>Per Wimmer - eventyr-iværksætter - lederskab - booking<

 

Per Wimmer - eventyr-iværksætter - lederskab - booking”Vi har alle vores ideer, ønsker og drømme, som vi gerne så blive til virkelighed. Desværre forbliver mange blot tanker, ikke realiteter. Hvordan går man fra at få “den store ide“ til konkret at gennemføre et stort projekt. “Følg hjertet og vær fokuseret,” vil Per Wimmer svare.

Alle foredragene vil tage udgangspunkt i Per Wimmer’s syv fundamentale værdier. Han vil guide tilskuerne igennem disse og fortælle hvorledes de har hjulpet ham til at udleve sine eventyrsdrømme samt agere i den globale finansverden.

De Syv Fundamental Værdier:
1. Tænk ud af boksen – Vær altid åben for ny inspiration
2. Følg dit hjerte – Følg din passion, og find ud af, hvad der tæller for dig.
3. Fokus og udførelse – Lad være med bare at snakke om det. Udfør, udfør, udfør
4. Styr tiden – Tiden er den mest begrænsede ressource, vi har.
5. Teamwork – Summen af et fælles arbejde er større end summen af resultater lavet hver for sig.
6. Risiko vs. belønning – Belønningen, hvis tingene lykkes, i forhold til risikon, hvis det går galt.
7. Inspirere andre – Du skal inspirere andre, så de også kan udleve deres drømme.

Fordragene vil også berøre elementer som den Finansielle krise, Lederskab, Technologi, Pioneerånden og fremfor alt en rigtig god historie om en eventyr-iværksætter for hvem ”The Sky Is No Limit.”

”The sky is no limit”: Space and adventure
Den Ultimative Eventyrsrejse: Rejsen Til Rummet – Mød den første dansker på vej i rummet, Per Wimmer. Per Wimmer’s drøm om at blive den første dansker i rummet begyndte for hele 12 år siden, da han købte sin første billet til rummet og idag er han i den heldige situation, at han skal opleve det ydre rum hele tre gange.Foredraget vil indeholde video-optagelser fra rumtræningen, vægtløs flyvning, centrifuge træning og flyvning med russiske MIG-25 jagerfly etc., projektets kronologi fra ide til realitet, udfordringerne og modstanden undervejs, reaktioner fra familie, venner, kollegaer, etc.
Verdensrekord: Første tandem faldskærmsudspring over Mount Everest. Hør historien bag hvordan Per og Ralph Mitchell blev de første personer i verden der tog Mount Everest fra toppen og ned i faldskærm.
Verdensrekord: Per Wimmer vil forsøge at slå hastighedsrekorden på land (LSR). Per skal sammen med Edward Shadle forsøge at sætte en ny verdensrekord inden for hastighedskørsel på land. Den nuværende rekord blev sat i 1997. Per Wimmer og hans team har til mål at opnå en fart på 1288 km/t med deres jetbil, hvilket vil give dem en solid og anerkendt placering i historiebøgerne.
Per Wimmer første dansker til at dykke ned til Titanic. Om morgenen den 15. april 1912 forsvandt Titanic ned i dybet, hvilket resulterede i at 1.517 mennesker mistede livet i en af historiens dødeligste maritime katastrofer. I juli 2012 vil Per være den første dansker til at udforske dette majestætiske vrag 100 år efter katastrofen.

The world of global finance: The next financial crisis…
Med udgangspunkt i den globale investerings- og finansverden giver Per Wimmer et bud på, hvordan og med hvilke redskaber man leder og driver en succesrig virksomhed. Per har været der selv. Han er øjenvidne til nogle af finanskrisens mest dramatiske øjeblikke, og på den baggrund gør han os gennem sine skarpe analyser klogere på, hvorfor den begavede investeringsstrategi nødvendigvis er langsigtet og baserer sig på strukturelle forandringer i verden. Han vil give tilskuerne en indsigt i hvad han mener bliver den næste store boble – Grøn Energi.

Pioneer ånden/Entrepreneurånden
Pioneer ånden/Entrepreneurånden: Prøv nye grænser, vær ikke bange for det ukendte, kun ved at være målrettet mod det umulige flyttes grænser; tag kalkulerede risici og træd ind på ukendt territorium. Kun ved at prøve noget nyt, flyttes grænser.

