>Ulrich Stærk - formidling-booking - pianist<

Forside/menu * Bookingforespørgsel

Ulrich Stærk - formidling-booking - pianist

Øjeblikkets magi

Det "absolutte nu" er omdrejningspunktet i pianisten Ulrich Stærks musikalske univers. På en paradoksal måde et meget veldefineret begreb, for det er nøjagtigt det øjeblik, hvor al tidsopfattelse går tabt og hvor bevidsthed og underbevidsthed smelter sammen i en tilstand af ren oplevelse.

Men det absolutte nu opstår ikke ud af intet. Det er et mål, og det er en række faktorer, som må beherskes. Det evner Ulrich Stærk. Med sin store erfaring og modenhed er hans fremragende teknik for længst blevet blot et middel til at bringe musikken ind i en anden sfære, hvor publikums energi og udstråling, hans egen medskabende kraft og musikken i sig selv går op i en højere enhed og skaber øjeblikkets magi - det absolutte nu.

Ulrich Stærk kan skabe magi. Derfor er han allerede en højt berømmet pianist såvel nationalt som internationalt - og en af de mest efterspurgte koncertpianister i Danmark. Som solist har han optrådt med de fleste danske symfoniorkestre og adskillige udenlandske,
bl.a. Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester. Herudover er Ulrich Stærk en eftertragtet akkompagnatør og samarbejder med en række af de allerbedste musikere og sangere.

Ulrich Stærk er født i 1962 i Genova, Italien, og uddannet i bl.a. Genova, Flensburg og Esbjerg, med afsluttende studier ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i professor José Ribera's solistklasse.

Ulrich Stærk kan tilbyde en række programserier af højeste kunstneriske format. Men uanset hvad, så vil et møde med Ulrich Stærk altid give en kraftfuld oplevelse af øjeblikkets magi - af det absolutte nu.

Ulrich Stærk har siden sin opsigtsvækkende debutkoncert i København 1989 manifesteret sig som en af Danmarks mest eftertragtede koncertpianister. Han har optrådt som solist og kammermusiker i store dele af verden, bl.a. i Paris, Wien, Tokyo, Rom & Berlin og har været solist med de fleste danske symfoniorkestre samt i udlandet med bl.a. Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester.

Som kammermusiker har Ulrich Stærk et fast samarbejde med mange andre eftertragtede kunstnere og har bl.a. optrådt med, coachet eller assisteret navne som Yo Yo Ma, Sarah Chang, Margareth Price, Ophra Harnoy, Barbara Frittoli, Bo Skovhus, Inga Nielsen, Inger Dam-Jensen, Nikolai Znaider, Rubinstein kvartetten og mange flere.

Pianisten har foretaget en række internationalt berømmede Cd-indspilninger for bl.a. Universal, PHILIPS, Naxos, Kontrapunkt, CLASSICO, dacapo og CLAVES, hvoraf nogle endda har vaeret Grammy-nominerede. Hans Solo Cd med amerikansk klavermusik af Louis Gottschalk (CLASSICO) var nomineret som bedste klassiske Solo-udgivelse i Danmark i 2003; hans Cd indspilninger med Elisabeth Zeuthen Schneider (Schumann-sonater for violin og klaver i 2000 samt senest den nye Cd udgivelse "AQUARELLER" fra 2006 med musik af Stenhammar m.fl, begge på CLASSICO) har høstet sensationelle anmeldelser i bl.a. AMERICAN RECORD GUIDE samt det yderst kritiske magasin "STRAD".

En anden netop udgivet Cd/(dacapo) er en førsteindspilning af Hermann D. Koppels 2. Klaverkoncert, hvor Ulrich Stærk er solist med Odense Symfoni Orkester. Denne Cd har ligeledes fået top anmeldelser i alle internationale fagtidsskrifter. 2003 blev hans indspilning af Carl Nielsens Sange med Inger Dam Jensen og Morten Ernst Lassen kåret til årets Cd i hele verden, bl.a. med henvisning til Ulrich Stærk som "The model Accompanist". Sommer 2006 udgav dacapo en Cd med "kulturkanonen"s valg af højskolesange, hvor Ulrich Stærk akkompagnerer Signe Asmussen og David Danholt.

Endelig udgiver Ulrich Stærk to yderligere Cd´ere i efterårets løb, nemlig en fransk Cd med musik for cello og klaver sammen med DR-Radiosymfoniorkestrets solo-cellist Henrik Dam Thomsen (CLASSICO) samt en Cd med musik for bratsch og klaver for det schweiziske pladeselskab CLAVES sammen med den internationalt kendte bratchist Ettore Causa.Udover sin travle koncertkarrière er Ulrich Stærk en efterspurgt coach og lærer og giver jævnligt Masterclasses i ind- og udland ved siden af sit virke som Docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Blandt et utal af hæderspriser har Ulrich bl.a. modtaget Musikanmelderringens Kunstnerpris i 1989.


Retur til :.Klassisk musik - bestilling af klassisk musik til koncerter eller receptioner.:  . Retur til Partybands:: Musiker-Børsen

Relateret kunstner: Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music

Relaterede kunstnere:

10 kongelige tenorer og 1 kongelig sopran
Acoustic Dreams
AnnMari Max Hansen og Kaare Norge - sangerinden - guitaristen
::Bazaar:: Legendarisk verdensmusik - booking
Benedikte Johansen harpenist
Birgit Lyngholm
Black & White
Bodil Heister og Gitta-Maria Sjöberg
Catya Maré
Charlotte Katharina Andersen og Tom Pedersen - slagtøj - klaver - orgel
Christian IIIs Blæsere
Christoffer Hovaldt
Consortium Hafniense
Copenhagen String Trio
De 3 Fløjter
De 3 kongelige sopraner
De 3 kgl. tenorer
Den Danske Blæserkvintet
Den Danske Pavarotti
Det Syngende Selskab: 3 professionelle operasangere fra bl.a. Det Kgl. Teater
Deux Femmes
Dorthe Elsebet Larsen
Duo Bruun
Duo Céleste
Duo La Valse
Duo Lux
Enrico Rosa formidling
Familien Koppel - Koppelske kompositioner - musikalsk foredrag
Gert Henning Jensen
Gorm Hovaldt
Guido Paevatalu
René Schmidt - Komponist - Musiker - Folkesanger
Henrik Rønnow - trompetist - dirigent
Ilia Swainson - sopran
Isabel Piganiol mezzo-soprano
Jesper Brun-Jensen - Anne Lise Quorning - opera
Jens Krogsgaard - tenor - solist
Jette Rosendal
Joost Schilling
Kaare Norge
Katrine Gislinge piano
Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music
Kim Sjøgren Little Mermaid Orchestra
Københavns Wienertrio
Lars Boye
La Primadonna - falsk operasanger
Lej en diva
Lovisa Wennesz
Michala Petri og Lars Hannibal - musikalitet - virtuositet - barokmusik
Pearls
Organica danske salmer og sange
Per Nielsen - trompet entertainer
Pernille Tommerup operakoncertsangerinde
Peter Bastian
Piet Larsen 19072011.194241
Romantic Strings
Sofie Ottosen og Thomas Peter Koppel
Signe Spang Colding
Star Tenors - 3 stjernetenorer - skræddersyet program
The Royal Quartet
Thomas Krogh - baryton - operasanger
::Tove Hyldgaard og Tonny Landy:: Elegante og bevægende på samme tid
Trialog - kammermusikalske perler
Trio A La Carte
Trio Copenhagen
Trio Rococo
Visti Hald - operasanger