>Midt om Natten - arranger - Kim Larsenkopi<

video

 

Monique SpartalisHvis du ikke allerede har hørt (om) dem, så er det ikke et sekund for tidligt at lære ”Midt Om Natten” lidt bedre at kende.

Der er tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken i dag. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen. Lad os tage dig med til en typisk koncertoplevelse med ”Midt Om Natten”:

Dansegulvet er konstant fyldt, og stemningen er høj. Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – han lyder bare som Kong Larsen, når han åbner munden. Også mellem numrene har forsangeren publikum i sin hule hånd.

Midt om Natten er totalt sammenspillet og leverer den ene fremragende version af de mange hits efter den anden. God øjenkontakt med det dansende publikum og masser af smil på læberne fra de dygtige musikere. Det er tydeligt, at både publikum og orkesteret har det sjovt hele aftenen. Når det sidste ekstranummer er spillet og fadølshanerne er tomme, har både orkester og publikum brugt al deres energi, og aftenen har været en stor succes.

Ovenstående er en typisk ”anmeldelse” af en koncert med ”Midt Om Natten”. Man spørger sig selv, hvornår I skal hyre orkesteret, der virkelig giver valuta for pengene.

Sammen med orkesteret får I en fasttømret gruppe af topprofessionelle lyd/lys-folk, der sørger for, at også det tekniske er på absolut højeste niveau. Efter mere end 12 år på scenerne rundt om i landet ved vi godt, at et team af dygtige lydfolk er lige så vigtige for oplevelsen, som at have dygtige musikere og sangere.

Med andre ord: Få fat i ”Midt Om Natten” til jeres næste arrangement. Det vil I ikke fortryde!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music