>Jesper Bove - alsidig guitarist - sanger - booking<

video

 

Jesper Bove - alsidig guitarist - sanger - bookingI mange år har Jesper Bove begejstret publikum med sit musikalske talent som guitarist og sanger. Med en imponerende erfaring på både store og små arrangementer har han etableret sig som en alsidig musiker, der kan skabe den perfekte stemning til enhver begivenhed.

En af Jesper Boves store musikalske projekter inkluderer hans deltagelse i Thomas Helmig Jam KBH, hvor han bidrager med sit unikke musikalske præg. Fra en enkelt sang til hele 4 timers musikalsk underholdning kan Jesper bookes solo eller i forskellige konstellationer som duo, trio eller med flere musikere til dans.

Med et repertoire primært inden for pop-genren, der spænder fra 60'erne til i dag, formår Jesper Bove at ramme bredt og tiltrække et varieret publikum. Udover sit solomateriale har han haft den fornøjelse at spille guitar og synge backing for en imponerende liste af anerkendte kunstnere, herunder Rasmus Seebach, Medina, Burhan G, Christopher og mange flere.

Jesper Bove er ikke blot en musiker, han er en sand musikalsk mester bag guitarstrengene, der med sit talent og engagement formår at skabe uforglemmelige øjeblikke for sit publikum.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music