pjattet eller bare ligegyldig.

Man kan sammenligne humor med olien på en bil. Bilen kan godt køre med lav oliestand, men hvis den er helt tom, brænder motoren sammen. Humoren er en overlevelsesmekanisme som vi alle sammen har brug for også selvom vi har sat den på lavt blus.

Finn Nørbygaard fortæller også om sit personlige arbejde med humor. Han giver en række eksempler på hvordan hans fascination af de forskellige humorformer har ændret sig over årene.

Et afsnit handler om humor i reklamer. Da Finn Nørbygaard selv har medvirket i Tv-reklamer for Tuborg Squash gives en række eksempler på hvordan humor fungerer i reklamer.

Humorens mål er oftest latter. I foredragets sidste del kommer Finn Nørbygaard ind på nogle af de livgivende processer i kroppen som latteren udløser.

Foredraget varer en times tid.

Inspiration og kreativitet - "Inspiration er kreativitetens moder".

Ud fra egne erfaringen efter 25 år i "inspirationens tjeneste" fortælles om inspiration som med-og modspiller. Om at skabe i inspirationens rus som opleves som den optimale lykketilstand hvad enten man er barn i en sandkasse eller en maler foran sit lærred.

Men inspiration kan også blive et drug. Hudløs ærligt fortæller Finn Nørbygaard om den rastløshed som kan blive følgen af "manglen på rusen". Dette suppleres med en mængde eksempler fra litteraturen.

Inspiration er nært forbundet med kreativitet. Hvis forholdet mellem inspiration og kreativitet er som et sundt, respektfuldt søster og bror forhold er der store muligheder for et godt liv. Er det derimod som et fjernt kusine/fætter forhold, og disse fætter/kusine sammenkomster er blevet sjældnere og sjældnere kan livet føles blodfattigt.

Foredraget varer en times tid.

Engle og dæmoner
Himlen har sine engle og helvede har sine dæmoner. På samme måde er det med menneskesindet som er sat sammen af både gode og onde kræfter. Nogle mennesker lever deres liv uden nævneværdig at mærke nogle af delene mens andre tumler med dæmonernes besættelse uden oplevelse af englehjælp hele livet igennem.

Nogen går til grunde, andre skaber stor kunst.

Dæmonerne kan optræde i mange forskellige iklædninger. Finn Nørbygaard fortæller bl.a. om hvordan hans materielle rigdom på forunderlig vis pustede til hans egen dæmon.

Med en lang række eksempler - både fra Finn Nørbygaards eget og andre kendte danskeres liv - fortælles om dæmonernes rasen. Kun ved at lukke dem ud af skabet og se dem i øjnene kan de blive en integreret - og inspirerende - del af livet.

Foredraget varer en times tid.

Samarbejde og kommunikation
Naturligvis handler samarbejde om den enkelte evne til at udvise fleksibilitet og om at være omstillingsparat. Men Finn Nørbygaard betragter "samarbejde" fra en helt anden synsvinkel , nemlig ved at sætte fokus på det vigtigste samarbejde i menneskelivet: samarbejdet mellem hoved og krop.

Dette samarbejde har specielt det moderne, vesterlandske menneske vanskeligt ved. Og det er Finn Nørbygaards påstand, at en ubalance på dette område kan skabe stor ravage på de indre linjer. Han ved hvad han snakker om. I afgørende perioder i sit liv har Finn Nørbygaard måtte erkende at misligholdelse af kontakten mellem hoved og krop har udløst et psykisk knockout.

Hvor mennesker mødes kommunikerer vi. Bevidst eller ubevidst. For at få en oplevelse af at leve et meningsfuldt liv er det vigtigt at vi kommunikerer på en måde som virker rigtig for os. Og al forskning viser hvor afgørende det er at vi bruger vores evne til at udtrykke os.

I et afsluttende afsnit bringer Finn Nørbygaard et eksempel fra det private erhvervsliv hvor et firma, i en periode hvor firmaets renomme var under pres, valgte en uhensigtsmæssig kommunikationsstrategi.

