>Connie Svendsen - book her<

 

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Connie Svendsen startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm.

Connie har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Hun har undervist i flybranchen igennem mange år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.

Flere tusinde tilhørere har allerede oplevet Connie Svendsen som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle hvad andre tænker.

Hendes motto er:

”Hvis alle turde give ‘Det Lille Ekstra’ ville verden være positivt forandret”.

Connie Svendsens foredrag varer typisk 60-75 minutter.

Foredrag med Connie Svendsen

Det lille ekstra
En peptalk om arbejdsglæde.

Et simpelt redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

At give “Det Lille Ekstra” vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag.

Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder. Flere tilfredse kunder skaber meromsætning.

Påstand: Alle kan lære det, det er gratis, det smitter, som en luftbåren virus, produktionen stiger, sygefravær falder, mindre stress, bedre teamwork, bedre og hurtigere kommunikation.

Farvel til brokrøvene
En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde


Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til Take Of når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med hendes nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre. Hun tør prikke til janteloven, gøre op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads?
Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige?

Tænk, hvis det er nemt!
Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig rundt og måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver: •Motiverede medarbejdere
•Færre sygedage
•Mindre brok
•Større arbejdsglæde
•Mere humor
•Mere trivsel

Kom og bliv topinspireret og få rørt lattermusklerne.

Det du fokuserer på, får du mere af
En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde


Med det nye foredrag sætter Connie fortsat arbejdsglæden på dagsordenen. Hun vil blandt andet gøre op med den danske ævle- bævle-brok-kultur og Jantelov, ligesom hun sætter fokus på spørgsmålet: “Hvad er du rigtig godt til?”

Alt dette leveres selvfølgelig med et godt glimt i øjet. I dag ved vi, at uanset om vi fokuserer på det negative eller det positive, så får vi mere af det. Hvorfor så ikke fokusere på det positive?

Humor er stadig i højsædet, og deltagerne får masser af input og værktøjer til at forbedre deres arbejdsliv og privatliv.

Et jordnært og inspirerende foredrag, med plads til masser af refleksion.

Varighed: fra 60 – 75 min.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music