>Jake Pedersen Stompers - streetparade - booking<

 

Jake Pedersen Stompers - streetparade - bookingJake Pedersen Stompers -Traditionel jazz på traditionel vís!

Et jazzorkester bestående af yngre musikere (35-45 år), der ikke desto mindre har en imponerende baggrund. Folkene, der er set i sammenhænge som Danmarks Radios Bigband, Syncopaters, Sigurd Barett & the Cigars, Fessors Big CityBand, Klüvers Bigband m.m.., er, efter tourné og studietur til både Skt. Petersborg og New Orleans, her gået sammen om at hylde den oprindelige, traditionelle jazz, bl.a. med de ”hits” der hører den genre til; When the Saints, Down by the Riverside og I´m confessin that I love You (I´m gone fishing, but I love you) er blot få af mange perler på listen.

Endelig spiller Jake Pedersen Stompers også meget gerne jazzificerede danske sange og numre som f.eks. Nyboders Pris, Jeg ved en lærkerede, Hva' ska' vi med kvinder, Jeg plukker fløjlsgræs og mange andre.

Et orkester der optræder i mange konstellationer, men altid med de to kapelmestre Henrik og Jacob som det faste omdrejningspunkt for resten af orkestret, der i øvrigt kan indeholde: trompet, basun, banjo, guitar, klaver, tuba, trommer m.m. For ikke at tale om div. kendte danske solister, der jævnligt hentes ind til særlige lejligheder.  

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music