>Peter Langdal - teaterinstruktør - foredragsholder - booking<

 

Peter Langdal - teaterinstruktør - foredragsholder - bookingPeter Langdal
En af Nordens mest elskede og eftertragtede teaterinstruktører. I dag bruger han erfaringerne til inspirerende foredrag.

Som foredragsholder er det hans fortællestil og evne, der blæser publikum om kuld. Peter Langdal fortæller med stor åbenhed om sine egne metoder til at lede i en verden, der er præget af kreativitet og kaos.

Gennem de seneste 10 år har Peter Langdal indtaget en position som en af Nordens mest elskede og eftertragtede teaterinstruktører.

I dag bruger han sine teatererfaringer i de inspirerende og tankevækkende Peter Langdal foredrag om arbejdsglæde og den kreative leder.

Peter Langdal er sceneinstruktør og teaterleder. På Gladsaxe Teater debuterede han med sin egen Plys og Plastik (1983) og viste sig hurtigt som sin generations største og mest sprælske instruktørbegavelse, ikke bare på teatrene i Danmark, men også i Stockholm (bl.a. Jeppe på Bjerget, 1986) og Oslo (Vintereventyret, 1990). Hans herskende evne har bestået i at se på klassikerne med nye øjne: Erasmus Montanus vender tilbage (1984), Der var engang (1986) og Peer Gynt (1989). Som leder sammen med Henrik Hartmann fra 1992 af Betty Nansen Teatret og den samtidig oprettede anneksscene Edison har han videreført denne moderne klassikerlinje, fx med Hamlet (1992), men har tillige nærmet sig sin egen tid ad flere veje: Clockwork Orange (1993), Hair(1996), Projekt Paradis (1996). Langdal har desuden stået for iscenesættelser på Den Jyske Opera (1990 og 1992) og har modtaget et hav af priser for sine mange forestillinger.

Virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og universiteter har især benyttet Peter Langdals underholdende foredrag til at optimere i det daglige og være kreative i læring, udvikling og den personlige udfoldelse.

Hvordan får du som kreativ leder dine medarbejdere til at yde det optimale?
Peter Langdal har i mange år formået at få det meste ud af de ressourcer, han har haft til rådighed. Som noget af det vigtigste har han optimeret sine skuespillere og medarbejdere og deres præstationer, så de, under ikke altid lige gode vilkår, har ydet deres absolut bedste – og lidt til!

Baggrunden for Peter Langdals resultater skal findes i vigtigheden af at lede mennesker gennem personlige værdier og holdninger. Det udvikler nemlig medarbejderne og fastholder dem. Peter Langdal formår at lede sine medarbejdere med fokus på læring, udvikling og personlig udfoldelse – samtidig med at der bevares konstant fokus på det endelige resultat.

Lær bl.a., hvordan man stimulerer sine medarbejdere og skaber et lystfyldt arbejdsklima, der summer af engageret spillelyst hos alle medvirkende, samt hvordan man får et kreativt modspil ud af de økonomiske begrænsninger.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music