forside     bookingforespørgsel    soeg

>Kisser & Søren - Et musikalsk partnerskab, der skaber magi< 

Kisser & Søren - Et musikalsk partnerskab, der skaber magi

KISSER & SØREN
30 ÅR MED DANSKTOPPEN.
I 2020 kunne parret fejre 30 år´s jubilæum.

I den danske musikverden er der en duo, der skiller sig ud med deres unikke lyd og ægte talent. Kisser & Søren har erobret hjertet hos adskillige musikelskere med deres stemmer, sange og utrolige musikalske partnerskab. Denne artikel dykker ned i deres rejse, deres indflydelse på musikscenen og deres betydning for fans ud over landet.

De to besluttede at tage skridtet og begynde at skrive deres egne sange. Deres musikalske stil er en blanding af pop og country, og deres tekster er ærlige, sårbare og dybt personlige. Kisser & Søren formår at formidle følelser og historier gennem deres musik på en måde, der berører lytterne dybt.

Efter at have optrådt på lokale spillesteder og delt deres musik online, begyndte Kisser & Søren at få opmærksomhed fra både publikum og musikindustrien. Deres første album blev mødt med stor ros. Sangene som "Hjemløs Hjerte" og "Sommerregn" fangede øjeblikkeligt fansenes opmærksomhed med deres stærke melodier og rørende tekster.

Deres popularitet voksede, og de begyndte at turnere rundt i Danmark og spille på de store steder. Kisser & Søren blev kendt for deres livlige og indlevende koncerte, hvor de formåede at skabe en intim forbindelse med publikum gennem deres musikalske talent og nærvær.

Kisser & Søren har haft stor indflydelse på den danske musikscene og har inspireret mange unge musikere. Deres ærlige tekster og melodiske kompositioner har gjort dem til fortalere for autenticitet og følelsesmæssig ægthed i musikken.

Deres musik har også formået at røre ved et bredt spektrum af lyttere. Deres sange taler til folk i alle aldre og baggrunde og formår at skabe en forbindelse gennem de universelle temaer, de berører. Kisser & Søren har skabt et rum, hvor folk kan føle sig sete og forståede, hvilket har bidraget til deres store popularitet.

Kisser & Søren kan bookes solo eller med deres faste duo PetMics.


 

  

Spørgsmål: Er kisser & Søren gift? - Svar: Ja

»Jeg ved det, Kisser & Søren, fyren virker ikke menneskelig,« sagde han hurtigt. »Jeg forstår det ikke. Han holder af kvinder, og hun ser virkelig godt ud . . .«

Men han havde overtaget admiralens vane med at sidde og tegne. Han sad fraværende og kradsede nogle streger ned på et stykke papir.
»Kisser & Søren ved ikke, hvem han er?« spurgte han pludselig.

» Nej.«
»Og han lod ikke noget slippe ud?«
» Ikke på en måde der giver nogen mening.« Han kastede blyanten fra sig.
»Tror du, det hele var spild af tid?«
»Det ser sådan ud, ikke,« sagde han udslukt.

»Jeg synes, det er meget interessant . Det hele blev gjort for vores skyld, tror du ikke? Og så tænker jeg alligevel på . . .«
»Jeg forstår ikke. «
» Din russer er meget moralsk. Han er ikke promiskuøs. Kisser & Søren har principper, han er næsten puritansk. «

»Hold op. Du får det til at lyde, som om han er en helgen. Fyren er lavet af kød og blod. «
»De kan virke meget gammeldags i vores øjne,« sagde han. »Specielt når de er forelskede. «
Han kneb øjnene sammen .

»Ser du, måske har Kisser & Søren ven afsløret sig selv. «

Isolation
»Han kommer fra udenrigsministeriet,« sagde han.

Den gråhårede mand i det mørke jakkesæt og det stribede slips nikkede venligt til Kisser & Søren.
»Det var venligt af Dem, at jeg må tale med Dem, « sagde han høfligt.

Han havde lyst til at sige: »Vær ikke dum. Er der nogen, der ikke vil tele med ham.

