>Tina Siel - nordjysk sanglærke - booking<

      video

 

Tina Siel - nordjysk sanglærke - bookingTina Siel - Otium arrangementer
Tina Siel er også en populær solist ved otium arrangementer, hvor hun optræder med et flot program bestående af en lang række kendte danske sange fra de sidste 50 år. Sangene bliver krydret med små historier fra Tina Siels karriere og opvækst og andre sjove livsbekræftende anekdoter. Der bliver naturligvis også lejlighed til at høre de største hits fra Tina Siels eget repertoire.

Tina Siel kan tilrettelægge sit program efter nærmere aftale med arrangøren.
Ved otium arrangementer optræder Tina Siel også med "syng med" sange, så publikum bliver på den måde også en aktiv del af seancen.
Tina Siel akkompagneres af den dygtige pianist Knud Erik Trahne

Tina Siel Klassisk - Kirkekoncert.
Temaet for kirkekoncerten med Tina Siel er en buket af danske sange og salmer – samt kendte svenske viser med bl.a. Bellmann og Evert Taube. Der vil også kunne opleves engelske klassikere. Koncertens varighed er typisk 1 X 60 MIN. – kan efter ønske deles i 2 afdelinger. Tina Siel og pianisten medbringer selv alt nødvendigt udstyr.

Ny CD ”Lidt af mit liv”.
Det er nu efterhånden 10 år siden at den nordjyske sanglærke TINA SIEL fik sit store gennembrud med CD´en CD´en ”Når kærlighed dør”, som blev godt modtaget overalt. CD´en betød at hun fik gang i en flot karriere som sangerinde. Efterfølgende blev CD´en ”Hvor hjerterne bor” udgivet i 1999 også med stor succes.

Derfor følte Tina Siel nu 8 år efter, at tiden var inde til at udgive en ny CD med de sange, som hun brænder for og som har stor betydning for hende. Sange, som hun på en eller anden måde også kan relatere til hendes egen tilværelse – derfor også den passende titel på CD´en ”Lidt af mit liv”.

CD´en indeholder 12 dejlige sange, som vi alle kender. De er indspillet i Marco Sound Studio i månederne november – december 2006 og januar – februar 2007. Resultatet er blevet en flot produktion, hvor Tina Siels karakteristiske fløjs bløde stemme går op i en højere enhed med Lars Marcos flotte musik og arrangementer.

Tina Siel har udgivet Cd'en Juledrømme, som er arrangeret af Leif Pedersen.

Tina Siel er ud af en meget musikalsk familie, hvorfor navnet Siel forpligter. På CD´en kan man nemlig opleve Tina Siel i en duet med sin far Curt Siel, som lærte Tina at synge allerede da hun var en lille pige på kun 5 år. Der er også både svenske og norske sange på albummet. Tina Siel har i en periode af sit voksne liv boet i Stockholm i Sverige i 5 år og har ligeledes boet i Norge, ligesom hendes mor også kommer fra Norge. Derfor følte Tina Siel, at det var helt naturligt også at indsynge nogle kendte sange fra de øvrige skandinaviske lande.

Da Tina Siel igen vendte tilbage til Danmark gik det slag i slag med hendes karriere og efter udgivelsen af hendes sidste CD ”Når Kærlighed Dør”, som gav det store gennembrud periode har Tina Siel haft meget travlt med at turnere overalt i landet, de første år med fast orkester og her de sidste 5 år med pianisten Knud Erik Thrane. Det er ligeledes blevet til en masse TV optrædener bl.a. på DR 1 Julekoncert, Dansk Poplic Service, Fællessang fra Bakken, Hit med Sangen, Musikbutikken. Herudover har Tina Siel været TV værtinde i programmet ”Stil med Siel” på TV 2 Nord og TV 2 Midt / Vest.

Tina Siel har ligeledes udover at optræde overalt i Danmark været på mini turneer i Caribien – Thailand, Østrig, Norge, Sverige og på Grønland alle steder med stor succes.

I helt særlige situationer kan Tina Siel finde på at give en Vederlagsfri koncert, som kan støtte et godt formål

Tina Siel glæder sig nu til at komme rundt i Danmark og præsentere sin nye CD. ”Lidt af mit liv” som samtidig giver et godt billede af Tina Siels solistoptræden, når hun turnerer rundt omkring i landet.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music