>Magi i luften: Lone Selmer - Bookinginformation<

video

 

Monique SpartalisDen fremragende og karismatiske sangerinde Lone Selmer er i front når de fem går på scenen med Magi i luften, og sammen leverer de et show på topplan, indeholdende alle de hits man optog på sin lille kasettebåndoptager og sang med på til båndet var helt slidt ned og kørte i ujævne hastigheder.

Det er bandet der kan sætte skub i hvilken som helst fest eller arrangement på spillesteder, til byfester, til firmafester eller under mere private forhold, så kridt danseskoene, smør stemmebåndene og forvent: Magi i luften.

Alle musikerne i MAGI I LUFTEN er professionelle unge musikere som har spillet, indspillet og spiller med bl.a. Lars H.U.G, Stig Rossen, Østkyst Hustler´s, Zoé, Ann-Louise, Kirsten Sigaard, Henrik Strube, Lene Siel og Jesper Lundgård, Bobo Moreno, Ivan Pedersen og Alberte.

MAGI I LUFTEN er:
Lone Selmer: Vocal
Nicolai Teinvig: Guitar & kor
Lars "Danmark" Nielsen: Keyboards & kor
Rune Holberg: Bas
Martin Rimi: Trommer og maskiner

80´erne...
Årtiet hvor danske sangerinder poppede op allesteder fra, som Sanne, Anne, Lis, Søs, Dodo… og hvad de nu hedder alle sammen.
Piger med permanentkrøllet hår, sødme, charme, i pastelfarvede kedeldragter og overdrevne store øreringe, med katteråt læderlook og korte sorte kjoler, skabte en ny musikalsk æra i det lille land med huer og vanter på.
Pludselig var det "hot" at synge på dansk og "not" på engelsk.

Og stadig, 15- 20 år efter, bliver disse sange råspillet, i fitness centre, på barer og café´er, i radioen, til fester og når man lige skal gøre godt og grundigt rent og har lyst til at synge med. En sang til enhver lejlighed, med et dybt - eller måske knap så insisterende - budskab fra Magi i luften.

Men minderne lever og man ser sig selv (eller sine forældre) lettere berusede af orangefarvede drinks og tæt dansende til sangen om skibet der altid bærer mit navn, at det er den bedste tid vi har, om kærligheden der kalder og Venus der lader vente på sig.

Og fordi sproget var dansk, vidste vi at sangen kun var skrevet til lige netop os - og så denne uges jeg-elsker-dig-for-evigt-og-vil-aldrig-glemme-dig kæreste ("fyr" eller "dame").

Udover MAGI I LUFTEN kan Lone Selmer høres på Hustlerne´s (tidligere "Østkyst Hustlers) nye single udspil "Stadivæk Cool"!

Hun indspillede end videre sidste år sin debut cd i eget navn "When first we met", med bl.a. Nicolai Hess og Kresten Osgod, som er udgivet på MusicMecca.  Hun er uddannet ved Rytmisk Musikkonservatoriums Musiker/Sanger linje i København.

Lone Selmer har sunget kor for mange danske navne bl.a. Anne Linnet, Johnny Madsen, Jesper Lundgaard, Lene Siel, Wonder Brass, Østkyst Hustlers og er en efterspurgt korarrangør og instruktør, eksempelvis for koret Læderhalsene og som arrangør og solist i Copenhagen Gospel Quintet, som 15. december 2002 udgav CD´en "Come by here" (live fra Copenhagen Jazz House).

Foruden Magi i luften er hun p.t. i gang med eget pop projekt med egne danske tekster og sange produceret af Halfdan E.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music