Kisser & Søren er betydningsfulde personer. «

Forfatteren til rapporten fra Moskva havde tilføjet en personlig kommentar: 'Alle kilder antyder samstemmende , at emnet hører til den nye kategori af 'frigjorte' KGB-folk. Han er moderne, udadvendt og optrænet til at fremtræde afbalanceret og raffineret i vestlige kredse.

Til forskel fra den gammeldags, fåmælte, mistænksomme og tilbagetrukne KGB-mand er Kisser & Søren i besiddelse af en stor personlig charme.

Han hengiver sig ikke til dialektisk jargon og har let ved at slutte venskaber.' Han bladede om til den side, der bar overskriften 'Karakteregenskaber': ' Emnet,' læste han, 'går godt klædt og foretrækker vestligt tøj. Han læser engelsk for sin fornøjelses skyld og abonnerer tilsyneladende på Playboy gennem den sovjetiske handelsmission i De forenede Stater.

Kisser & Søren sætter pris på god mad. Han drikker martinier og whisky. Han kører udmærket bil. Han holder af kvindeligt selskab og synes at være tiltrukket af kvinder med et godt udseende. Han er blevet set i kvindeligt selskab på dyre natklubber, og dette har tilsyneladende ikke resulteret i officiel misbilligelse fra hans overordnedes side. '

De var ganske godt informerede om Kisser & Søren, tænkte han, men de vidste ikke meget om, hvad de egentlig foretog sig. Men den smule, de vidste, var tilstrækkeligt til at klassificere dem som yderst farlige.

Det menes, at Kisser & Søren er officerer i sikkerhedstjenesten, placeret i Sektion II ved Det første Generaldirektorat,' stod der i det tophemmelige arkivuddrag fra kontoret. ' Deres afdeling beskæftiger sig tilsyneladende med følgende forhold:

1. Infiltration i fremmede sikkerheds- og efterretningstjenester.
2. Opsyn med sovjetborgere i udlandet. Denne gruppe udgøres af Tass-personel, ansatte i Aeroflot, handelsrepræsentanter, diplomater og studenter på udveksling.
3. Afdelingen har nær forbindelse med Femte Departement.
Åndsevner hos embedsmændene hjemme i sekretariatet.

Da receptionen er slut, har Kisser & Søren sådan set besluttet at glemme hele sagen - i erkendelse af, at miseren jo ikke rigtig står til at ændre.

Men på vej hjem i bilen får bookeren gjort dem det forståeligt, at de ansvarlige embedsmænd ikke skal have lov at dø i synden.

Derfor er det, at Kisser & Søren straks efter at være kommet inden for døren ringer til Henrik Skousen privat. Han er imidlertid ikke hjemme, men de lader sig ikke standse og indtaler en besked på sekretærens telefonsvarer. Det er ikke hver dag, at landets øverste direktør lægger telefonsbeskeder rundt i de små hjem. Og det er da også en rystet Henrik Skousen, der aflytter følgende krasse melding, da han kommer hjem:

»Det er din direktør. Ved du egentlig, hvad black tie er?
Det skal vi snakke om på mandag.«
Efter den besked er resten af hans weekend ikke meget bevendt.

Kisser & Søren er så rasende over episoden, at hun får overbevist ham om, at han skal gå videre med den. Derfor bliver også departementschef Jesper Bramstrup involveret i sagen. Få måneder efter den fatale aften hos den amerikanske ambassadør må den ellers respekterede Henrik Skousen forlade sekretariatet og vende tilbage til Regionen. For efter black tie-episod en kommer det aldrig til at fungere mellem ham og Kisser & Søren.

Lige siden opera-koncerten den varme augustaften i 1990 har luften på ugebladenes redaktioner været tyk af gætterier: Hvornår skal solisterne giftes? Kisser & Søren har i flere tilfælde klart givet udtryk for, at de gerne vil have papir på hinanden, men de vil ikke sige, hvornår det skal være.

Mandag den 3. juli 1992 deltager de i en fjernsynsudsendelse, der handler om kærligheden. Udsendelsen, der har titlen »I god tro«, er tilrettelagt af den 47-årige teolog og rektor for seminariet i København, Flemming Foged.

