>Ole Nørskov - engagerende musikalsk underholdning<

 

Er der noget bedre end at samles omkring musikken? Spørger Ole Nørskov. Garneret med sjove historier og erindringer fra et langt og aktivt liv. Nej vel?

Livet har været gavmildt ved mig, når det drejer sig om dejlige og sjove oplevelser. Jeg har været skolelærer i 38 år, og mit samvær med kolleger og især børnene har beriget mit liv med morsomme og tankevækkende oplevelser.

Sideløbende med mit erhverv har jeg dyrket idræt, fortæller Ole Nørskov. Endda en hel del. Jeg havde som yngre en lang karriere som håndboldspiller i AGF og drev det også til en årrække som landsholdsspiller. Også dette livskapitel har givet mig oplevelser og formet mig til den person, jeg er i dag.

Da lemmerne ikke mere ville lystre hjernens sprælske ambitioner, startede jeg en karriere som musiker. Med min guitar, og indimellem min bas, har jeg de sidste 25 år rejst land og rige rundt og underholdt unge og gamle fra den mindste sammenhæng til de største festivaler. Jeg har tidligere prøvet kræfter med lokalcentre, og disse oplevelser hører til blandt mine bedste erindringer.

Jeg vil, siddende på min barstol, fortælle om mit liv og derved bringe mig selv tættere på publikum, fortæller Ole Nørskov. Det krydres med masser af gode og populære sange – alt sammen båret af humor og godt humør.

Nøgleord: Dansktop, ældre og yngre danske og udenlandske sange samt folkelige genrer.

Mit mål er at medvirke til et par hyggelige timer i musikkens og de gode historiers selskab.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music