>Ejendomsmægleren og operasangerinden - Per Sønderby og Kirstine Bonde<

Video video

 

Det, der i december måned var en lille sød musikalsk kalenderhilsen på Facebook, er blevet til et utraditionelt samarbejde mellem ejendomsmægler og iværksætter Per Sønderby og operasanger Kirstine Bonde, samt guitaristen Karl Gade.

Bag navnet Per Sønderby gemmer der sig en yderst kreativ og farverig iværksætter, der igennem årene har kastet sig ud i masser af aktiviteter. Med titler som bankmand, afdelingsleder, ejendomsmægler, højskolemand, fodboldspiller, klummeskribent og fritidsmusiker på visitkortet har han prøvet lidt af hvert igennem sit 52-årige liv.

Nu er jobbet som ejendomsmægler i front arbejdsmæssigt, mens det musikalske stadig fylder rigtig meget i fritiden. Som sådan optræder han rundt omkring i forskellige sammenhænge og senest har han fået sig en endog meget kvalificeret makker udi det musikalske.

- Det startede ved et tilfælde, da operasangerinde Kirstine Bonde, gav et julenummer på min julekalender på min Facebook-side. Da var jeg solgt, og da jeg har skrevet en ny sang, “Tro på tiden”, var det oplagt - og modigt - at spørge Kirstine, om hun ville indsynge sangen, fortæller Per Sønderby.
• Det ville jeg naturligvis gerne, fortæller Kirstine Bonde.

• Det er nemlig en rigtig fin sang, både tekst- og melodimæssigt, understreger Kirstine, der har en uddannelse som klassisk sanger fra konservatoriet i Esbjerg. Siden har hun haft et hav af forskellige optrædender. Blandt andet har hun i fire år været special guest star på den engelske sanger Paul Potts turné i ind- og udland, hvor hun har imponeret et tusindtal stort publikum med sin smukke stemme.

• Jeg kan rigtig godt lide at udfordre mig selv og springe ud i mange forskellige musikgenrer. For mig at se er der ingen musik, der er finere end andet. Så længe, musikken er vel udført, er alt godt for mig, og for mit eget vedkommende holder jeg af at kaste mig ud i musikalske udfordringer af mange slags, fortæller Kirstine Bonde, som også skriver sine egne sange.

• For mig sikrer en musikalsk alsidighed, at jeg hele tiden udfordres, og det kan jeg lide, fortæller operasangerinden, som sammen med Per Sønderby er ved at lægge sidste hånd på indspilningen af den fine nye danske sang, som bliver en del af repertoiret, når de optræder sammen med andre dejlige sange fra den danske sangskat, ligesom også udenlandske håndplukkede musikalske godbidder vil blive præsenteret af den nye duo.

Reference:

Til Aage Jørgensen.

Musikindslag på Den Kampmannske Gård , Varde i aftes var en sand fornøjelse. Både Kirstine Bonde og Per Sønderby leverede et kanon repertoire på en både særdeles professionel og afslappet måde.

Kendte godt til dem, men gæsterne var imponerede. De får 5 ⭐ VH. Jette Grøndahl.

 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music