>Sort of Soul - Booking<

Video

 

Sort of Soul er et af de mest succesfulde soulorkestre.

Bandet består af 13 seriøse musikkere, heraf 4 korpiger og 4 blæsere. Sort of Soul spiller hovedsageligt til fester hos større uddannelsessteder og firmaer.

Og bandets koncept er netop skæddersyet til større festligheder. Musikken er iørefaldende, let genkendelig og frem for alt dansevenlig. Vi har endnu ikke spillet en koncert uden at fylde dansegulvet - selv på steder hvor der ikke har været tradition for at danse til festerne.

Sort of Soul spiller til gymnasiefester, på spillesteder, til privatfester, på højskoler og hvor der ellers er brug for en fest med ekstra meget gang i.

Vores musik lever på scenen. Blues Brothers, Commitments og Joe Cocker skriver LIVE-musik, som hører til i festlige rammer og er ikke beregnet til øvelokaler. Alle kender numrene - eller har i hvert fald hørt dem før - hvilket giver en unik genkendelsesglæde hos samtlige festdeltagere.

Sort of Soul leverer et komplet soul show. En god koncert er mere end fed musik. Showet er lavet af en koreograf og både lys og lyd styres altid af faste og professionelle teknikkere.

Sort of Soul er "state of the art"

Sort of Soul er et rendyrket showband.
Vores show skal være værd at lægge både øjne og ører til. Derfor gør vi meget ud af at lave en flot scene, bruge proffessionelle teknikkere, optræde i de rette kostumer. Og for at sætte prikken over i'et, har showet været mellem hænderne på en koreograf.

Vi er til for at lave fest, og det er hele showet lagt an på. Musikken og sceneshowet kører i højeste gear fra start til slut, og vi gør en ære ud af at involvere publikum i de ting, der foregår på scenen. Sing alongs og kædedans er nogle af de elementer, der adskiller bandet fra skindød DJ, eller et indadvendt band, der tager sig selv lidt for alvorligt.

Repetoiret bygger på kopi-numre som alle kender - og elsker. Grundpillerne er The Commitments og Blues Brothers, men repetoiret indeholder også numre af Joe Cocker, Aretha Franklin og mange flere.

Sort Of Soul skal opleves.........

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music