>Jesper Boye Nielsen - hyggepianist - situationsfornemmelse<

video

 

Jesper Bøje Nielsen - hyggepianist - situationsfornemmelseSom hyggepianist spiller Jesper Boye Nielsen stemningsfuld baggrundsmusik! Det er alsidigt og sobert og med en udpræget situationsfornemmelse. Han spiller med stor indlevelse i arrangementets stil og stemning – i et passende lydniveau, så gæsterne kan snakke sammen. Lyden er i top og han spiller på et super godt el-klaver, som lyder meget akustisk. Er der et flygel eller klaver på stedet, spiller han meget gerne på dette.

Stilen er velkendt populærmusik, som overvejende er evergreens – jazzstandards – ballader – pop – latinamerikanske numre – der er noget for enhver smag og musikken er fra de gode gamle dage og til i dag. Jesper Boye Nielsen akkompagnerer indkomne fest- og bordsange og spiller gerne serenader og sømandsviser på harmonika i en lille halv times tid, hvis dette ønskes. Meget stemningsfuldt!

Jesper Boye Nielsen spiller gerne op til dans efter kaffen og hvis det er et bryllup, spiller han også Brudevalsen. Dansemusikken er med masser af gode hit’s fra 70’erne og 80’erne og lidt af det nyere. Han leverer underholdning, der vil gøre festen til en rigtig god oplevelse for dig og dine gæster. Udover at spille på keyboard, synger han og spiller nogen gange også på bas.

Hyggepianistens repertoire er stort og alle kan synge med! Jesper Boye Nielsen spiller mange danske sange – Kim Larsen – John Mogensen – Bamse – Sven Gylmark – Dodo and the Dodos – Danseorkesteret – Johnny Reimer – Lars Lilholt – Shubidua m.fl. Og indimellem – Elvis – Stevie Wonder – Beatles – Bob Dylan & Bob Marley – m.fl.

Som hyggepianist spiller han med allerstørste respekt for komponist og tekstforfatter, men han tillægger musikken sit eget personlige præg! Professionel optræden er en selvfølge.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music