>Carsten Bo og Jon - bookinginformation<

  

Carsten Bo og Jon har passionen - Ingen fest er ens.

At spille til fest kræver rigtig mange ting. Erfaring, situationsfornemmelse, og så selvfølgelig det at kunne spille og beherske sine instrumenter.

Carsten Bo og Jon har erfaringen og situationsfornemmelsen med i bagagen til at bidrage med underholdningen, hvad enten det er som “lydtapet” under spisningen, akkompagnement til den omdelte lejlighedssang eller dans til tidens toner fra klassisk danskpop til det mere moderne for et voksent publikum.

Carsten Bo og Jon har passionen, og vi gør os umage for at skabe de bedste rammer for jeres arrangement, så gæster og værtspar ender op med at se tilbage på en dejlig og veloverstået aften.

Vi medbringer det bedste lydanlæg og lidt lys til at krydre oplevelsen med. Altid afstemt efter forholdene.

Syng med Carsten B0

Der er garanti for hygge og godt humør, når vi sammen synger de gode gamle og velkendte sange. Med smil på læben og glimt i øjet skaber Carsten Bo den gode stemning med sang og musik.

Oplev genkendelsens glæde med et repertoire, der spænder fra ”Det var på Frederiksberg” og ”Du er min øjesten” til ”Avenuen” og ”Papirsklip” stemning og genkendelsens glæde.

Lyt til Carsten Bo







"Da Carsten Bo kom hjem fra Grønland, blev han meget rastløs. Han havde sparet så mange penge op, som man slet ikke kunne forestille sig, man kunne have, men jeg var også blevet alene, for Hanne havde smidt mig ud.

Jeg kendte jo ikke rigtig nogen kokke, for jeg havde været væk de der år, og før jeg tog af sted havde jeg aldrig nogensinde været ude at arbejde, efter jeg var blevet udlært. Jo, lidt i Tivoli, men ellers ikke.

Carsten Bo flyttede hjem til mine forældre og købte mig en Velo. En dag så jeg en annonce i avisen. Det var Kro, der søgte en kok. Jeg vidste jo ikke en pind om Kroen, men jeg havde for nogle dage siden set et billede af Kong Hans Kro på bagsiden af avisen."

Det var Peter Larsen, der ejede både Kroen og Hotellet. Carsten Bo lavede sin egen lille research ved at besøge Kong Frederik og mærke stemningen der. Han turde ikke gå ind på Puben, der var det hotteste sted i København dengang, men efter besøget på hotellet fik han alligevel taget mod til sig og ringede til Kroen, hvor han fik en aftale med køkkenchefen .

"Så kørte jeg derop på min Velo. Jeg havde alle mine dokumenter med. Carsten Bo havde fået anbefalinger fra Statens Luftfartsvæsen, det var meget vigtigt for mig, selvom jeg hader anbefalinger og stempler. Og fra Hotel. Det gad han ikke rigtig at se. Vi stod op ad køkkenbordet, og han bød hverken på det ene eller det andet. Men så samledes de der kokke. De søgte en fiskekok.

Jeg tror sgu, jeg fik jobbet, fordi der ikke var andre, der gad at køre til Kroen. Altså, folk vil kun arbejde, hvis jobbet ligger lige henne om hjørnet, ikke? Men kokke må rejse derhen, hvor der er job. Sådan er det bare. Og så blev Carsten Bo ansat.

Den første morgen skulle jeg møde kl. ni. Jeg kom kl. syv, gik ind i køkkenet og fandt en grydeopvask. Det chokerede mig. De havde afmonteret komfuret om aftenen og så bare ladet det ligge i blød hele nat- ten, alt det lort der. Det er altså ikke rart at komme til sådan noget koldt, fedtet vand om morgenen. Men det begyndte Carsten Bo at tage op og samlede op.

"Ja, ja, selvfølgelig," svarede Carsten Bo og kiggede på mig, som om jeg var fuldstændig åndssvag.
"Du tager altså den der skank, og den lader du stå og simre..." og så var han allerede videre.

Engang havde vi skrevet en halv kogebog, som lå i min computer. Da jeg en morgen tændte maskinen for at gå i gang, fik jeg blot en sort skærm. Jeg strøg ned til nærmeste computermand, som et par timer efter kunne fortælle mig, at jeg havde fået slettet hele min harddisk af en Tjernobyl-virus. Og jeg havde selvfølgelig ikke nogen kopi af vores halve kogebog. Det var over hundrede opskrifter, vi havde mistet.

Carsten Bo blev forståeligt nok splitterrasende og brugte en times tid på at fortælle mig, hvor stor en skvadderpande, jeg var. Så var han ovre det og klar til at lave hundrede nye opskrifter. Piece of cake.

Men vi fik også tid til en masse andre ting.
Vi drønede land og rige rundt og lavede mad for folk. Store fester og små, intime selskaber. Carsten Bo lavede Team Buildingkurser, personalemiddage, jubilæumsarrangementer, kokkererede over bål, i små sommerhuse, store strandvejsvillaer og hos jævne folk i Rødovre. Det var sjovt, og alting var nogenlunde stabilt i omkring to år.

"Når man går rundt her, og alt er harmonisk og stille, så har jeg nogle af mine største dage. Det giver jo i den grad en styrke, mand, så du kan vælte det hele. Men Carsten Bo behøver ikke at vælte det hele. Før i tiden der ville du vælte det hele. Men det er der slet ingen grund til mere. Du laver bare de ting, du kan lide.

Det, der er fint i vores ægteskab, er, at vi kender hinanden men ikke kender hinanden til hudløshed. Det er rædselsfuldt, når folk skal kende hinanden til hudløshed. Der er ikke noget at skjule, men man arbejder sig jo langsomt gennem et ægteskab. Det er ligesom et hus. Det bliver skøn­ nere og skønnere. Stenene begynder sådan langsomt at sætte sig. Så bliver det skideflot .

Trist? Nej, det bli'r det kraftedme ikke. Når det sætter sig, så bliver det noget værd. Så har Carsten Bo jo det hele."

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music