Human Resources (HR)
Human Resources (HR): Insigt i hvordan man tiltrækker og fastholder sine ansatte samt hvordan man optimere deres performance. Eksempler fra Per Wimmers tid som rekruteringsansvarlig hos Goldman Sachs samt fra Wimmer Financial.

Ny teknologi
Ny teknologi: Hvordan kan ny teknologi bryde gamle grænser ned? Hvordan kan ny teknologi hjælpe mennesker opnå deres mål og gøre hverdagen nemmere? Er ny teknologi en trussel? Hvor farligt er raketflyvning?

Hvem er Per Wimmer?
Per Wimmer forventes at blive den første dansker i rummet nogensinde. Udover at give præsentationer for selskaber og skoler om Wimmer Space samt at forberede sig for sine 3 rumrejser, som forventes at starte i 2013, er Per også grundlægger og adminstrerende direktør i hans London-baseret investeringbank Wimmer Financial, som specialiserer sig inden for naturlige resourcer (grøn energi, minedrift, olie & gas, vand, etc), herunder med aktiviteter som kapitalrejsning, corporate finance og institutionel aktiehandel. Wimmer Financial blev lanceret på 50 års-dagen for Sputnik, 4 oktober 2007.

Den 6 oktober 2008 satte Per Wimmer sammen med Ralph Mitchell en verdensrekord ved at udføre det første tandemfaldskærmsudspring over verdens højeste punkt, Mount Everest. Faldskærmsudspringet foregik fra 9 km højde og var en meget spændende oplevelse.

Før grundlæggelsen af sin egen investeringsbank rådgav Per Wimmer om globale aktier hos MF Global/MAN Securities. Fra 1998 til 2002 arbejdede han i New York og London for Goldman Sachs & Co. og forlod banken som Executive Director for institutionelt salg af europæiske produkter med investeringsrådgivning til skandinaviske financielle institutioner.

I 1998 graduerede Per Wimmer fra Harvard University, Cambridge, Massachusetts, USA, med MPA-graden i business, finans og internationale relationer og modtog Don K. Price prisen ved graduationen for akademisk excellence, bidrag til universitetssamfundet og lederpotentiale. Før graduationen blev Per også udvalgt, som eneste ikke-amerikaner, som Presidential Management Intern i Bill Clinton administration.

I 1996-97 arbejdede Per Wimmer som Associate Management konsulent hos McKinsey med særligt fokus på media-sektoren. Indtil slutningen af Jacques Delors administrationen i starten af 1996, arbejdede Per Wimmer i Vice-Præsident Henning Christophersen’s kabinet. Kabinettet var ansvarlig for den monetære union og EU’s budget.

Før Bruxelles havde Per gradueret med udmærkelse og top seks i sin klasse fra College of Europe, Brugge, Belgien, med graden M.A. i europæisk statskundskab, hvor han i øvrigt med-producerede årbogen og holdt Studentertalen ved graduationen. Derudover udgav Per en bog på fransk om Europa’s fremtid (”Vers une Europe a la carte: Analyse des derogations apres Maastricht, PIE, 1995). Den oprindelige uddannelsesmæssige baggrund var jura. Per Wimmer graduerede med udemærkelse fra LL.M. programmet fra University of London (1991-92) og modtog sin B.A. og M.A./cand.jur. grad fra Københavns Universitet (1988-91, 1992-93), udover at være studenterrepræsentant på Det juridisk Fakultetsråd og, i 1993, blev han tildelt den akademiske sølvmedalje, i nærværelse af HM Dronning Margrethe, for en afhandling om beskyttelsen af de europæiske menneskerettigheder. Før universitetet bestod Per den franske studentereksamen med filosofi og fransk litteratur som hovedemner.

Eventyrrejser har bragt ham til at tilbringe tid med Amazon-indianerne; til at besøge Påskeøerne, Galapagos-øerne, til at trekke Inka-stien til Macchu Pichu, til at stå på ski på den højeste skiløjpe i verden i 5.500 meters højde i Bolivia; til at gå på levende vulkaner på Hawaii; til at flyve drageflyver over Rio de Janeros strande; til at køre på Harley Davidson motorcykel fra kyst til kyst og tilbage i USA (9.000 mil); og til at dykke med hajer på Fiji-øerne og Per har besøgt mere end 60 lande.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music