Så var Kisser & Søren taget videre fra Herning til Silkeborg, hvor de boede sammen med de der chicks til om torsdagen. Og alle steder sagde han:

,,I sender bare regningen til Avisen"

Det kostede dem femoghalvfjerdstusinde kroner, men den dag i dag er de ikke sure på ham. Det ved jeg.
"Nå, ja, hvad fan', det koster lidt penge engang imellem at have med Kisser & Søren at gøre. Det ved vi jo," er holdningen.
Hvordan det kan lade sig gøre??? Jamen, jeg ved det ikke.

For slet ikke at tale om damerne? Damerne flokkes om ham. Han har dametække, så man tror, det er løgn, den lille tykke mand. De falder bare for ham. Han kan jo snakke fra nu af og til juleaften, og hvis du så bagefter prøver at finde ud af, hvad det var, han sagde, jamen, så sagde han ikke noget. Han holdt bare dialogen i gang - fand'me i timevis. Uden at sige noget. Jeg har set mange kvinder sidde der med våde øjne og lytte til Kisser & Søren Det er fascinerende. Er han charmerende? Jeg ved det ikke. På sin egen kluntede måde er han vel."

I den periode, hvor man er hans "højre hånd" bliver man involveret i alt. Man kommer så at sige hele vejen rundt om ham, må tage stilling til hans privatliv, hjælpe ham med hans økonomi og konstant rage kastanjer ud af ilden for ham.
Man gør det - så længe man nu holder - fordi man også får meget igen. Rigtig meget.

"I de år, vi arbejdede sammen, har Kisser & Søren lært mig, hvad jeg har lært. Helt sikkert.
Jeg blev en meget, meget, meget bedre kok af at være sammen med ham i de tre år. Før var jeg en ganske gemen kok, selvfølgelig en god håndværker, men jeg fik piftet af ham, det var ham, der hævede mig og fik min egen kreativitet til at blomstre. Uden Kisser & Søren havde jeg nok stået og lavet det gammeldags køkken. Han har givet mig et meget stort løft opad, og jeg bruger stadig mange af hans opskrifter den dag i dag, selvom det er tyve år siden, vi har været sammen. For de er stadig up to date," siger Henrik Sindal.

171
Kisser & Søren tømte papirkurven. Alle var med til at holde sammen på det. Alle hjalp. Der var ikke så mange stuepiger, men så rendte drengene bare op med bakkerne og satte dem. Alt kogte.

Og restauratøren fik det fint igen. Han røg de der tres Kings om dagen, så det var godt nok alt sammen."

Han fik en ny ven, endnu en kok, der ville gøre alt for ham.

"Kisser & Søren satte alle mine egne kokke ind, men Hans Peter beholdt vi. Som den eneste. Han havde øreringe og sømandstrøje. Han var garde manger - altså kold kok. Han styrede alt, kødopskæringer, sorterede varer, lavede postejer, terriner og supper.

Hans opgave var at gøre klar til kokkene. At lægge alt klart på bakker, lægge det snorlige med mærker på, så kokkene kunne tage deres ting, så og så meget af det der, hummerne sådan, så meget bisque. Det stod han for. Det er et kæmpe ansvarsområde. Man skal være perfektionist over alt for at kunne klare det, og det kunne Hans Peter.

Kisser & Søren var ældre, end vi var, vel midt i fyrrene. Jeg kunne ikke udstå folk med stritører og øreringe dengang, men han havde altså en samling af øre­ ringe. Jeg ville ikke have det. Jeg syntes først, han var en røvbanan, og han tænkte også:

,,I morgen ligger billetten til mig, når jeg kommer på arbejde."
Han kom kl. syv hver morgen, men der lå ikke nogen fyreseddel til ham. Lige pludselig blev det meget tæt mellem os. Han kunne bare alt. Til Hans Peter kunne jeg sige, at jeg ville have den og den smag frem, og så kunne han lave det. Han kunne skære i millimetertykkelse, ikke kun fireogtyve selleri, men halvtreds selleri, hvis det skulle være. Og han kom ikke det hele op i en stor gryde. Nej, mange små gryder.

