>Clement Kjersgaard - foredragsholder - ordstyrer - booking<

 

Clement Kjersgaard - foredragsholder - ordstyrer - bookingClement Behrendt Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere.

Som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi. Grundlagde i 2002 RÆSON, som han stadig udgiver.

Siden 2003 studievært for DR på et hav af tv-programmer. Modtager af Berlingskes Journalistpris (2013), udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist (2011), modtager af Publicistprisen (2011) og vinder af tre TV-Priser (2004, 2007 og 2011). I 2011 grundlagde han Danmarks årlige “Vidensfestival”.

Længden på alle foredrag kan varieres (en typisk opbygning er fx: 50 minutters foredrag efterfulgt af 50 minutter med spørgsmål-og-svar)

Foredrag af Clement Behrendt Kjersgaard:

TRUMP, USA OG VERDEN
Donald Trump er i fuld gang med at forandre USA – og verden. Hvad vil der ske? Hvilke valg står Trump overfor – og hvordan vil amerikanerne og resten af verden forholde sig til en præsident, der skriver alle spilleregler om? Clement Kjersgaard har arbejdet indgående med amerikansk politik siden 2002, bl.a. i tv-programmerne “Clement i Amerika” og “7 døgn med Trump og Clinton”.

HAR FOLKEKIRKEN EN FREMTID?
Verden rundt kæmper de gamle institutioner for at bevare deres autoritet. Hvad med folkekirken? Hvor er den om 20 år? Kan den stadig samle en betydelig del af danskerne – og hvis ja, hvad samles de så om? Sådan spørger Clement Kjersgaard, hvis tv-karriere i 2004 blevet indledt af det prisvindende program “Tal med Gud”. Han mener, at Folkekirken står overfor kolossale udfordringer – udfordringer, som mange i kirken stadig ikke vil anerkende omfanget af. Efter foredraget om Folkekirkens fremtid – og de udfordringer, den står overfor – er der god tid til spørgsmål og debat. Kjersgaard (f.1975) er født i København, opvokset i Aarhus, student fra Hong Kong og uddannet på Universitetet i Oxford. I 2002 grundlagde han magasinet RÆSON (Raeson.dk) og siden 2004 har han været vært for DR på et hav af tv-programmer.

DE NÆSTE 25 ÅRS VERDENSHISTORIE
Vil USA forblive en supermagt? Vil Kina ændre verden? Kan EU forsvinde? Med udgangspunkt i det store historiske perspektiv opridser Clement Kjersgaard en serie af dilemmaer, som i hans vurdering bliver helt afgørende for verdens udvikling i årene, der kommer.

DANSK POLITIK OM 10 ÅR
De sidste 10 år i dansk politik har været meget dramatiske. Clement Kjersgaard giver overblikket – og fortæller: Hvordan er dansk politik blevet anderledes? Hvordan har politikerne og partierne forandret sig? Hvor er magten i dag?

JOURNALISTIKKENS FREMTID
“Der er to muligheder: Enten bliver journalistikken bedre – eller også vil den forsvinde for ikke at blive savnet”. Så kontant er budskabet fra Clement Kjersgaard, der med udgangspunkt i mediebranchens krise opridser hvad han mener er kravene til fremtidens journalistik – og fremtidens journalister.

ER DEMOKRATIET I KRISE?
Ja, er Clement Kjersgaards korte svar. Det længere lyder sådan: De gamle magthavere – herunder politikerne – har endnu ikke forstået, hvor voldsomme udfordringer, der venter. Foredraget handler om de seneste års dramatiske begivenheder i både dansk og international politik, og om de jordskælv, der venter os.

DANNELSE, UDDANNELSE OG DEMOKRATI
Danmark står overfor en række udfordringer, der rokker grundlæggende ved den måde, landet har fungeret på i 150 år – og vi kommer til at forandre os. Det mener Clement Kjersgaard, der i dette foredrag giver svar på spørgsmålet: Hvad er – i den fremtid, der allerede er begyndt – de holdbare bud på dannelse, uddannelse og demokrati i en dansk kontekst?

SÅDAN FÅR MAN EN IDÈ. OM ARBEJDE OG KREATIVITET
Som 11-årig startede Clement “Århus Børneradio”, i 2002 grundlagde han magasinet RÆSON, i 2011 den årligt Vidensfestival i København. Og siden 2004 har han været manden bag en stribe tv-programmer for DR, herunder “Debatten” (som han relancerede i 2010) og “Vi ses hos Clement” (siden 2014). Hvad har han lært? Foredraget handler om selvsikkerhed og kreativitet, samarbejde og uenighed, form og indhold, magt og tillid, mod, succes og fiasko.





Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music