>Tina Siel - nordjysk sanglærke - booking<

        video   

 

Tina Siel - nordjysk sanglærke - bookingTina Siel er en velkendt navn indenfor den danske musikverden, især kendt for sin smukke stemme og alsidige repertoire. Hun har været en favorit ved otium arrangementer og har optrådt med et imponerende program bestående af kendte danske sange fra de seneste 50 år. Hendes optræden er ikke blot fyldt med musik, men også med hjertevarmende historier fra hendes karriere og opvækst samt andre livsbekræftende anekdoter. Publikum kan naturligvis også forvente at høre hendes største hits fra hendes eget repertoire.

Tina Siel tilpasser gerne sit program efter arrangørens ønsker, hvilket gør hendes optræden til en skræddersyet oplevelse. Ved otium arrangementer går Tina Siel endda et skridt videre ved at inkludere "syng med" sange, hvor publikum bliver en aktiv del af showet og synger med. Hun har også fornøjelsen af at have den dygtige pianist Knud Erik Trahne som hendes faste akkompagnatør under hendes optrædener.

Tina Siel Klassisk - Kirkekoncert

Tina Siels talent strækker sig ud over otium arrangementer, og hun har også begejstret kirkepublikummet med sine koncerter. Temaet for hendes kirkekoncerter er en smuk buket af danske sange og salmer, samt velkendte svenske viser fra kunstnere som Bellmann og Evert Taube. Derudover er der plads til engelske klassikere. Koncerterne varer typisk en time, men de kan også opdeles i to dele efter ønske. Tina Siel og hendes pianist medbringer alt nødvendigt udstyr, så det er en problemfri oplevelse for kirkearrangørerne.

Ny CD - "Lidt af mit liv"

Tina Siel er ikke kun en dygtig sangerinde, men også en vellykket udgiver af musik. Hendes seneste CD med titlen "Lidt af mit liv" er et værdifuldt tilskud til hendes diskografi. Tidligere brød den nordjyske sanglærke brød igennem med sin CD "Når kærlighed dør", der blev positivt modtaget overalt. Efterfølgende udgav hun "Hvor hjerterne bor", der også fik stor succes.

Med "Lidt af mit liv" følte Tina Siel, at tiden var inde til at dele nogle sange, som hun brænder for og som har en personlig betydning for hende. Albummet indeholder 12 dejlige sange, som vi alle kender. De blev indspillet i Marco Sound Studio i løbet af månederne november til februar og er resultatet af en smuk produktion, hvor Tina Siels karakteristiske, bløde stemme går op i en højere enhed med Lars Marcos flotte musik og arrangementer.

Tina Siel kommer fra en musikalsk familie, hvor hendes efternavn, Siel, forpligter. På CD'en kan man opleve Tina Siel i en duet med sin far Curt Siel, der lærte hende at synge allerede som en femårig. Albummet indeholder også svenske og norske sange, da Tina Siel har boet i både Stockholm, Sverige, og Norge i løbet af sit liv. Derfor har hun også inkluderet sange fra de øvrige skandinaviske lande.

Efter udgivelsen af "Når Kærlighed Dør" har Tina Siel haft en travl karriere med turnéer rundt omkring i Danmark og endda i udlandet. Hun har optrådt med fast orkester og pianisten Knud Erik Thrane i de seneste 5 år. Hendes musikalske rejse har også ført hende til TV-skærmen med optrædener på forskellige programmer som DR1 Julekoncert, Dansk Poplic Service, Fællessang fra Bakken, Hit med Sangen og Musikbutikken. Derudover har hun været TV-værtinde i programmet "Stil med Siel" på TV 2 Nord og TV 2 Midt/Vest.

Tina Siel har ikke kun givet koncerter i Danmark, men også på mini-turnéer i Caribien, Thailand, Østrig, Norge, Sverige og Grønland, hvor hun har opnået stor succes.

Tina Siel ser frem til at præsentere sin nyeste CD, "Lidt af mit liv," i hele Danmark og dele hendes musik og solistoptræden med publikum landet over. Hendes musik er en smuk og personlig reflektion af hendes liv og lidenskab for sang, og det er noget, som hun brænder for at dele med sit publikum..

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music