Foredraget varer en times tid.

”Rejs ”oprydning” Finn Nørbygaard “turn-around” “samarbejde” “manglen “inspirationens – øjnene.

Én ærligt ændret Århus årene åbent væsen Finn Nørbygaard værktøjer være vækker vores viser virksomhed virker vigtigt vigtigste vi vesterlandske versioner venlig vendes ved.

Ved vanskeligt valgte Universitet ungdomsskoler undervist underholdt. Under uhensigtsmæssig udvise udtrykke udpræge udløser udkommet uden uddannet uddannelsesforløb.

Ud ubevidst ubalance Tv-reklamer tumler Tuborg Finn Nørbygaard tom to tjeneste” times tilværelse Tillykke tilhørerne tilhører til tid.

Foredrag tid terapi terapeutiske terapeut tager søster Søllerød sætte såvel således så synsvinkel svindel suppleres sundt større stærkere Finn Nørbygaard stærke strategier store stor Stein Squash spids specielt som snakker smil skrevet skal skabet.

Skaber skabe sjældnere sit sine sidste siden Seminarium selvom selvironi selv sektioner se satte sandkasse samt sammensat sammenligne sammenkomster sammenhængende samme samarbejdet.

Samarbejde række rådighed rusen Finn Nørbygaard rus rundrejse rigtig rigdom rettet ressourcer respektfuldt renomme relevant reklamer.

Rejs ravage rastløshed rasen påstand på pustede publikum psykoterapeut psykisk provokerende processer.

Proces private pres praktiseret populære Finn pjattet perspektiv personligt perioder paralleller overskud overlevelsesmekanisme over os optræde optimale optaget opleves oplevelse onde omstillingsparat område om.

Om oliestand olien også og oftest Finn nævneværdig nært når Nordisk nogle Nogle nemlig.

Naturligvis mødes mærke mængde måtte mål måde muligheder motoren modspiller moderne moder mod misligholdelse minutter.

Foredrag mest mens menneskesindet mennesker menneskelivet meningsfyldt mener men mellem meget medvirket med og ned.

Med materielle mareridt mangfoldigheder mange man maler løbet løbende lærred lykketilstand lukke Finn livserfaringer livsbekræftende livgivende livet litteraturen linjer ligeledes ligegyldig lever lavt latteren lang køre kusine/fætter kunst.

Kun kræfter kroppen Finn krisesituationer krisen kreativitet Inspiration kontakten kommunikerer kommunikationsstrategi kommer komiker kombinere kom kollaps knockout kendte katalysator kan IT integreret Institut inspirerende.

Inspiration indsigt indre indlæg individer indenfor ind imellem iklædninger ikke igennem igen i Høst håndteres hvordan Hvor hvis hver hvad Humor I humorformer Hudløs hoved hos Historier helvede helt hele har.

Har hans handler han ham gøre går grunde godt gives Gestaltanalyse 2002-2009 gennemført gang førte først føles født fætter/kusine få fungerer fri fremmest frem fra forunderlig fortællinger fortælles fortalt forskning forskellige forretningsværktøjer fornyet forlaget forholdet foredragsoplevelse foredragsholdere.

Foredrag forbundet foran for folkeskoler folkeskolelærer fokus fleksibilitet fjernt firmaets findes fascination faglighed Factory facaden” evne et Esbjerg ernæret erkende erhvervsliv erhvervsforhold.

Erfaringen er entertainer enten enkelte enhver englehjælp engle en eller eksempler egnet egne eftertænksomt eftertanke efterlader efter dæmonernes.

Himlen dæmoner dynamisk drug drages disse din dig dialog dette det desuden derimod deres der Denne den dem deler delene del de danskeres Danmark Da bør både brænder bruger bror bringer bredere bogen blus blot blodfattigt bliver blevet
bl.a.

Bilen bifag bevidst betragter besættelse bestemt barn bare Baggers bag at arbejde andre anden alle al aftenskoler afsnit afsluttende afgørende af 7-årigt 1982 1975.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music