>Anders Munch - Kim Larsen kopi - book her<

            

 

Kim Larsen Toner fra din ungdom - Anders Munch sætter gang i festen. Anders Munch
Det er ikke Kim Larsen - Men det lyder helt som om!

Anders Munch & Broderskabet hylder Danmarks spillemand nr. 1 – Kim Larsen og er nok det mest autentiske og velspillende orkester i sin genre i Danmark.

Vi tager publikum med på en musikalsk rejse gennem Kim Larsen og Gasolins enorme sangskat, krydret med anekdoter og monologer som kun Kim Larsen mestrede.

Hvad kan du forvente?
Anders Munch & Broderskabet vægter den ”rene vare”. Intensitet, dynamik - og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Bandet har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gaso-lins bagkatalog og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik.
På kopi tro vis bevæger Anders Munch & Broderskabet sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Anmeldelse fra SMUKFEST 2019:
”Vi lod Anders Munch åbne vores intimscene på bag området til SMUKfest 2019 - og det fortrød vi ikke! Det var en dejlig start på festivalen og vi sang med på det hele! Anders leverer en autentisk og stilsikker optræ-den med mange fine nuancer, der understreger at han er den mest ægte kopi. Larsen lever videre igennem Anders!” Uffe Thorup, Smukfest

Anders Munch & Broderskabet har nu været på landevejen med deres Kim Larsen og Gasolin' show siden 1995 og festen fortsætter. Anders Munch & Broderskabet har stort set spillet til alt - lige fra konfirmationsfester og Go'aften Danmark til koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Spanien, Tyskland og Færøerne.

 


Anders Munch tilbyder følgende:
Anders Munch solo – guitar og sang
Duo – 2 guitarer og sang
Trio – 2 guitarer, bas og sang
Kvartet – 2 guitarer, bas, trommer og sang
Kvintet – 2 guitarer, bas, trommer, keyboard og sang

Kirkekoncerter:

- Tak for sangen - Anders Munch's historie om Kim Larsen

Langt de fleste danskere elsker Kim Larsens sange – børn som gamle. Det er ikke nødvendigvis kirken, vi forbinder Kim Larsen med. Måske tænker vi, at hans sange passer bedre til værtshuset, koncertsalen eller bilradioen.

Kim Larsen var om nogen folkets sanger, og netop derfor krydser han konstant de temaer, som optager os almindelige mennesker – kærligheden, livet, skønheden og evigheden – og det er spørgsmål, som også optager os alle, når vi besøger kirken, og som jo netop danner ramme om livets store øjeblikke fra fødsel til død.

Oplev en anderledes og nærværende koncert, der kommer indunder huden på kirkegængerne.

Med historier og toner fra Kim Larsens lange musikerliv. – Og ikke mindst anekdoterne han blev kendt for. Musiker Anders Munch krydrer koncerten med kendte som mindre kendte sange fra Kim’s enorme repertoire.

Anders Munch sætter stor pris på den “rene vare”. Med dynamik, intensitet og respekt for musikkens traditioner, leverer Anders et alsidigt program. Både egne sange, Gasolin’s og Kim’s sange bliver foldet ud under koncerten og giver et varmt indblik i Kim’s glæde for musikken.

Sanghæfter med Kim Larsens sange bliver udleveret til publikum.

Sagt om Anders Munch
“Lørdag den 25. januar havde vi Kirkedag i Vestervang Kirke i Viborg – med overskriften ”Som en strejf af en dråbe, fik vi lov til at håbe”. Dagen skulle handle om det skrøbelige menneskeliv. Vi begyndte med at høre Frederik Lindhardt holde foredrag om forholdet til sin Alzheimers-syge far.

Over middag var det SÅ fint at få sat både ord og MUSIK på livets skrøbelighed med Kim Larsens fine sange. Anders Munch og Klaes Gren havde med stor omhu valgt Kim Larsen-sange til vores tema. Dygtigt fremført. Det blev både rørende, stærkt og opløftende. Til slut fik vi alle lov til at synge med på Papirsklip” –

Karen Stubkjær, sognepræst i Vestervang

Anders Munch og Klaes Lindgren leverede en forrygende kirkekoncert hos os. Sangene blev fremført med stor indlevelse og respekt for kirkerummet. Det var intimt, nærværende og rørende, og man kunne let mærke Kim Larsens stemme og person i musikken og i de ledsagende anekdoter. En god blanding af kendte hits og mere ukendte sange fra Larsens store sangskat gav en aften, hvor genkendelsens glæde og overraskelsens fryd gik hånd i hånd.”

Peter Fischer-Nielsen, Sognepræst i Højbjerg & Elsborg, Stiftspræst for Kirken i Verden, Viborg Stift

“Vi var sådan set ikke i tvivl, da vi tilbage i foråret bookede Anders Munch, men at vi kunne sælge billetterne på under en uge, havde vi ikke regnet med!

