>Jake Pedersen Stompers <

Forside/menu * Booking forespørgsel

Jake Pedersen Stompers

-traditionel jazz på traditionel vís!

Et jazzorkester bestående af yngre musikere (35-45 år), der ikke desto mindre har en imponerende baggrund. Folkene, der er set i sammenhænge som Danmarks Radios Bigband, Syncopaters, Sigurd Barett & the Cigars, Fessors Big CityBand, Klüvers Bigband m.m.., er, efter tourné og studietur til både Skt. Petersborg og New Orleans, her gået sammen om at hylde den oprindelige, traditionelle jazz, bl.a. med de ”hits” der hører den genre til; When the Saints, Down by the Riverside og I´m confessin that I love You (I´m gone fishing, but I love you) er blot få af mange perler på listen.

Endelig spiller Jake Pedersen Stompers også meget gerne jazzificerede danske sange og numre som f.eks. Nyboders Pris, Jeg ved en lærkerede, Hva' ska' vi med kvinder, Jeg plukker fløjlsgræs og mange andre.

Et orkester der optræder i mange konstellationer, men altid med de to kapelmestre Henrik og Jacob som det faste omdrejningspunkt for resten af orkestret, der i øvrigt kan indeholde: trompet, basun, banjo, guitar, klaver, tuba, trommer m.m. For ikke at tale om div. kendte danske solister, der jævnligt hentes ind til særlige lejligheder.  


Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Relaterede kunstnere:

Arne Lundemann - historier - jokes - parodier og masser af sang . Bramsen og Svarrer - Rablende skørt, gennemmusikalsk og hæmningsløst festligt show . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . - Carsten Bang: Glimt i øjet komik på jysk . Carsten Knudsen - "På vej mod de høje tindinger" - nye historier om Onkel Erling

Her kan du se vore bands:

A Banda
All-Time Street Paraders
Bramfri Street Paraders
Blæserbanden
Caribic Steelband
Copenhagen Pocket Brass
Dixie Stompers Street Parade
Hot'N'Tot
Jazz Buffetten
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
Jenner og Gadedrengene
New Orleans Swing Band
Nizzebanden - jule streetparade
Ramsings Street Paraders
Seven Up Street Paraders
Trio Trut 3 x messingsuppe
Tre På Spil
Tropical Steelband