>De Farende Svende - Gårdsangerviser - formidling-booking<

       

 

Oplev den smittende energi og glæde ved sang og musik med de rejsende musikere kendt som De Farende Svende. Siden 1990'erne har denne trio spredt deres festlige stemning over hele landet og betaget publikum i alle aldre med deres livlige optrædener.

Uanset om det er et syng-med-arrangement eller en livlig fest med dans og spisning, er De Farende Svende altid klar til at underholde. De har spillet overalt fra Gedser til Skagen, og de er altid på farten og bringer deres smittende musik og højt humør til byer og byer over hele landet.

Med Michael Krog på mundharmonika og vokal, Rudi Christensen på vaskebræt og vokal, og Steffen "Benny" Haiberg på banjo, mandolin, fløjte, bas og vokal, er denne talentfulde trio en kraft at regne med. Med deres fængende melodier og smittende energi vil de helt sikkert få dine tæer til at banke og dit hjerte til at synge med.

De Farende Svendes seneste plade, "JEG ER LETMATROS," er indspillet i Jailhouse Studio i Horsens under vejledning af producer Tommy Hansen. Musikken, skrevet af John Nørgaard, fanger perfekt ånden i denne talentfulde trio, og den medfølgende video er en sand visuel fornøjelse.

Så hvis du er i humør til noget energisk, feel-good-musik, skal du ikke lede længere end De Farende Svende. Disse talentfulde musikere vil helt sikkert bringe et smil frem på dit ansigt og et glimt til dit øje.
Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music