>Emmelie de Forest - sanger - Only Teardrops - booking<

 

Emmelie de Forest - sanger - Only Teardrops - bookingEmmelie de Forest koncerter 2020
Intimkoncert


Den meget talentfulde vinder af Eurovision Song Contest, Emmelie de Forest leverer en intimkoncert. Hvor hun præsenterer publikum for sange fra hendes to albums Only Teardrops og History, samt nye kompositioner og udvalgte covernumre.

Lydbilledet vil være en overraskende blanding af både akustiske og elektroniske elementer, elguitar møder ukulele og viola møder omnichord. Og som altid når Emmelie optræder, oplever man et dybfølt nærvær og møder en stemme af format.

Ved koncerter på mindre steder skabes et helt særligt nærvær med publikum: “Jeg når jo at have øjenkontakt med alle under en koncert, og det er meget intimt”, fortæller Emmelie, jeg oplever en helt særlig glæde og livsbekræftende stemning i det mindre rum, som jeg deler med publikum. Emmelie når med sin optræden ud til publikum og ind i hjertet, hendes fokus og tilstedeværelse er medrivende og dedikeret, man forlader en optræden beriget og opladt.

Danske Emmelie de Forest fik sit navn på verdenskortet da hun vandt Eurovision Song Contest tilbage i 2013 med Only Teardrops. Efter sejren blev verden hendes arbejdsplads med bl.a. en reklamekampagne i Kina, TV-shows og koncerter i hele Europa samt sangskrivning i USA. Med sejren blev Emmelie også udnævnt som Årets Europæer 2013 af Europa bevægelsen.

Om Emmilie de Forest
Emmelie er en kreativ sjæl, der hele tiden afsøger nye måder at udtrykke sig på. I 2015 medvirkede hun bl.a. i filmen Solo Project, hvor hun spillede sangerinden Esther Hviid. Emmelie har også et bankende hjerte for dyrevelfærd, og i foråret 2016 rejste hun til Borneo med DK4 for at lave en dokumentar om hendes første møde med Orangutangerne på Lone Droscher Nielsen’s rehabiliteringscenter. Her blev hun udnævnt som Ambassadør for Red Orangutangen.

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music