>V.I.P - Michael Trier: Bookinginformation<

 

Michael Trier uden filter.

Nu har I muligheden for, at opleve Michael Trier solo/Duo.

Michael Trier, har de sidste 16 år spillet landet tyndt med Thomas Helmig Jam, og V.I.P, og har udgivet plader selv, og er i fuld gang med et nyt album.

Det har dog længe været et stort ønske for Michael, at komme ud og spille uden bandet, og møde publikum på en mere hyggelig og intim måde.

- Jeg har i flere år haft lyst til, at bringe tiden tilbage til dengang det hele begyndte. Inden jeg begyndte, at spille professionelt havde jeg altid guitaren med på slæb, til fester, eller på stranden ved bålet når der skulle hygges.

Det var en fantastisk tid, som jeg rigtigt gerne vil prøve lidt af igen. Nu er det ikke sådan, at jeg ikke vil spille med bandet mere, for det er stadigvæk super fedt, men jeg vil bare rigtigt gerne begge dele.

Jeg vil selvfølgelig spille noget Helmig, men vil også spille en masse andet.

Det kunne jo også være, at der blev mulighed for, at spille lidt af mit eget, det kunne da være fedt, siger Michael Trier.

Så kom og hør Michael Trier, når han bl.a. spiller : Beatles, U2, Gasolin, Helmig, Sting, John Mayer, DAD, Bob Dylan, Gamle danske 80’er nummer og mange flere, så smør stemmebåndet godt, der er dømt hygge for alle pengene

Hvem eller hvad er ? V.I.P

Tja, historien bag navnet er en stor hemmelighed, som kun inderkredsen i orkestret ved.
Ja, man fristes vel til at sige, ved de det i det hele taget, eller ved de noget overhovedet?

Til gengæld er det ikke noget problem, at fortælle hvad V.I.P er.
Det er et orkester som egentlig startede lidt "for sjov" ved siden af, de andre bands som orkesterets Musiker spiller i.
(Thomas Helmig Jam – Spar 2 – Trier Allstars – Deekael – mfl. Her skal nævnes at, Michael Trier til "dagligt" Står i forgrunden for Thomas Helmig Jam ” Feat, Michael Trier").

Det voksede sig stille og roligt større og større, er er nu endelig blevet "Døbt" i al hemmelighed V.I.P
Bandet har stor erfaring med jobs, alt fra Store festivaler, Firmafester, til mindre spille jobs, men for bandet er der kun en ting der tæller, at vælte en hvilken som helst fest, eller festdeltager.

Det gør de bl.a., ved at sende dig igennem en slipstrøm af ren nostalgi, med numre som vækker følelser, og minder frem, som var det i går men stod og kyssede farvel til Rokasino’s All my love, eller man med vennerne ga’ den max gas med luft guitar og hansa dåse øl til Gasolin’s Rabalderstræde, eller Sweet home Alabama. Som var det i går man skøjtede hen over gulvet, med en Axe i hånden, og flippede ud til Footloose, eller man stod foran spejlet og var for lækker, mens "Kom tilbage nu" drønede ud af anlæget.

Det kan også være, du var en af dem der stod med tårer i øjnene, og hulkede med på Thomas Helmig’s "Nu hvor du har brændt mig af" eller kunne det tænkes man var en af dem, som elskede at sidde ved lejrbålet og skråle med på Kim Larsens Joanna, eller Søren Kragh Jakobsens Kender du det ( Mona ), så er du helt sikker på, du ikke kan sige et kvæk dagen efter, en aften i selskab med V.I.P, hvor du ikke kan la’ være med at skråle med.

Udover det væld af fede numre, som man kun kan blive alt for glad af at høre, bliver det hele banket ud over scenekanten, så du ender med bæmund, tilbagestrøget hår (hvis man altså har et) og i aflåst sideleje, inden bandet takker af for denne aften.

V.I.P Featuring Michael Trier er det perfekte band til firmafesten, eller byfesten hvor en hel aften med Thomas Helmig bliver for smalsporet.

V.I.P:
Michael Trier - Sang, Skrål & ”Lejrbåls” guitar
Jesper Steensbeck - Guitar, kor & Høj hat
Michael Burgaard - Bas, dans & Gule tænder
Thomas Moesgaard - Keyboards, kor & Fadøl
Henrik Thomsen - Trommer, Kor & Biblen

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music