>Kurt Flemming - erfaren tryllekunstner og historiefortæller<

 

Tryllekunstner Kurt Flemming

Efter 23 år som Bakkens Pjerrot, 5 år i Tivoliland i Aalborg
og 5 år i cirkus er det nu tid til at komme rundt i hele landet med sine forestillinger.

Magisk Entertainer:
Underholdning for det voksne publikum. Med mere end 25.000 forestillinger i bagagen bliver hvert tryllenummer leveret med stor indlevelse. Publikum bliver forbløffet hver gang og underholdningen leveres med humor og et glimt i øjet. Kurt Flemming er kendt for overraskende trylleri krydret med den gode historie.

Tryllekunstneren Kurt Flemming:
Børne- og familieforestilling. Kurt Flemming startede med at trylle, da han var 10 år. Derfor kan han -med sin store erfaring - bygge en forestilling op, som rammer det brede publikum. Forestillingen består af skønt trylleri, pakket ind i gode historier, leveret med humor og varme.

Mester Jakel teater:
Mester Jakel. Kurt Flemming har i 20 år spillet det klassiske dukketeater Mester Jakel. Man er med i historien ”Kongens Penge” om den flabede og dovne Mester Jakel. I dukkespillet møder vi bl.a. den gamle trætte konge, betjenten fra Ringkøbing, tyven fra Vridsløselille og postbuddet fra Sydfyn (udtales Syfyn).

Drillenissen Oscar Jul Nissen:
Juleforestilling. Kurt Flemming skifter til jul om til nissehue, og forvandler sig til Oscar Jul Nissen. Oscar har Julemandens kommode med, som han har lovet aldrig at åbne. Oscar er frygtelig nysgerrig og han er født med 10 pilfingre. Sammen med børnene, kommer han til at kigge i kommoden alligevel. Men hvordan kan tingene i kommoden trylle med ham, når Oscar ikke selv kan trylle?

Anbefalinger:

Kurt Flemming, er en genial & medlevende kunstner, der drager både børn og voksne ind i sine shows! At han så også har arbejdet som ”Pjerrot” i 23 år, med et stort bravur, borger vel også til at både kvalitet & professionisme, er i højsædet i Kurt Flemmings Show, kan anbefales af alle i alderen 1-112 år! Mine bedste anbefalinger! Skal du have en indlevende oplevelse, ud over det helt magiske uforståelige ;-) så er det Kurt Flemming!
- Tonny Kiehn Olsen

Skal du have en indlevende oplevelse, ud over det helt magiske uforståelige ;-) så er det Kurt Flemming! Mine bedste anbefalinger!
- Keld D Jørgensen

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music