>Zididada - Jimmy Colding - Danny Linde - booking-formidling<

 

Zididada opstod, da sangeren Jimmy Colding en sen kold marts aften i 1997 stødte ind i blues-guitarist Danny Linde på musik klub Mojo i København. To år senere udgav de deres debut album "Welcome to Zididada", som blev et stort hit album i Danmark. Mere end 40.000 eksemplarer blev revet ned af hylderne og dette sendte Jimmy og Danny på en større turné rundt i landet.

Både album release og turen var et stort hit, og snart var Zididada etableret som den danske hit-duo. Men ikke kun de danske musikelskere tog imod Zididada. Så langt væk som i Sydafrika lå single realise nummeret ”Please Ya Lisa” nummer et på hitlisterne.

I 2000 kom opfølgning album "Have A Zididada Day" der viste sig at være spækket med hits og tidligere salgstal blev gentaget.

Nu var Zididada vokset voldsomt i popularitet. Hver sommer spiller Zididada mere end 60 koncerter og løbende laver Jimmy og Danny nye sange. Denne meget vellykkede konstellation har manifesteret sig som en solid dansk Pop sensation.

I 2005 udgav Zididada deres femte album, "Music Makers", produceret af Toby Chapman og Gary Wallis (UK). "Music Makers” er en buket af velskrevet og hårdtslående sange krydret med en international streng. Det fremragende resultat giver lyst til at lytte til albummet igen og igen. Med udgivelsen af "Music Makers" havde Zididada igen begået et stor hit album, som også blev en klassiker.

Albummet har en raffineret blanding af poprock hits og mindst en af dem er bundet til at være din foretrukne. Men pas på. Snart vil du opdage du har mere end én.

Zididada holder fast ved det der står deres hjerte nært – nemlig den gode melodi og så pop med stort P.

Zididada, hvis der skal være sang og fest!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music