>Carsten Bo og Jon - bookinginformation<

  

Carsten Bo og Jon har passionen - Ingen fest er ens.

At spille til fest kræver rigtig mange ting. Erfaring, situationsfornemmelse, og så selvfølgelig det at kunne spille og beherske sine instrumenter.

Carsten Bo og Jon har erfaringen og situationsfornemmelsen med i bagagen til at bidrage med underholdningen, hvad enten det er som “lydtapet” under spisningen, akkompagnement til den omdelte lejlighedssang eller dans til tidens toner fra klassisk danskpop til det mere moderne for et voksent publikum.

Carsten Bo og Jon har passionen, og vi gør os umage for at skabe de bedste rammer for jeres arrangement, så gæster og værtspar ender op med at se tilbage på en dejlig og veloverstået aften.

Vi medbringer det bedste lydanlæg og lidt lys til at krydre oplevelsen med. Altid afstemt efter forholdene.

Syng med Carsten B0

Der er garanti for hygge og godt humør, når vi sammen synger de gode gamle og velkendte sange. Med smil på læben og glimt i øjet skaber Carsten Bo den gode stemning med sang og musik.

Oplev genkendelsens glæde med et repertoire, der spænder fra ”Det var på Frederiksberg” og ”Du er min øjesten” til ”Avenuen” og ”Papirsklip” stemning og genkendelsens glæde.

Lyt til Carsten Bo"Ja, ja, selvfølgelig," svarede Carsten Bo og kiggede på mig, som om jeg var fuldstændig åndssvag.
"Du tager altså den der skank, og den lader du stå og simre..." og så var han allerede videre.

Engang havde vi skrevet en halv kogebog, som lå i min computer. Da jeg en morgen tændte maskinen for at gå i gang, fik jeg blot en sort skærm. Jeg strøg ned til nærmeste computermand, som et par timer efter kunne fortælle mig, at jeg havde fået slettet hele min harddisk af en Tjernobyl-virus. Og jeg havde selvfølgelig ikke nogen kopi af vores halve kogebog. Det var over hundrede opskrifter, vi havde mistet.

Carsten Bo blev forståeligt nok splitterrasende og brugte en times tid på at fortælle mig, hvor stor en skvadderpande, jeg var. Så var han ovre det og klar til at lave hundrede nye opskrifter. Piece of cake.

Men vi fik også tid til en masse andre ting.
Vi drønede land og rige rundt og lavede mad for folk. Store fester og små, intime selskaber. Carsten Bo lavede Team Buildingkurser, personalemiddage, jubilæumsarrangementer, kokkererede over bål, i små sommerhuse, store strandvejsvillaer og hos jævne folk i Rødovre. Det var sjovt, og alting var nogenlunde stabilt i omkring to år.

"Når man går rundt her, og alt er harmonisk og stille, så har jeg nogle af mine største dage. Det giver jo i den grad en styrke, mand, så du kan vælte det hele. Men Carsten Bo behøver ikke at vælte det hele. Før i tiden der ville du vælte det hele. Men det er der slet ingen grund til mere. Du laver bare de ting, du kan lide.

Det, der er fint i vores ægteskab, er, at vi kender hinanden men ikke kender hinanden til hudløshed. Det er rædselsfuldt, når folk skal kende hinanden til hudløshed. Der er ikke noget at skjule, men man arbejder sig jo langsomt gennem et ægteskab. Det er ligesom et hus. Det bliver skøn­ nere og skønnere. Stenene begynder sådan langsomt at sætte sig. Så bliver det skideflot .

Trist? Nej, det bli'r det kraftedme ikke. Når det sætter sig, så bliver det noget værd. Så har Carsten Bo jo det hele."

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music