>Lei Moe og Allan Mortensen - booking<

video

 

Lei Moe og Allan MortensenLei Moe & Allan Mortensen Julekoncerter 2020
- sange fra et personligt sangkatalog

De to unikke sangere danner rammen om en fantastisk aften, hvor de vil forkæle publikum med sange fra et personligt sangkatalog, skabt over 50 år i musikbranchen.

Lei Moe kender de fleste fra utallige TV-shows i ind og udland bl.a Melodi Grand Prix’er op gennem 90’erne, samt diverse live optrædener med bl.a Peter Belli, Bdr. Olsen og Randy Crawford.

Allan Mortensen bliver betragtet som en legende i dansk musik og teater lige fra ”Voldsom Volvo” til ”Jesus Christ Superstar”, og som komponist og sanger på et utal af udgivelser.

Idéen til samarbejdet opstod da Lei inviterede Allan i studiet for at medvirke på Lei’s ny udkommende album. Med sange af Lei Moe & Morten Wittrock.
Lei & Allan udgiver deres fælles single duet ‘en ”Won’t Let Go”, i efteråret 2020.

De to arbejdede sammen for flere år siden i ”Young Messiah” her opstod et fælles ønske om at lave noget mere sammen. Nu er der så endelig mulighed for at realiserer drømmen. Aftenen vil byde på smagsprøver fra et langt liv i musikken fra Gospel til Evergreens med krydderi af jul.

Lei Moe & Allan Mortensen bliver akkompagneret af Morten Wittrock piano og Janus Bechmann guitar. Besætningen kan udvides med bas, trommer, kor & saxofon.neret i Østen i samarbejde med de danske ambassader.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music