>Den røde tråd - Shu-bi-dua - Gasolin' kopi - booking<

         

 

Shu-bi-dua & Kim Larsen - En "RØD TRÅD" i dansk musikhistorie!

DEN RØDE TRÅD er en hyldest til to vigtige elementer af den danske sangskat, nemlig Shu-bi-dua & Kim Larsen. DEN RØDE TRÅD har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester og er dermed et etableret band på den danske musikscene.

Musikken spilles med stor respekt for lyden og energien i originalerne. Der er stor fokus på samspillet med publikum, lige som i de gode gamle shubi & Larsendage.

Repertoiret repræsenterer fest, fællesskab og ikke mindst fællessang! DEN RØDE TRÅD leverer en perlerække af de mest populære danske hits igennem tiden. Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes.

Når DEN RØDE TRÅD er på plakaten, bliver fællessangen fra de bagerste publikummer kun overdøvet af de forreste med sange som Danmark, Costa Kalundborg, Hvalborg, Askepot, Vuffeli-vov, Kvinde min, Midt om natten, Tarzan Mamma Mia og Jutlandia.

DEN RØDE TRÅD er: Lasse Magnussen (guitar, vokal), Thomas Olesen (keyboards, kor), Morten Carøe (trommer), Goran Bogicevic (bas) og Andreas O’Carroll (guitar, kor).

Shu-bi-dua eller Kim Larsen? Hvorfor vælge?

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music