>Tre på spil - gadeorkester - booking<

video

 

Tre på spil - gadeorkester - bookingTre PÅ SPIL. Danmarks gladeste GadeOrkester kommer på besøg. Et street-band laver fest i gaden og sætter liv i kludene. Gadeunderholdning i topklasse.

HUMØRMUSIK
Tre PÅ SPIL er et utrolig sjovt musikbekendtskab. Et street-band der virkelig underholder. Når de 3 spillemænd dukker op på gader, torve og pladser, bliver der fest i gaden og liv i kludene. Orkestret spiller helt uden brug af ledninger. Ægte mundblæst musik. Sang fra de friske luftveje. Det er underholdende og festlig humørmusik.

MUSIKSJOV
De tre musikanter præsenterer alletiders musiksjov. Evergreens- og slagermelodier er kædet sammen med lystig jazzmusik. Et showmix, der sætter liv i kludene og skaber fest i gaden overalt, hvor orkestret kommer frem.
DEJLIGE DANSKE MELODIER FRA FILM OG REVY
Tre PÅ SPIL befinder sig allerbedst midt blandt publikum. Pludselig er der sjovtid. Blæse- og rytmeladeren sættes til, der sparkes på jazzpedalen og drønes direkte i folk. Det er en hel revy- og cabaretforestilling der begynder. Det sprudler med dejlig dansk eviggrøn musik, når Tre PÅ SPIL blæser alarm.

FORNØJELIG GADEUNDERHOLDNING OG BØRNESJOV.
Der sker noget når de tre musikanter viser spillemusklerne. Livlig og fornøjelig gadeunderholdning veksler med glade melodier og sange. Der er også masser af sjov musik til børnene. Når 3 på Spil starter aktiviteterne, kommer der gang i de små rytmeben. Tre PÅ SPIL er lige hva' der ska' til.

TRUT OG TRAL. SPIL OG SPRÆL.
Showbandet Tre PÅ SPIL er tre truttende og trallende spille- og sprællemænd. Ole Mechlenborg spiller swingende flot trompet. Niels Dal giver rytme og harmoni med banjoklange. Niels Peter Poulsen lægger basbunden på tuba. Sammen synger de kor til de glade melodier. Det er underholdende og sjovt. Publikum bliver glade og i godt humør.
Så ta' og bliv et par minutter når I møder Tre PÅ SPIL!

Tre PÅ SPIL er professionelle musikalske underholdere.
Festlig humør- og slagermelodier får et tryk på jazzpedalen.
Det er spil- og sprællevende underholdning hele tiden med glad musik og sang.


Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music