>Manu Sareen - minoritetskonfliktmægleroplæg<

Forside/menu * Bookingforespørgsel

Manu Sareen - minoritetskonfliktmægleroplæg

Manu Sareen er født i Indien i 1967. Han er integrationskonsulent, statsrevisor og medlem af Københavns Borgerrepræsentation, valgt for Det Radikale Venstre. Han er desuden partiets folketingskandidat i Nørrebrokredsen.

Manu Sareen er opvokset på Amager, hvor familien flyttede til fra Indien i 1970. Han er uddannet socialpædagog og konfliktmægler; han har siden 1997 været ansat i Døgnkontakten/Etnisk konsulent-team, og har siden 1999 været tilknyttet Københavns Kommune som etnisk konsulent. Han er desuden foredragsholder og underviser, ligesom han har skrevet flere bøger, bl.a. en bog om tvangsægteskaber. I 2006 debuterede han som børnebogsforfatter, og i 2007 udgav han den 2. bog i serien om Iqbal Farooq.

Siden 2002 har Manu Sareen været medlem af Borgerrepræsentationen, siden 2006 gruppeformand for Det Radikale Venstre. Ved folketingsvalget 2005 var han kandidat i Vesterbrokredsen, og fik næst flest stemmer i Vestre Storkreds. Han er således 1. suppleant for folketingsmedlem Lone Dybkjær. Nu er han opstillet i Nørrebrokredsen.

Han er gift og har tre børn.

Manu Sareen har været nomineret til årets politiker i 2003, 2006 og 2007 af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske.

Bibliografi
Når kærlighed bliver tvang - generationskonflikter og tvangsægteskaber (2003)
Iqbal Farooq - og den sorte pjerrot (2006)
Sådan undgår man frafald A-Z (2006)
Iqbal Farooq - og kronjuvelerne (2007)

Manu Sareen kan bookes til foredrag med disse emner:

Terror! Kan det ske i Danmark?
- Hvorfor vender etniske minoritets unge ryggen til det danske samfund? Hvor reel er terrortruslen i Danmark?

Foredraget tager udgangspunkt i den aktuelle "terror"-situation i Danmark og giver et indgående indblik i en skjult verden, som ikke er tilgængelig for ret mange mennesker i Danmark.

Verden er således ikke delt op i øst og vest mere, men efter religiøse anskuelser. Dette globale fænomen kan også iagttages i Danmark.

Vi står overfor en af tidens største udfordringer, og spørgsmålet er, om vi overhovedet er i stand til at takle denne udfordring?

Når kærlighed bliver tvang
Når kærlighed bliver tvang er den første bog på dansk, der tager et af tidens varmeste politiske emner under grundig behandling. Manu Sareen afdækker en kompliceret social problemstilling med nuancer, klarsyn og uden fordomme.

Manu Sareen behandler unge indvandrerkvinders problemer med arrangerede ægteskaber. Men samtidig går han skridtet videre og giver os et indblik i hvordan drengenes situation er – en gråzone som vi i det daglige hører langt mindre til. De har måske større frihed, men når det kommer til ægteskab, er problemet det samme. Manu Sareen tager fat om problemet og skitserer modeller til konfliktløsning.

Den svære dialog med andre kulturer
Dialog kan være vanskelig, specielt i mødet med værdier og kulturer vi ikke kender. Der kan let opstå situationer, hvor forskellige normer, værdier og sociale koder vanskeliggør kommunikationen.

Unges to kulturelle problematik.
Det delte Danmark
Særlige karakteristika i mødet mellem etniske minoriteter og det danske samfund
Stigmatiserings og udstødelses processer i blandt marginaliserede unge
Kultur konflikter, løsninger og integrations forslag.
Interventionsmuligheder i familiearbejdet
Socialarbejde inden for det etniske område
Værktøjskasse i socialarbejde med etniske minoriteter
Konflikthåndtering
Interkulturel kommunikation.

 

Relaterede kunstnere:
:.Gadetoget Futti.: 24 siddepladser . Juletog med Nissechauffør . Bubber - Booking . :.Lars Lottrup.: Mega ballon og ethjulet cykel . Martin & Ketil . :.Mek Peks Åh Abe Show.: Booking