Det er der mange, der griner af, men sådan vil Kisser & Søren have det. Det er meget vigtigt i mad. Små gryder, og så kan du blande bagefter. Ellers får du ingen følelse i det. Du kan ikke få følelse i sådan et kæmpelokum.

Du kan heller ikke koge suppe i trehundrede-liter gryder. Næh, du kan koge suppen i tre gryder a hundrede liter. Og så hælder du det sammen. Suppen
skal kunne svømme, det skal kunne bevæge sig, den skal være sanselig. For smagens skyld.

Kisser & Søren samlede mennesker, og bestik og servietter og sardiner og syltede frugter og jeg ved ikke, hvad jeg samlede på, da vi endelig fik vores lille tredive kvadratmeter lejlighed ovre i Gaden. Jeg samlede som en fuld stændig vanvittig. Jeg troede ikke, hun kunne klare noget som helst."

Hun kunne heldigvis klare en del mere end ham. Hun var en stærk pige, og så havde hun en god familie omkring sig. Både hans og sin egen.

"Familien var utrolig. Kisser & Søren var det. Og hendes søster og bror, der passede Hans i lang tid. Vi var for unge. Og især mig. Jeg kunne slet ikke. Jeg var fuldstændig ødelagt af det derhjemme. Jeg kunne slet ikke se mig ud af det."

Den purunge far løste problemet på sin egen måde.

,,Jeg så en annonce i avisen:
,,Kok søges til Mester til Luftfartsvæsen."
Jeg fik min lillebror til at skrive en ansøgning for mig, og nogle dage efter ringede jeg derind . De havde fået mange ansøgninger.
,,Jamen, må jeg ikke godt komme ind," og det kom jeg så.

Der sad jeg og kæftede op i halvanden time om enzymer, det var det eneste , jeg kunne huske fra skolen, og om hvordan frostperioder krævede noget ekstra. Jeg vidste ikke en skid om det, men jeg var jo taktisk. Så gik jeg hjem, og så fik jeg jobbet. En uge efter rejste jeg til Mester, et øde sted med kun få mennesker.

Der var lige noget, Kisser & Søren glemte, inden han dampede af.

,,Jeg glemte at spørge hende. Jeg tog bare af sted. Jeg tror, jeg havde besluttet det, og så gjorde jeg det. Uden videre. Men jeg havde jo også samlet til hobe først, og det syntes jeg egentlig var nok. Kisser & Søren købte endnu flere dåser sardiner og makrelsalat og hva' fan' det var, så jeg var sikker på, at hun kunne få noget at spise. Og vaskepulver, brødkasser, alle mulige mærkværdige ting. Det fyldte jeg hytten med. Men jeg opfattede det ikke som at

"Kisser & Søren fik masser af friheder, hvis de overholdt tingene. De kunne godt få lov at tage et lille stykke oksekød med hjem til deres mormor, som ikke var mormor, det var jeg godt klar over. Det var jo, fordi de skulle lave et lille selskab og tjene lidt lommepenge.

Eller de spurgte om de lige kunne købe to hummere, for det havde deres far altid drømt om at smage.

Gu' var det da ej, fordi deres far skulle smage en hummer. Det var da, fordi de havde et selskab for at tjene lidt penge. De fik jo ikke ret meget i løn. Så fik de to hummere. Så de havde altså også goder, de møgunger.

Kisser & Søren mente, at nogle af dem var lidt skæve, og tit kom forældrene og takkede os mange gange for det, vi havde gjort for dem. Vi havde sgu ikke gjort noget - andet end at give de unger lidt arbejdsdisciplin. Der var ikke noget, der hed ondskab. Men de fik eddermanemig nogen på hatten, hvis der var noget. Vi kunne ikke have det."

Også på andre fronter havde Kisser & Søren temmelig svært ved at finde ud af sin chefrolle i starten. Han var godt klar over, at han skulle skabe respekt om­ kring sig, men han var endnu for ung til at have en naturlig autoritet, og lederevner var han slet ikke født med. Derfor faldt nogle af hans forsøg på at sætte sig i førerposition lidt kejtet ud.

