>A Banda - Flot og festlig brasiliansk musik og dans<

 

Søren Ulrik Thomsen - lyriker - foredragsholder - bookingA Banda betyder Bandet på portugisisk.

A Banda er en karnevalsgruppe med rødder i det københavnske sambamiljø, og i 25 år har vi nu optrådt med shows overalt i Danmark, Sverige, Tyskland og Brasilien (inklusive Olinda, Salvador, Recife, Fortaleza, Rio de Janeiro og utallige småbyer). Orkesteret, der består af både blæsere, perkussionister og en danser-gruppe, leverer medrivende, festlige og farverige shows i høj kvalitet.

Vores 20-30 mand store orkester optræder med populær brasiliansk musik fra mange regioner i landet, hvoraf nogle numre også vil være kendt i Danmark.

Vores repertoire omfatter bl.a. den festlige, farverige og elegante samba fra metropolen Rio de Janeiro i syd, den energiske samba-reaggae og den yndefulde og graciøse baiao fra kokoslandet Bahia, den muntre, klovneagtige frevo og den indadvendte og udtryksfulde maracatu fra Nordøstbrasiliens tørre sletter.

A Banda optræder altid til det københavnske karneval i Pinsen, og derudover ved byfester, private fester, firmafester, jubilæer, festivals, sportsbegivenheder, i børnehaver ved skolearrangementer og særlige events.

A Banda kan skræddersy et show til enhver lejlighed ud fra særlige ønsker, og vi kan desuden tilbyde særlige aktiviteter som f.eks. et kombineret show, hvor vi spiller for jer, og hvor arrangementets deltagere derefter selv får lov til at prøve kræfter med både dans og rytmeinstrumenter. Det hele slutter med en lille opvisning.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music