Energifyldt og lækker koncert – stort set alle sad skiftevis med lukkede øjne og nød eller klappede i takt! En oplevelse og skøn stemme, der fyldte vores smukke kirke! Vores hold-ning er, at vi skal bruge kirkerummet og det skal vi da lige love for, at vi gjorde! Herfra tak for oplevelsen Anders !!!!”

– Betina Zøllner, Melby Menighedsråd

Referencer:

Kære Aage Jørgensen,
Tak for din mail. Anders Munch leverede en fantastisk god oplivelse for vores medlemmer i Ældre Sagen i Frederikssund den 20. oktober 2020.
Han er meget underholdende, ikke bare med sang og musik, men også med de små historier og anekdoter om Kim Larsens liv og om hans eget forhold til Kim Larsen og hans sangtekster.
Vi kan varmt anbefale Anders til andre, der ønsker et festligt og underholdende indslag fra en dygtig, behagelig og sympatisk kunstner.

Med venlig hilsen, Robert Wickens, Ældre Sagen, Frederikssund

”Vi lod Anders Munch åbne vores intimscene på bag området til SMUKfest 2019 - og det fortrød vi ikke! Det var en dejlig start på festivalen og vi sang med på det hele! Anders leverer en autentisk og stilsikker optræ-den med mange fine nuancer, der understreger at han er den mest ægte kopi. Larsen lever videre igennem Anders!”
Uffe Thorup - anmeldelse fra SMUKFEST 2019:

Hej Aage,

Jeg kan oplyse dig om, at vi havde stor tilslutning til koncerten med Anders Munch den 20. oktober.

Anders fik fremtryllet en stemning som sjældent er sket.

Anders synger godt og de fine historier mellem sangene er også OK.

Jeg kan varmt anbefale Anders Munch.

Venlig hilsen
Henning Petersen
Virumgårds Venner

Hej Anders Munch!

Det var helt igennem en fantastisk aften i selskab med dig.

Mange troede såmænd at jeg og Mette var kommet op at skændes omkring udførelsen af kvinde min da du trådte til og assistere os.

Fandme flot så hurtigt du fik folk med sang og ikke mindst din charme og hurtige replikker.

Jo Anders du var fantastisk og vi var utroligt glade....

Du fik iøvrigt mange tilkendegivelser fra andre gæster også som holdt af dig

VH. Morten

Hej Aage!

Jeg vil lige fortælle dig, at vi havde en forrygende god aften med Anders Munch
og hans Kim Larsen sange. Han var bare helt fantastisk, publikum var vildt begejstrede, det var som om det var Kim Larsen, ja selv hans mimik som den "rigtige gavflab" . Han var god til at fortælle baggrunden om de forskellige sange.

Jytte Fallesen
(Ældre Sagens lokalafdeling i vejen)


Hej Aage,

Vi har haft en vidunderlig eftermiddag, det var jo ikke bare sang, det var som vi var hos mesteren selv.

Og så var der humor i lange baner, alle har sagt at det er noget af det bedste vi har haft.

Med venlig hilsen
Jørgen Bredøl

Hej Aage

Vi havde en god eftermiddag, alle var glade og tilfredse, overraskelsen var stor.
Så hils endelig Anders og sig tak endnu engang.

Vh
Jytte Aktive Pensionister

Kære Aage

Tak. Vi havde en dejlig fest og vi har fået mange positive tilkendegivelser fra både beboer og pårørende. Anders Munch kopierede Kim Larsen godt. Der var et par stykker der sagde, at hvis men lukkede øjnende, så kunne man se/høre Kim Larsen for sig.

"Vind i håret”
Karen, Jane og Camilla

-----------------------------------------------------

Hej Aage

Vi havde en rigtig dejlig fest for vores beboere, pårørende og personale. Anders bidrog til en rigtig god aften med god musik, han fik alle gæster til at synge med, og der er kun meget positive tilbagemeldinger fra både gæster og os.

Vi vil bestemt tænke på Anders næste gang, vi har brug for levende musik til en fest.

Ann Ravn Simonsen
Assisterende leder
Lindholm Plejehjem

--------------------------------------------------

Her i maj måned afholdte vi vores årlige sommerfest på Christians Have Plejecenter i Solrød i den private del (Aleris omsorg). Der var 85 beboere, pårørende og personale som alle i fulde drag nød Anders på slap line som Kim Larsen.

Anders var meget underholdene, og med hans gode humør sørgede han for, at festen blev endnu mere festlig for beboere, pårørende og personale. Enkelte beboere blev ret faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt det var den ” rigtige Kim Larsen” eller ej.

Den gode musik og de velkendte kim Larsen numre betød også, at dansegulvet blev flittigt brugt af både beboere, pårørende og personale.

Anders var yderst professionel fra start til slut.

Med venlig hilsen
Katherine Ratgen
Centerleder Chr. Have – Aleris.


Hej,

Jo vi var meget, meget godt tilfredse med Anders Munch, det blev en festlig og underholdende aften, da de kom.

Jeg genmer din E-mail til senere fester.

Yvonne Erika Jørgensen
Formand
Ældre Sagen
Rødovre afd.