>The Blues Brother Souvenir Show - kultstatus - Booking<

Video

 

The Blues Brothers Souvenir ShowThe Blues Brothers Souvenir Show er lig med Respekt for Musikken, Respekt for Jake og Elwood, Respekt for Publikum.

I mere end 30 år har ”The Blues Brothers Souvenir Show” bragt dette budskab til festivaler, spillesteder og fester overalt i Danmark. Og altid har det været respekt og dyb kærlighed til denne musik der har været det bærende. Denne musik som stadig her 50 år efter, formår at gribe 20.000 mennesker på Midtfyn, samle dem til én gyngende svedig masse, og skyde dem ud i universet, fyldt af ”Peace, Love & Harmony”.

30 år med et budskab der går lang videre end at være kopier. Dette er ikke endnu et kopiband. Dette er ”The Blues Brothers Souvenir Show”

Her kan du læse mere om bandet. Opfriske et minde fra Midtfyns, Langelands eller Skanderborgfestival, Fredagsrock i Tivoli, et juleshow på Posten, Samsøfestival, DGI Stævne eller der hvor du har mødt os. Du kan også booke os, hvis du selv mangler nogen som kan bringe ”The Blues” til din festival, dit spillested eller din fest.

Det skulle have været en engangsforestilling, men de fynske bluesbrødre blev et kultfænomen, og nu har de efterhånden mere end 400 liveevents bag sig.

I 1986 fødtes idéen, og bandet. Et juleshow på Hansens Værtshus i Odense var det første gig. Det skulle have været det eneste, men succesen var så klar, at der har været juleshow hvert år i Odense lige siden.

Udgangspunktet var filmen, men showet har altid levet sig eget liv. Repertoiret er langt videre end filmens, men altid kompromisløst og stilrent. Musikken er bærende, men altid underholdende med masser af partytime.

Med hensyn til kvaliteten er der heller ingen kompromiser. The Blues Brothers Souvenir Show består af et fuldt udbygget 13 mands soulband med blæsere og korpiger, og kommer altid med lyd og lys af høj klasse.

Derfor blev The Blues Brothers Souvenir Show hurtigt et hit på festivaler og spillesteder i hele landet.

oves der!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music