>Thomas Helmig Jam - 4 wuznip'e - bookinginformation<

  

 

Turn on TinaThomas Helmig Jam ”Mutters Alene”

Efter Thomas Helmigs kæmpe succes ” Mutters alene” Tour, var det helt naturligt, at stable en Thomas Helmig Jam ”Mutters alene” Tour på benene.

Michael Trier, har de sidste mange år stået i spidsen for Thomas Helmig Jam, hvor han med bandet har spillet landet tyndt, til stort set alle festivaller, byfester, firma arrangementer, Open airs og meget mere.

Nu er guitaren så pakket, og uden resten af bandet, drager Trier på tour, og spiller alle de numre du kender så godt. Du kan glæde til og høre sange som, Midnat I Europa, Nu hvor du har brændt mig af, Stupid man, Malaga men også sange som, Støvregn ,Aldrig gå fra mig, og Kærlighed gør ondt, er der også blevet plads til på denne tour.

Der er lagt op til en meget mere intim oplevelse, når sangene bliver skrællet helt ind til benet, og alt fyldet er udeladt, ja så høre man virkelig hvor god en sangskriver Hr. Thomas Helmig egentlig er.

Thomas Helmig Jam

Tag fire wuznip'er: to gange Michael, én Anders og én Peter. Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Og denne fascination ér essensen i Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier.

Disse fire fyre er vokset op med Helmig siden hans første plade kom i 1985 - på pladespilleren, i walk-man'en, til skolefesten. De har oplevet hans magi lige siden de første gang serverede en kop the for kæresten, smed en Helmig-skive på pladespilleren og fumlende - men desværre forgæves - forsøgte at lirke BH'en op.

De har sidenhen oplevet Helmig til utallige koncerter rundt om i landet. Og alle disse oplevelser, efterhånden igennem 2 årtier, kulminerer i bandets fortolkninger af alle de Helmig-sange de elsker og kan på rygraden - spillet med hjertet og med behørig respekt for originalen - med en intensitet som kun kærlighed kan forklare.

Førhen slog de hver især deres folder i forskellige bands - men alle valgte til sidst passionen for Helmig's musikalske kreationer - og Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier var født - og samtidig en garanti for en oplevelse af de fede.

På rekord-tid har Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival 01, 02 og 03 - Langelands Festivalen - TV2 Zulu - TV3 - Tivoli - Tobakken i Esbjerg...og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig'ske musik-univers.

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta'r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Golddigger, El Camino - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live... der er garanti for et smeltet isbjerg!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music