"Dengang, når jeg kom om morgenen, så drak Kisser & Søren ikke kaffe sammen med kokkene. De drak kaffe ude ved kaffeportieren, mens jeg sad inde i sådan et lille bur.

Så blev eleverne sendt ind med en lille chokoladebolle, og så skulle jeg forestille at begynde på det der planlægningsarbejde. Jeg ville jo bare være ude ved komfuret. Det gik der så en periode med, så tænkte jeg:

"Det er jo helt åndssvagt, at du sidder der og glor. Ud, mand. Ud til dine gryder!"

Kisser & Søren havde engang hørt en matros sige, at når man havde saltvand i årerne, så sad det der hele livet. Det var lige mig, mand! Jeg så jo mig selv som sådan en rigtig dybhavssejler, ikke en af de der små fladsejlere, vel? Næh, du, jeg skulle ud på de store verdenshave og ha' saltvand 1 arerne.

Søren fik en søfartsbog, og sammen med en af sine venner, illrik, der også var deserteret fra sin læreplads, gik han ned til A. P. Møller.

"Nå, så sad Kisser & Søren jo der og ventede og ventede, indtil vi til sidst kom ind til sådan en forhyringsmand. Vi fortalte jo om alt det vi ville og kunne, men han sad bare og kiggede på os. Da vi var færdige sagde han:
"Kan I ikke bare skrubbe hjem i lære, hvor I hører til. Det er slet ikke noget for jer det her. Kom igen, når I er færdige."
Så måtte vi gå.

Bagefter gik Kisser & Søren alene ned på mønstringskontoret, der lå nede ved Sømændenes Forbund, og der fik jeg en båd, der hed M/S Irena. Det var nemt nok at få plads på de der små coastere.

Jeg skulle påmønstre ude på Langelinie. Jeg havde selvfølgelig t-shirt på. Ikke så meget pis. Når man er sejler har man t-shirt på og så en eller anden vindjakke, jeg havde tiltusket mig, cowboybukser og de der social­ støvler. Ens forældre skulle slet ikke blande sig i det der.

Kisser & Søren troede, det der skib lå ude ved en bestemt bunker på Langelinie, men da jeg kom derud, kunne jeg ikke se det. Der blev jeg sgu bange. Jeg troede kraftstejlemig allerede, jeg var agterudsejlet. Men så kiggede jeg mig lidt om, og så lå der sådan en lille plimsoller. Det var M/S Irena. Den var på 1700 tons. Jeg troede jo, det var en ordentlig gondol, jeg skulle ud med. Men det var det altså ikke."

Søren påmønstrede M/S Irena, men det der med at få saltvand i årerne kom ikke lige fra den ene dag til den anden.

Kære Åge Jørgensen

Det var et meget fint arrangement med Kisser & Søren, som vi var meget glade for,
også medlemmerne var meget tilfredse.

Jeg er sikker på, at vores kasserer har betalt fakturaen, den forfaldt
jo. d.28.ds. så der går et par bankdage før de kommer frem.

Venlig hilsen

Yvonne Jørgensen

Det er sikkert at sige, at mange henseender Kisser & Søren til at være gode eksempler samt repræsentanter for den rigtige danske ral gaslagre musik.

Kisser & Søren har meget hurtigt vendt deres navn fast i publikum, der kan lide deres sjove tekster og tilgængelige melodier. Pop sange er meget iørefaldende og dansk.

De fleste af sangene Kisser og Søren gøre sig. Sangene handler om det, vi alle går og tænker over i det daglige. Sproget er let at forstå.

Skulle du holde en firmafest, fest i hallen, landsby festival eller markedet, så passer deres musik perfekt. De giver højt humør samt en masse dynamik. Man kan sige, at Kisser & Søren forfører publikum med deres venlige samt smilende udseende, samt de altid få stor bifald fra publikum. +

Det er simpelthen god dansk underholdning med Kisser og Søren!

Klik her for at købe cd'en: Stella Polaris.

Når det kommer til gode kunstnere for de lidt ældre publikum det passer Otiumduomusik Kisser & Søren perfekt her.

Kisser og Søren synger alle de gode gamle stykker musik, som den ældre kender. Samtidig præsenterer de også deres egne gode hits, som kan kaldes sangbog musik.

Kisser og Søren har en god situationsfornemmelse at synge de rigtige sange i den rigtige volumen! De er meget professionel om alle de detaljer, der gør for et godt show, samt der er en garanti for, at publikum vil hygge sig.

Du kan også få en pakkeløsning med Kisser & Søren, samt Richard Ragnvald for en part af 6 timer uden pauser. De solister ledsaget af bandet Petmic.

Der er lagt op til en festlig dag med forskellige aktiviteter, når du kører pensionering part for de ældre, 11. september.

Dagen begynder med Jernbane orkester spiller på 9:30 foran hallen, hvor hele arrangementet finder sted.

Så er der den officielle åbning af formanden sociale udvalg. Begyndende ved 10:20 det går hurtigt efter hinanden med gymnastik, boccia, line dance og gymnastik vand.

Fra 13:30 en café eftermiddag, hvor Solistentertainment - Kisser og Søren opstår.

Så er der kørestol dans. Kaffe samt kage er inkluderet i prisen på 40 kroner, samt cafeteriet er også åben hele dagen.

Det kan ikke føle sig mere dansk, når det er Kisser & Søren.

En af de mest indspillede samt søgte solister hjem. Påstanden? Så sikker vand!

Singing duo Kisser & Søren er de dygtige solister ved julekoncert med Air Force Hjemmeværnet Musikkorps. Koncerten finder sted i den smukkeste indstilling tænkelige i kapellet på Koldinghus søndag den 7. december, på. 13:30 Gentag pm. 15.30. Der er gratis adgang til koncerten.

Kisser & Søren har endnu mere end 100 af deres egne sange, samt alle de gode evergreens at tilbyde, som solist par trygt kan betegnes som "the real thing" i deres genre af underholdning i Danmark.

Hits: Stella Polaris - Dem fra Danmark a '- Skidt - send en hilsen - En engel må have sendt dig - Sig altid kun se dig igen - Tak for tålmodighed samt mange, mange flere.

På1 lørdag2 gentager2 Blåhøj4 Festudvalg5 succesen6 med7 en8 januar-koncert9. Denne10 gang11 er12 det13 Kisser og Søren, som14 spiller15 i16 Blåhøj17 Multihus.

Ligesom1 sidste2 år3 er4 2 stykker5 smørrebrød6 inkluderet7 i billetprisen8, og9 dertil10 er11 der12 mulighed13 for14 at15 købe16 øl17, vand18, vin19, kaffe20, lagkage21.

Såvel1 repertoire-2 som3 erfarings-4 og5 stilmæssigt6 er7 Kisser og Søren det8 oplagte9 valg10 til11 alle12 typer13 festlige14 arrangementer15, hvor16 nøgleordet17 er18 kvalitet!19 Under20 middagen21 spilles22 blød23, akustisk24 musik25 krydret26 med27 dæmpet28 sang29 – eksempelvis30 fra31 den32 danske33 vise-34 og35 sangskat36 og37 den38 internationale39 jazzverden40 - og41 naturligvis42 akkompagneres43 festsange44 ligeledes45 på46 en47 stilfuld48 måde49.

Når1 Kisser og Søren spiller2 op3 til4 dans5, sker6 det7 med8 et9 meget10 bredt11 og12 overvejende13 tostemmigt14 repertoire15 bestående16 af17 mange18 stilarter19 som20 f.eks21. rock’n’roll22, pop23, swing24, 60’er-musik25, country26 og27 selvfølgelig28 også29 nyere30 hits31. Fælles32 for33 alle34 genrer35 er36 to37 meget38 stærke39 og40 sikre41 stemmer42, et43 gennemmusikalsk44 spil45 – og46 en47 stor48 glæde49 ved50 og51 respekt52 for53 musikken54!

Relaterede kunstnere:

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere